Mam na imię Anka podglądam was już jakiś czas.Wreście postanowiłam się ujawnić mam nadzieję że będziecie korzystać z moich przepisów. Jeszcze raz witam was. }
Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy skusili się na ujawnienie swojej osoby! Jeśli właśnie czytasz ten wątek i jeszcze nikt nie widział Twojego nicka to chyba najlepszy moment żebyś dał o sobie jakiś znak
Jak Aneczka zaznaczyła, naszą stronę polubiła, że w ukryciu ją oglądała, teraz do tego się przyznała. Jako żarłok doskonały, podaj przepis, dla Twej chwały.
Mam na imię Anka podglądam was już jakiś czas.Wreście postanowiłam się ujawnić mam nadzieję że będziecie korzystać z moich przepisów. Jeszcze raz witam was.
}
Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy skusili się na ujawnienie swojej osoby!
Jeśli właśnie czytasz ten wątek i jeszcze nikt nie widział Twojego nicka to chyba najlepszy moment żebyś dał o sobie jakiś znak
Jak nie dałem już Ci
to Masz na przywitanie..
..i jeszcze raz
i jeszcze raz
......
Witaj Aniu, mam nadzieję że bedzie się Tobie podobało u nas i chętnie skorzystamy z Twoich przepisów - jeszcze raz witaj dankarz
Witamy witamy witamy i do wspólnego gotowania zapraszamy
Witaj wśród nas.
Witaj nowy WIELKI ŻARŁOCZKU
...tes Ciem lubiem i siem ciesem, jesteś
Witaj imienniczko,serdecznie pozdrawiam.
Dziękuję za tak miłe powitanie.I obiecuję dzielić się z wami moimi przepisami.
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni!!!
witaj wśród uzależnionych
Witaj Aneczko, czekamy, no przynajmniej ja czekam, bom ciekawa wielce, na dalsze przepisy.
Witaj w naszym coraz większym gronie żarłowiczów.
Witaj Aniu
witANKO serdeczne :o)
Jak Aneczka zaznaczyła,
naszą stronę polubiła,
że w ukryciu ją oglądała,
teraz do tego się przyznała.
Jako żarłok doskonały,
podaj przepis, dla Twej chwały.
Ja ciebie również witam