Mam już kopię plakatu z wizrunkiem książki, który będzie wywieszony w księgarniach i w cukierniach. Jedyne co byłbym umiał zrobić to wysłąć go komuś z Was e-mailem na adres pojemnej skrzynki, aby go później wleił(ła) tu na forum. Znajdzie się odważny(na)?
Użytkownik wariacja napisał w wiadomości: > Ja z innej całkiem beczki(jesli wolno), a jesl nie wolno to szybko, czy > pamiętasz poledwiczki w cieście franciskim?
Zabij, sorry, ale nie pamiętam. Czy ja to kiedyś robiłem? Przez moje ręce przewinęła się taka masa przepisów, że nie jestem w stanie zapamiętać wszystkiego!
Zrób z tego proszę nowy post np. pt. "Tak wygląda okładka nowej książki o deserach" - i już. Mam nadzieję, że mi wystawisz jakiś miły rachunek - za to :-)
Mam już kopię plakatu z wizrunkiem książki, który będzie wywieszony w księgarniach i w cukierniach. Jedyne co byłbym umiał zrobić to wysłąć go komuś z Was e-mailem
na adres pojemnej skrzynki, aby go później wleił(ła) tu na forum. Znajdzie się odważny(na)?
Użytkownik wariacja napisał w wiadomości:
> Ja z innej całkiem beczki(jesli wolno), a jesl nie wolno to szybko, czy
> pamiętasz poledwiczki w cieście franciskim?
Zabij, sorry, ale nie pamiętam. Czy ja to kiedyś robiłem? Przez moje ręce przewinęła się taka masa przepisów, że nie jestem w stanie zapamiętać wszystkiego!
możesz do mnie ekkore@wp.pl
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> możesz do mnie ekkore@wp.pl
Już się robi :-)
no już prawie całe mam. Gdzie go wkleić - czy ewentualnie odesłać zmniejszone?
troche to jednak potrwa - bo wysypała się cała WP.Ich strona też nie działa
Zrób z tego proszę nowy post np. pt. "Tak wygląda okładka nowej książki o deserach" - i już.
Mam nadzieję, że mi wystawisz jakiś miły rachunek - za to :-)
Co ja znalazłam !! Tralalaaa!!! http://www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=12094
Pojedziemy na łów! Na łów ! Taralala....