Bardzo się cieszę, że torcik Ci się udał. Wygląda imponująco. Nie wszyscy zaglądają do wątku "To warto zobaczyć ", a wpisałam tam nowe adresy cukierni, które zamieszczają zdjęcia swoich wyrobów. Te zdjęcia mogą być inspiracją dla nas wszystkich. Pozdrawiam.
Znalazłam w przepisach ten tort i już dodałam do ulubionych, a jak zrobiłaś masę, zawsze się zastanawiałam jak robią takie "ksiązki ciasta", nie jestem zbytnio dobrą kucharką i tak myślę czy poradziłabym sobie z takim cudeńkiem :)
To jest bita śmietana dla usztywnienia dodałam żelatynę żeby dobrze się trzymało i to wszystko.Mnie też wydawało się że to jest trudne ale jakoś sobie poradziłam.
Angela dzięki za inspiracje
Irenko dzięki za przepis
Moja córcia była zachwycona tortem,serdecznie pozdrawiam.
Och jaki cudny!!! Kiedy ja taki będę umiała zrobić? ABA
Coś pięknego, nigdy nie miałam takich zdolności a szkoda.... pozdrawiam serdecznie dankarz
No piękne powinny dostać odznaczenie za wspaniałe przepisy.
Bardzo się cieszę, że torcik Ci się udał. Wygląda imponująco. Nie wszyscy zaglądają do wątku "To warto zobaczyć ", a wpisałam tam nowe adresy cukierni, które zamieszczają zdjęcia swoich wyrobów. Te zdjęcia mogą być inspiracją dla nas wszystkich. Pozdrawiam.
Ale piękny też bym taki chciała upiec na urodziny mojej córki, gdzie mogę znaleść przepis?
W przepisach tych użytkowników.
Czyli http://wielkiezarcie.com/przepisy.php?user_id=100159
i http://wielkiezarcie.com/przepisy.php?user_id=98788
Monika to jest tort ślimak według przepisu ireny sikora dokladnie to połowa. Jak masz jakieś wątpliwości mój gg w użytkownikach.
Znalazłam w przepisach ten tort i już dodałam do ulubionych, a jak zrobiłaś masę, zawsze się zastanawiałam jak robią takie "ksiązki ciasta", nie jestem zbytnio dobrą kucharką i tak myślę czy poradziłabym sobie z takim cudeńkiem :)
To jest bita śmietana dla usztywnienia dodałam żelatynę żeby dobrze się trzymało i to wszystko.Mnie też wydawało się że to jest trudne ale jakoś sobie poradziłam.
Dziękuję gena, miłego dnia