Forum

Galeria

Premiera "Bajki o zaspanej królewnie"

• Autor: skolopendra Data: 2006-03-21 12:14:55

Dzisiaj, w pierwszy dzień wiosny, w szkole mojego synka odbyła się premiera przedstawienia pt." Bajka o zaspanej królewnie", którego jestem autorką. Jedt to "dramat" w czterech aktach, wierszem. Szyłam również kostiumy i scenografię, a małżonek przygotował zbroje i hełmy. Dzieciaki fantastycznie odegrały swoje role, więc wysiłek się opłacił. Przepraszam za jakość zdjęć, ale byłam zaangażowana w przedstawienie i nie miałam za dużo czasu na zdjęcia. Będziemy jeszcze "wystawiać", więc następnym razem nadrobię ;)

Pozdrawiam
    Skolopendra

• Autor: katty Data: 2006-03-21 12:29:37

Śliczne stroje i dekoracje.Brawo Skopolendro!!!Bardzo chętnie przeczytam bajkę mojej 3 letniej córce.Mój adres kasia.home@wp.pl Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję pomysłu i wykonania Tobie i mężowi.

• Autor: kamyczek Data: 2006-03-21 12:40:51

Super te stroje i cala scenografia bajka tez napewno piekna , dlatego prosze Cie o jej przyslanie. O to moj adres emilkasza1@tlen.pl Moja coreczka strasznie lubi jak jej czytam bajki. I z gory dziekuje

• Autor: skolopendra Data: 2006-03-22 18:31:38

Kamyczku! podałaś mi chyba zły adres, bo wiadomość nie chce przejść :(

• Autor: ekkore Data: 2006-03-21 12:41:55

Jestem pod wrażeniem. ludzi tak chętnych do angażowania się w sprawy szkoły, dziecięcych przedstawień w dzisiejszych czasach trudno znaleźć. A tu nie dosyć, zę tekst to jeszcze scenografia i stroje. Brawo!!!!!

Oczywiście poproszę o bajeczkę ekkore@wp.pl

• Autor: olcia100 Data: 2006-03-21 13:10:14

Cudnie cudnie i jeszcze raz CUDNIE. Podziwiam! Moj adres: rajszel@o2.pl. Dziękuję. Super!!!

• Autor: kinga2 Data: 2006-03-21 14:00:21

Moje najszczersze słowa uznania! Podziwiam talent i zaangażowanie. Bardzo proszę o bajeczkę dla mojego Wojtusia. Mój adres wowcio@op.pl

• Autor: kaśka1 Data: 2006-03-21 16:55:30

Ja również jestem pod wrażeniem. U nas jest bardzo trudno zmobilizować rodziców do takiej współpracy. Jeżeli mogę zapytać, to kto pokrył koszty zakupu materiałów na stroje? Ja oczywiście też poproszę o bajeczkę. Mój adres: marcin-1295@wp.pl Więcej takich rodziców i pomysłów .Pa Kaśka

• Autor: skolopendra Data: 2006-03-21 22:26:29

Cieszę się, że Wam się podoba. Co do materiałów, to przeważnie były "z odzysku", mamy i babcie przeszukały szafy, a niektóre nawet lumpeksy.

• Autor: jasia Data: 2006-03-21 20:23:09

Coś wspaniałego, te stroje....
    Słowa uznania dla talentu i chęci, no i poświęcenia czasu.
    Gratuluję
    jasia

• Autor: jolus Data: 2006-03-21 22:00:32

super!!! ja też poprosze o bajke:)))   jnagler@wp.pl

• Autor: almad Data: 2006-03-22 05:48:31

Piękne stroje i oprawa! Ja również poproszę o bajeczkę, wpraedzie nie dla mojego syna, bo to już duży chłopak, ale mamy w rodzinie małą dziewczynkę, która uwielbia przedstawienia.
    mój adres: aksjedam@wp.pl
    Pozdrawiam almad

• Autor: skolopendra Data: 2006-03-22 13:56:34

Powysyłałam Wam bajeczkę. Mam nadzieję, że chociaż dzieciom się spodoba...

• Autor: lajan Data: 2006-03-22 20:15:53

O mnie zapomniałaś? Ja też lubię bajeczki Lajan@vp.pl. Kiedyś nawet byłem czarownikiem w Siedmiu braciach. Na moje wezwanie, na gwiazd rozkazanie, niech każdy z Was łabędziem się stanie. hahahahahahaha umiem czarować?

• Autor: ekkore Data: 2006-03-23 16:21:29

Mnie rozczula Kopciuszek - wersja w wykonaniu dziennikarzy. wszystkie piosenki znałam na pamięć - wystawialiśmy to przedstawienie na koloniach. Latami sobie podśpiewywałam w domu. A teraz moje dzieci ogladają nawet po kilka razy tę bajkę.

Przejdź do pełnej wersji serwisu