Ja się bezwstydnie przywitałem, i nawet na forum się udzielam, ale wyłącznie w pozakulinarnym bełkocie... na kulinaria jakoś mi brakuje odwagi... bo tak sobie kombinuję: moje umiejętności są takie trywialne, że przecież nie będę się ośmieszał publikacją potraw, których reszcie się nawet nie chce robić, a w ich wykonaniu pewnie byłoby to stokroć smaczniejsze... no i tak się kryguję jak miś Colargol przed konkursem śpiewu... :(
OOO, to chyba watek dla mnie... :-) Witam sie wiec jeszcze raz i serdecznie zapraszam do oswiecania mnie w watku: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=57939&post=57939&offset=0 - kulinarnie oraz
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=58608&post=58608&offset=0 - komputerowo, jak kto woli! (tez na k...hahaha).
no już dobra, skoro tak uparcie o to zabiegasz, to nadrabiam i witam wszystkich:):):) Jestem tu od października zalogowana i jeszce się oficjalnie nie przywitałam
Witam gorąco i wiosennie Wszystkich co tworzą WZ.Zaglądam tu od kilku dni i jestem stronką zachwycona.A skoro Wielkie Zarłoki ludziów nie zjadają mogę raz jeszcze spokojnie się pokłonić. Ja " raczkuję" na stronkach ale myślę że lepiej zacząć póżno niż wcale. Mam na imię Elżbieta , liczę na wsparcie dla nowicjusza .Wszystkich pozdrawiam kolejna nowa bietkaa
Użytkownik alman napisał w wiadomości: > Witajcie wszyscy!!! Ale musicie wiedzieć, że ta strona wciąga do tego stopnia, > że zamiast spać bo jest już dawno po północy siedzi się przy kompie.
a TO PRAWDA!!! blagam, nikomu nie mowcie, ze nawet w czasie dnia tu zagladam...bo o nocy, to juz nawet nie wspominam...
Witajcie w naszej paczce
...nie wstydźcie się "odezwać"
....my Wielkie Żarłoki
ludziów nie zjadamy
.
wrrrrrrrrrrrrr, mniam mniam
Dzięki bardzo mnie zmobilizowałes już to nadrobiłam.Pozdrawiam
No ja sie nie wstydze choc jestem tu dopiero od niedzieli ( zarejestrowana ). Pozdrawiam wszystkich a zwlaszcza tych co mnie tak serdecznie przywitali
Witam serdecznie! Dziękuję za mobilizacje. Postaram się przełamać i częściej udzielać
serdecznie witam wszystkich wstydliwych
kamaxyz
Ja się bezwstydnie przywitałem, i nawet na forum się udzielam, ale wyłącznie w pozakulinarnym bełkocie... na kulinaria jakoś mi brakuje odwagi... bo tak sobie kombinuję: moje umiejętności są takie trywialne, że przecież nie będę się ośmieszał publikacją potraw, których reszcie
się nawet nie chce robić, a w ich wykonaniu pewnie byłoby to stokroć smaczniejsze... no i tak się kryguję jak miś Colargol przed konkursem śpiewu... :(
Jeśli znasz Colargola, to wkuchni przy garach nie tańczysz rock and rolla,
a najlepiej człek się mobilizuje gdy w kuchni żona ...nie tylko gotuje.
OOO, to chyba watek dla mnie... :-) Witam sie wiec jeszcze raz i serdecznie zapraszam do oswiecania mnie w watku: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=57939&post=57939&offset=0 - kulinarnie oraz
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=58608&post=58608&offset=0 - komputerowo, jak kto woli! (tez na k...hahaha).
Serdecznie pozdrawiam wszystkich lakomczuszkow,
Lidia
witam Was wszystkich - żebyśmy sie nie wstydzili po kielichu wypijmy
cmok, cmok i pijemy brudzia
Barbara
Fajnie, że jesteś
i nie umiesz gotować
...przynajmniej w tym jestem lepszy od Ciebie
. Bo o kompie wiem dużo mniej...
.

....
Witaj
no już dobra, skoro tak uparcie o to zabiegasz, to nadrabiam i witam wszystkich:):):) Jestem tu od października zalogowana i jeszce się oficjalnie nie przywitałam
Nooooo Wróbelku, to duże niedociągnięcie...
witam cię serdecznie
jasia
Ćwirku kochany ...mam coś dla Ciebie ... tylko brak mi odwagi
(nie śmiać się tam!!!!!!
)
A kto się śmieje, bo napewno nie. Jakżę bym śmiała zreszztą:):)
Masz szczęście, że(?)...szukaj odpowiedzi na forum
........
A możę jakaś podpowiedż:)
..patrz ostatnie...
Mam na imię Elżbieta , liczę na wsparcie dla nowicjusza .Wszystkich pozdrawiam kolejna nowa bietkaa
Witajcie wszyscy!!! Ale musicie wiedzieć, że ta strona wciąga do tego stopnia, że zamiast spać bo jest już dawno po północy siedzi się przy kompie.
Ok ! Ok ! Też się przywitam. Jestem tutaj dopiero od 2.11.2004 r. wpadłem na chwile...............
Użytkownik alman napisał w wiadomości:

> Witajcie wszyscy!!! Ale musicie wiedzieć, że ta strona wciąga do tego stopnia,
> że zamiast spać bo jest już dawno po północy siedzi się przy kompie.
a TO PRAWDA!!! blagam, nikomu nie mowcie, ze nawet w czasie dnia tu zagladam...bo o nocy, to juz nawet nie wspominam...
Sedeczne pozdrowionka dla wszystkich!!!
Lidia
Jak się już nie wstydzisz to masz
... na przywitanie....
WITAJ .