MELDUJE SIE MELDUUUJEEEEEEEEE !!! Siup - za wiosne i za dobre samopoczucie. No i prosze mnie jednoczesnie usprawiedliwic z nieobecnosci przyszlotygodniowej- mam wyjazd sluzbowy.
Młode małżenstwo postanowiło przenieść się na wieś i zacząć hodować świnie. Na początek kupili 12 prosiaków, ale okazało się , że wszystkie są rodzaju żeńskiego. Aby je zapłodnić postanowili zawieźć je do sąsiada który miał dużo knurów. I tak zrobili. Załadowali je na przyczepę, zawieźli a tam w wiadomy sposób świnie spedziły cały dzień. Przy odjeździe małżenstwo zapytało doświadczonego sąsiada, po czym można poznać ze świnie są już zapłodnione? - O to łatwo poznać. Trzeba tylko patrzeć, czy nie zachowują się nietypowo. Na drugi dzień mąż wygląda przez okno, ale świnie są całkiem normalne. Załadował je więc na przyczepę i zawiózł do knurów gdzie znów spędziły cały dzień. Następnego dnia ta sama sytuacja - świnie normalne, to znow na przyczepę i do knurów. Rano mąż mówi do żony: - Wyjrzyj i zobacz czy te świnie zachowują się nietypowo? - Czy ja wiem?... - odpowiada żona. - A co robią? - Jedenaście siedzi na przyczepie, a dwunasta w szoferce i trąbi.
hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm basiu jestem tylko..... milczę sobie , dla ciebie specjalnie w podzięce za troske wyprodukowalam dzisiaj http://wielkiezarcie.com/przepis16016.html, caluski i pozdrowienia dla ciebie i wszystkich mi zyczliwych - inka21
Witajcie. Widzę rozpaczliwe wołanie więc włażę by pomóc. Już chcę napisać, że Ineczka bardzo ostatnio zapracowana, ale jeszcze zaglądam na inne odpowiedzi. Spodziewałam się ze strony Lajana jakiegoś rzewnego wierszyka a tu taki śmieszny kawał. Na głos się roześmiałam. Ja też Ewelinko rozgladałam się za Tobą. Jak dobrze, że na chwilke wpadłaś. Posyłam Ci mój szczery uśmiech. ABA
On też tu jest i czeka na listy od Ciebie i Inki21. Coście nagle obie tak zamilkły, hę? Chłopy Wam lanie spuściły za korespondowanie z obcym facetem, czy co?
Kamusiu wspieram Cię całym sercem.Jestem z wami już ponad rok .Miło było pogawędzić ale zrobiło się pusto i czasami wchodząc na czata nie widziałam "starych"(przepraszam!!!) znajomych.Robiło się coraz puściej i s m u t n i e j !!!
bardzo,ale to bardzo
gdzie jest Inka 21 - kochana odezwij się, nie mogę bez Twoich cennych rad Ewelinko proszę!!!!!
gdzie jest Kropka 1976- to jest do niewytrzymania dlaczego uciekacie z forum!!!!
gdzie jest Caritka, a kto mi pomoże przy pieczeniu koszyka wiekanocnego????????????
gdzie jest Asiolek no nie!!!!!!!!! asiolku odezwij się proszę!!!
mariniku ---- gdzie no gdzie jesteś!!!!!a gdzie słynne siup!!!!
borgia
klio
wracać pora
proszę proszę
bo będę ryczeć
agulinko proszę zrób coś zrób, tak smutno jest bez nich
mój apel kto poprze-proszę!!!!!!
kamaxyz
MELDUJE SIE MELDUUUJEEEEEEEEE !!!
Siup - za wiosne i za dobre samopoczucie.
No i prosze mnie jednoczesnie usprawiedliwic z nieobecnosci przyszlotygodniowej- mam wyjazd sluzbowy.
Popieram: ..gdzie oni są?! Wracajcie proszę mi też Was brakuje.
Ja też tęsknie....Choć i mnie długo nie było, to po powrocie chciałabym widzieć wszystkich w komplecie.
Uśmiechnij się
Młode małżenstwo postanowiło przenieść się na wieś i zacząć hodować świnie. Na początek kupili 12 prosiaków, ale okazało się , że wszystkie są rodzaju żeńskiego. Aby je zapłodnić postanowili zawieźć je do sąsiada który miał dużo knurów. I tak zrobili. Załadowali je na przyczepę, zawieźli a tam w wiadomy sposób świnie spedziły cały dzień. Przy odjeździe małżenstwo zapytało doświadczonego sąsiada, po czym można poznać ze świnie są już zapłodnione?
- O to łatwo poznać. Trzeba tylko patrzeć, czy nie zachowują się nietypowo.
Na drugi dzień mąż wygląda przez okno, ale świnie są całkiem normalne. Załadował je więc na przyczepę i zawiózł do knurów gdzie znów spędziły cały dzień. Następnego dnia ta sama sytuacja - świnie normalne, to znow na przyczepę i do knurów.
Rano mąż mówi do żony:
- Wyjrzyj i zobacz czy te świnie zachowują się nietypowo?
- Czy ja wiem?... - odpowiada żona.
- A co robią?
- Jedenaście siedzi na przyczepie, a dwunasta w szoferce i trąbi.
Ha hhahahahah ale sie usmialam dobre dobre
dobre,swinie tez maja swoje potrzeby
hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm basiu jestem tylko..... milczę sobie , dla ciebie specjalnie w podzięce za troske wyprodukowalam dzisiaj http://wielkiezarcie.com/przepis16016.html, caluski i pozdrowienia dla ciebie i wszystkich mi zyczliwych - inka21
Witajcie. Widzę rozpaczliwe wołanie więc włażę by pomóc. Już chcę napisać, że Ineczka bardzo ostatnio zapracowana, ale jeszcze zaglądam na inne odpowiedzi. Spodziewałam się ze strony Lajana jakiegoś rzewnego wierszyka a tu taki śmieszny kawał. Na głos się roześmiałam. Ja też Ewelinko rozgladałam się za Tobą. Jak dobrze, że na chwilke wpadłaś. Posyłam Ci mój szczery uśmiech.
ABA
Przecież ja BARDZO lubię Basię Kamusię, niech się uśmiechnie.
On też tu jest i czeka na listy od Ciebie i Inki21. Coście nagle obie tak zamilkły, hę? Chłopy Wam lanie spuściły za korespondowanie z obcym facetem, czy co?
Kamusiu wspieram Cię całym sercem.Jestem z wami już ponad rok .Miło było pogawędzić ale zrobiło się pusto i czasami wchodząc na czata nie widziałam "starych"(przepraszam!!!) znajomych.Robiło się coraz puściej i s m u t n i e j !!!