Ja!!!Ja sie wkupilam!!!Dałam swoje fajne przepisy, w tym jeden bezcenny na paschę, i mam nadzieje jeszcze inne tu zamiescic!O! A inne wkupne trudno zrealizowac, zresztą kto wie na pewno, jakie tu u Was/Nas sa zwyczaje?Pozdrawiam!
Właśnie mija 25 dni odkąd jestem tu z Wami , kochane" żarlaczki", co do tzw. wkupniaków,rzeczywiscie , sprawa nie oparla sie o bufet... a może( dla jednych miła , dla innych nieciekawa forma) kolejna wierszowanka? ....Chyba nie mówilam , i nie wszyscy wiecie , ze ta nasza stronka jest najlepsza w świecie!? Kiedyś ot, przepisu jakiegoś szukalam , calkiem przez przypadek do Was się dostałam. Kliknełam na forum , ku memu zdziwieniu !?, wcale nie mówiono tylko o jedzeniu... Tematy przerózne sa tu poruszane, przez niektórych z humorkiem miło traktowane.. I choc od niedawna tu z Wami obcuję , coraz bardziej się upewniam, wcale nie żałuję!! A co do wkupniaka , już go Wam podalam , przez te trzy tygodnie wierszyki pisalam , I nie jedną gafe już tu popelnilam, błedną ortografią... czcionkę w trzcinę przerobilam... Ale tak to bywa , na błedach sie uczymy , jeśli je nam ktoś wskaze ... to się poprawimy... Pozdrawiam serdecznie ,o wczesnym poranku... ABA,Jasiu,Kamusiu, Janku i Lajanku ........... Cala tutejsza brać jest naprawde wspaniala, i nie będę tu teraz wszystkich wymieniała , Trzymajmy sie i wspierajmy ! wszyscy Zarłowicze czego tym " starym " i nowym , z całego serca zyczę!!
Szalenie jest mi i wszystkim miło. Popatrzcie, co to się teraz porobiło. Nasza strona taki rozgłos ma, przyciąga jak magnes.Cha! cha ! Faktycznie, nasze strony to mają, coraz więcej uzależnionych przyciągają. Ale spokojnie, radę sobie damy. Zbieżemy ich, i razem przywitamy. Nowi niech się śmiało wkupują , własne przepisy tu drukują. Jak się nimi nie potrujemy, to zgraną grupą będziemy.
OOO!! I Janek tez rymuje! Buziakiem obdarowuje, Patrzę nizej....jest ich więcej.. Bez przymusu , tak w ...podzięce... Janku miły jestes słodki ! ale przestan!Beda plotki!! hi hi hi pozdrawiam miło chodz nie powiem ...fajnie było...
Jak miło! łapac tyle cmoków z ranka , od przemiłego Pana ...Janka... I moge przysiąc , że jeszcze moich trzy setki i razem będzie tysiac...
Ja zaraz do pracki znikam , Ty pilnuj co tu sie dzieje ...! A jutro z rana zaklikam .... jak bedzie trzeba, to też przyleje!!........
I wcale sie nie obawiam , bo stronkę w dobrych rekach zostawiam ..na resztę dnia dobrego humoru, słonka , ciepełka , wiosny kolorów..... oj! będzie mi smutno za Wami ....alga z pozdrowieniami
witam - hurtowo
SIUP - za dobra wspolna zabawe.
P. S. a WKUPINAKI przygotowane????? HE ????
WITAJ - JESTEM NOWA JESZCZE DOBRZE NIEWIEM JAK SIE TU PORUSZAC ALE POMALU MYSLE ZE DOJDE -POZDRAWIAM
Ja!!!Ja sie wkupilam!!!Dałam swoje fajne przepisy, w tym jeden bezcenny na paschę, i mam nadzieje jeszcze inne tu zamiescic!O!
A inne wkupne trudno zrealizowac, zresztą kto wie na pewno, jakie tu u Was/Nas sa zwyczaje?
Pozdrawiam!
