Witam wszystkich bardzo serdecznie,jestem tu nowa,właściwie to trochę pasozytniczo wałęsam się po tych przesmacznych stronkach już jakiś czas.Powinnam przywitać się już dawniej , ale muszę się przyznać że troszkę się wystraszyłam.Był to czas kiedy nie zawsze wszyscy się zgadzali ze sobą na forum,a ja nie znałam waszych zwyczajów.Pragnę powiedzieć ,że jesteście WSPANIALI,A STRONY TE UZALEŻNIAJĄ .Dlatego pragnę Was wszystkich z całego serca powitać i mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do siebie.Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia- Joanna
.............no i "... czego się sie boisz "głupia" przecież można iść na całość ...'" tralalalalalala...tralalala....lalalallaaaaa To dla Ciebie. Wcale nie kołysanka. Ode mnie. Czyli ...Janka.
Witam wszystkich bardzo serdecznie,jestem tu nowa,właściwie to trochę pasozytniczo wałęsam się po tych przesmacznych stronkach już jakiś czas.Powinnam przywitać się już dawniej , ale muszę się przyznać że troszkę się wystraszyłam.Był to czas kiedy nie zawsze wszyscy się zgadzali ze sobą na forum,a ja nie znałam waszych zwyczajów.Pragnę powiedzieć ,że jesteście WSPANIALI,A STRONY TE UZALEŻNIAJĄ .Dlatego pragnę Was wszystkich z całego serca powitać i mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do siebie.Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia- Joanna
Witam Cię serdecznie. A kłótniami się nie przejmuj, zdarzają się nawet w najlepszej rodzinie.
Witam,witam bardzo serdecznie
Miło, że się ujawniłaś :-) Witaj i uzależniaj się od tej strony ile wlezie :-)))
Witaj wśród nas
Witaj w śród nas, bardzo nam miło że do nas dołączyłaś, sedecznie Cię zapraszamy!!!
! tu jest superrrrrrr!!

zostań z nami!!!
witaj wsrod uzaleznionych .pozdrowienia
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni!
Witaj i baw się dobrze
Witam Witam w nszym gronie:):)
Witaj !!!!!!!!!!!!
Dziękuję wszystkim za przemiłe powitanie,już czuję się między wami jak u siebie w domu!!!!
Witaj na stronce WZ
Witaj w klubie Żarłoków.
....witaj milutko....pozdrawiam alga
Ty jesteś Jo Anna a ja jestem La Janek,
witam Cię w wiosenny poranek.
Żebyś poczucie śmiechu miała,
dobrze się bawiła i dobrze śmiała
witak Joasiu witaj wsród wyjadaczy i zjadaczy
tego co się tu znajduje
kamaxyz witam serdecznie
To dla Ciebie.
Wcale nie kołysanka.
Ode mnie.
Czyli ...Janka.
Ale nie La.. Janka . chachacha
....to po polsku...cza..cza..cza...jak orkiestra w górze gra.......cha..cza,..cha...cza....