Oglądacie? macie swoich faworytów? Ja oglądam i choć są różne opinie na temat tego programu, mnie się podoba. W I edecji nie miałam swoich faworytów, w II to była Kasia Cichopek i Marcin , no a teraz mam 2 pary i nie mogę się na razie zdecydować, tzn. Rafał Mroczek i Aneta Piotrowska oraz Joanna Jabłczyńska i Piotr Kiszka. A co sądzicie o jurorach, czy Waszym zdaniem są obiektywni? Ja mam mieszane odczucia, a tego gościa, który siedzi z prawej /obok Tyszkiewicz/ to jakoś nie trawię od początku.
oglądam z wielkim zainteresowaniem, ponieważ lubię taniec w dobrym wykonaniu, a czy mam swoich ulubieńców? tak -Rafała Mroczka wraz z jego partnerką, no i oczywiście Pani Kręglicka a jeżeli chodzi o jurorów- no cóż mam mieszane uczucia, widać jak głosy rozkładaja i kogo już promują!!! ale my wiemy swoje no nie????
jasne, ze ogladam- regularnie- bo taniec jest tez moja pasja. Nie sadze, zeby jurorzy byli nieobiektywni, sa po prostu profesjonalistami, ktorzy widza znacznie wiecej niz my. a ulubiencow tez mam
Ja także oglądam taniec z gwiazdami. Uważam, że jurorzy są obiektywni. Bardzo podobają mi się wypowiedzi Pani Tyszkiewicz, ale lubię także tą drugą Panią i Pana (niestety nie pamiętam jak się nazywają:(). Jakoś większego wrażenia nie robią na mnie wypowiedzi Pana Wodeckiego. Podoba mi się jak tańczy Mroczek z partnerką, choć nie przepadam za tym panem. Jeszcze nie mam swoich faworytów. Podoba mi się taniec Pani Kręglickiej, Dancewicz, Kwaśniewskiej, Jabłczyńskiej i bardzo lubię panią, która w poprzednich edycjach była partnerką Paszta i Gąsowskiego. Jest urocza.
Oglądacie? macie swoich faworytów?
Ja oglądam i choć są różne opinie na temat tego programu, mnie się podoba.
W I edecji nie miałam swoich faworytów, w II to była Kasia Cichopek i Marcin , no a teraz mam 2 pary i nie mogę się na razie zdecydować, tzn. Rafał Mroczek i Aneta Piotrowska oraz Joanna Jabłczyńska i Piotr Kiszka.
A co sądzicie o jurorach, czy Waszym zdaniem są obiektywni? Ja mam mieszane odczucia, a tego gościa, który siedzi z prawej /obok Tyszkiewicz/ to jakoś nie trawię od początku.
oglądam z wielkim zainteresowaniem, ponieważ lubię taniec w dobrym wykonaniu, a czy mam swoich ulubieńców? tak -Rafała Mroczka wraz z jego partnerką, no i oczywiście Pani Kręglicka
a jeżeli chodzi o jurorów- no cóż mam mieszane uczucia, widać jak głosy rozkładaja i kogo już promują!!!
ale my wiemy swoje no nie????
jasne, ze ogladam- regularnie- bo taniec jest tez moja pasja. Nie sadze, zeby jurorzy byli nieobiektywni, sa po prostu profesjonalistami, ktorzy widza znacznie wiecej niz my. a ulubiencow tez mam
Ja także oglądam taniec z gwiazdami. Uważam, że jurorzy są obiektywni. Bardzo podobają mi się wypowiedzi Pani Tyszkiewicz, ale lubię także tą drugą Panią i Pana (niestety nie pamiętam jak się nazywają:(). Jakoś większego wrażenia nie robią na mnie wypowiedzi Pana Wodeckiego. Podoba mi się jak tańczy Mroczek z partnerką, choć nie przepadam za tym panem. Jeszcze nie mam swoich faworytów. Podoba mi się taniec Pani Kręglickiej, Dancewicz, Kwaśniewskiej, Jabłczyńskiej i bardzo lubię panią, która w poprzednich edycjach była partnerką Paszta i Gąsowskiego. Jest urocza.