Witaj! miałam taki sam problem kiedyś - ale sie odnalazłam i znalazłam tu dużo wspaniałych ludzi, więc nie martw sie ,też się odnajdziesz a jak co to pytaj-zawsze można tu znaleźć pomoc - Pozdrawiam! irenka
Najpierwbuźka, ...późniejcmok ... tak przeminie z nami rok, Potem szybko minie kilka lat ...wnet zaszumi cały Las. Las, to Forum, drzewa MY, no a z nami w lesie TY. ........................................................................ Lepiej skończe rymowanie, co brzmi niby partytura, Bo jak dłużej bedę pisać, złapie Cię ...emerytura.
Najpierwbuźka, ...późniejcmok ... tak przeminie z nami rok, Potem szybko minie kilka lat ...wnet zaszumi cały Las. Las, to Forum, drzewa MY, no a z nami w lesie TY. ........................................................................ Lepiej skończe rymowanie, co brzmi niby partytura, Bo jak dłużej bedę pisać, złapie Cię ...emerytura.
... witaj Terawil... oj , dasz rade.... pozdrawiam milutko
Witaj! miałam taki sam problem kiedyś - ale sie odnalazłam i znalazłam tu dużo wspaniałych ludzi, więc nie martw sie ,też się odnajdziesz a jak co to pytaj-zawsze można tu znaleźć pomoc - Pozdrawiam! irenka
:))))))
buszowac, buszowac i byc aktywnym. A jak czegos nie wiesz - pytaj i tyle. dobrej zabawy
Witam bardzo serdecznie i wiosennie. Tu jest faktycznie bardzo ciekawie. Pozdrówka :-))
Witam serdecznie milutko slodziutko
i zycze dobrego zarloczkowania pozdrowka.
Najpierw
buźka, ...później
cmok ... tak przeminie z nami rok,
Potem szybko minie kilka lat ...wnet zaszumi cały Las.
Las, to Forum, drzewa MY, no a z nami w lesie TY.
........................................................................
Lepiej skończe rymowanie, co brzmi niby partytura,
Bo jak dłużej bedę pisać, złapie Cię ...emerytura.
WITAJ JANKU -DZIEKUJE ZA TAK MILE POWITANIE WPRAWDZIE SAMA NIEMAM TAKICH ZDOLNOSCI DO PISANIA ALE Z CHECIA LUBIE TAKIE CZYTAC-POZDRAWIAM
Najpierw
buźka, ...później
cmok ... tak przeminie z nami rok,
Potem szybko minie kilka lat ...wnet zaszumi cały Las.
Las, to Forum, drzewa MY, no a z nami w lesie TY.
........................................................................
Lepiej skończe rymowanie, co brzmi niby partytura,
Bo jak dłużej bedę pisać, złapie Cię ...emerytura.
Bardzo miło witam Cię wśród naszej żarłocznej społeczności.
ABA
Witaj