1. O czym myślisz? odp. poprawna -myślalem o tym jakie to szczęście ,że cię spotkałem ; jaka jesteś wspaniała, czuła ciepła -odp.szczera-o meczu w piłkę, o zimnym piwku; o tym , że powinnaś schudnąc
2.Czy mnie kochasz? odp.poprawna-bardzo cię kocham kochanie odp.szczera-oczywiście; to zależy co masz na myśli; czy to ma jakieś znaczenie? , kto, ja??
3.Czy wyglądam grubo? odp.poprawna-ależ oczywiście , że nie odp.szczera- w porównaniu do kogo?; masz kilka kilogramów nadwagi; widziałem grubsze
4. Czy uwazasz,że ona jest ładniejsza ode mnie? odp.poprawna- z westchnieniem A skądże!!!!!!!!!! odp.szczera- tak, ale ty masz lepszy charakter; jest na pewno szczuplejsza; no nie jest tak ładna jak ty, kiedy byłas w jej wieku 5. Co byś zrobił gdybym umarła? Kobieta-czy ożeniłbyś się znowu? Mężczyzna-ależ nigdy! K- dlaczego ? nie lubisz być żonaty? M- ależ lubię. K- to dlaczego nie zamierzasz się znowu ożenić? M- dobrze, no to sie ożenię. K- jak to się ożenisz? M- zniecierpliwiony K- spałbyś z nią w naszym łóżku ? M- a gdzie mielibyśmy spać? K - pochowałbyś moje zdjęcia i na ich miejsce wstawił jej fotografie? M- tobyło by dobre rozwiązanie K- i pozwolłbyś jej używać moje kije golfowe? M- NIE MOGŁABY ICH UŻYWAĆ
1. O czym myślisz?
odp. poprawna -myślalem o tym jakie to szczęście ,że cię spotkałem ; jaka jesteś wspaniała, czuła ciepła
-odp.szczera-o meczu w piłkę, o zimnym piwku; o tym , że powinnaś schudnąc
2.Czy mnie kochasz?
odp.poprawna-bardzo cię kocham kochanie
odp.szczera-oczywiście; to zależy co masz na myśli; czy to ma jakieś znaczenie? , kto, ja??
3.Czy wyglądam grubo?
odp.poprawna-ależ oczywiście , że nie
odp.szczera- w porównaniu do kogo?; masz kilka kilogramów nadwagi; widziałem grubsze
4. Czy uwazasz,że ona jest ładniejsza ode mnie?
odp.poprawna- z westchnieniem A skądże!!!!!!!!!!
odp.szczera- tak, ale ty masz lepszy charakter; jest na pewno szczuplejsza; no nie jest tak ładna jak ty, kiedy byłas w jej wieku
5. Co byś zrobił gdybym umarła?
Kobieta-czy ożeniłbyś się znowu?
Mężczyzna-ależ nigdy!
K- dlaczego ? nie lubisz być żonaty?
M- ależ lubię.
K- to dlaczego nie zamierzasz się znowu ożenić?
M- dobrze, no to sie ożenię.
K- jak to się ożenisz?
M- zniecierpliwiony
K- spałbyś z nią w naszym łóżku ?
M- a gdzie mielibyśmy spać?
K - pochowałbyś moje zdjęcia i na ich miejsce wstawił jej fotografie?
M- to było by dobre rozwiązanie
K- i pozwolłbyś jej używać moje kije golfowe?
M- NIE MOGŁABY ICH UŻYWAĆ
BO JEST LEWORĘCZNA!
Kobieta ...... milczenie....
Przepraszam za usterki
buahahahahaha świetne
Wykorzystywanie przewagi liczebnej

,
......
.......wcale nie smieszne
......
Janek, a gdzie twoje poczucie humoru?
jasia
Powoli wraca....
Janku, << nie śmieszne>>? ale prawdziwe. Samo życie
..no właśnie... Nam płacz...
..Wam śmiech
I to jeszcze ... w poście.
Dziewczyny czy to nie grzech,
Nas dobijać w post'cie?
WITAM Janku, mam nadzieję że poprawisz sobie humor czytając << co robimy, gdy zatniemy się w palec?> i przyznasz mi rację. Pozdrawiam
Janku, a ty tak bardzo pościsz, bo jesteś taki religijny?......
jasia