Witam;] Od dluzszego czasu przygladam sie przepisom Agnieszki.Wiele z nich wyprobowalam,nauczylam sie robic proste potrawy..Jestem poczatkujaca"kucharka" i Agnieszka pomaga mi w tym swoimi przepisami,bo jaki nie zrobie to zawsze wychdozi wspaniale;] Proste,szybkie,smaczne..Agnieszka inspiruejsz mnie do gotowania:D:D Pozdrawiam Cebie i zycze powodzenia :]
Popieram w całej rozciągłości Również skorzystałam z wielu przepisów Agnieszki- i nigdy nie miałam powodu narzekać na którykolwiek. Aga -życzę Ci kolejnych tak super pomysłów jak do tej pory-pozdrawiam
Witam;]
Od dluzszego czasu przygladam sie przepisom Agnieszki.Wiele z nich wyprobowalam,nauczylam sie robic proste potrawy..Jestem poczatkujaca"kucharka" i Agnieszka pomaga mi w tym swoimi przepisami,bo jaki nie zrobie to zawsze wychdozi wspaniale;] Proste,szybkie,smaczne..Agnieszka inspiruejsz mnie do gotowania:D:D Pozdrawiam Cebie i zycze powodzenia :]
Popieram w całej rozciągłości
Również skorzystałam z wielu przepisów Agnieszki- i nigdy nie miałam powodu narzekać na którykolwiek.
Aga -życzę Ci kolejnych tak super pomysłów jak do tej pory-pozdrawiam
Dzięki dziewczyny za słowa uznania. Jak miło
Cieszę się, że moje przepisy mogą się komuś przydać. W razie potrzeby - służę pomocą. Pozdrawiam :)))