Właśnie mija 25 dni odkąd jestem tu z Wami , kochane" żarlaczki", co do tzw. wkupniaków,rzeczywiscie , sprawa nie oparla sie o bufet...
a może( dla jednych miła , dla innych nieciekawa forma) kolejna wierszowanka?
....Chyba nie mówilam , i nie wszyscy wiecie ,
ze ta nasza stronka jest najlepsza w świecie!?
Kiedyś ot, przepisu jakiegoś szukalam ,
calkiem przez przypadek do Was się dostałam.
Kliknełam na forum , ku memu zdziwieniu !?,
wcale nie mówiono tylko o jedzeniu...
Tematy przerózne sa tu poruszane,
przez niektórych z humorkiem miło traktowane..
I choc od niedawna tu z Wami obcuję ,
coraz bardziej się upewniam,
wcale nie żałuję!!
A co do wkupniaka , już go Wam podalam ,
przez te trzy tygodnie wierszyki pisalam ,
I nie jedną gafe już tu popelnilam,
błedną ortografią... czcionkę w trzcinę przerobilam...
Ale tak to bywa , na błedach sie uczymy ,
jeśli je nam ktoś wskaze ... to się poprawimy...
Pozdrawiam serdecznie ,o wczesnym poranku...
ABA,Jasiu,Kamusiu, Janku i Lajanku ...........
Cala tutejsza brać jest naprawde wspaniala,
i nie będę tu teraz wszystkich wymieniała ,
Trzymajmy sie i wspierajmy !
wszyscy Zarłowicze czego tym " starym "
i nowym , z całego serca zyczę!!
Szalenie jest mi i wszystkim miło.
Popatrzcie, co to się teraz porobiło.
Nasza strona taki rozgłos ma,
przyciąga jak magnes.Cha! cha !
Faktycznie, nasze strony to mają,
coraz więcej uzależnionych przyciągają.
Ale spokojnie, radę sobie damy.
Zbieżemy ich, i razem przywitamy.
Nowi niech się śmiało wkupują ,
własne przepisy tu drukują.
Jak się nimi nie potrujemy,
to zgraną grupą będziemy.
No to siup
jasia
No to siup i chlup w nasz dziub.
HAHAHA:))
Miła sercu rymowanka więc buziaka
... Masz od Janka,

...bez przymusu,
Jeśli tego jest za mało, to dam więcej...
Tak, w....podzięce....
OOO!! I Janek tez rymuje!
Buziakiem obdarowuje,
Patrzę nizej....jest ich więcej..
Bez przymusu , tak w ...podzięce...
Janku miły jestes słodki !
ale przestan!Beda plotki!!
hi hi hi pozdrawiam miło
chodz nie powiem ...fajnie było...
Ja tam plotek sie nie boję,

....x 100 ....a cooo!!!!!!!!!
Będzie trzeba to przyłoję.
Zresztą, co nam szkodzą plotki,
Plotkują z żalu albo ...dewotki.
Masz za to...
Jak miło! łapac tyle cmoków z ranka ,
trzy setki
od przemiłego Pana ...Janka...
I moge przysiąc ,
że jeszcze moich
i razem będzie tysiac...
Ja zaraz do pracki znikam ,
Ty pilnuj co tu sie dzieje ...!
A jutro z rana zaklikam ....
jak bedzie trzeba, to też przyleje!!........
I wcale sie nie obawiam ,
bo stronkę w dobrych rekach zostawiam
..na resztę dnia dobrego humoru,
słonka , ciepełka , wiosny kolorów.....
oj! będzie mi smutno za Wami ....alga z pozdrowieniami
Poczatek był dobry,
Reszta jak z "Kobry".
Kawałem zajeżdża'sz,...
Czy gdzieś wyjezdża'sz?
A rośnie nam tych "młodych" jak grzyby po deszczu. Nie nadażam się witać, dlatego witam tych których pominełam.
I siup za nasze zdrówko:):)
....tak ..... sama? Mnie to juz na kielicha nikt nie woła?