Witam wszystkich uzytkownikow Wielkiego Zarcia! Strona mi sie niesamowicie podoba! Juz wiem, ze bede tu czestym gosciem! Niestety nie dodam na razie (do ok polowy maja) zadnych przepisow swoich, poniewaz nie ma mnie w Polsce, a do kazdego przepisu chcialabym dodac zdjecie:) Sama lubie wiedziec, jak wyglada efekt koncowy!:D Poza tym sztuka gotowania i pichcenia nie jest mi bardzo dobrze znana, dlatego postaram sie troszke douczyc, przynajmniej na razie teoretycznie:)
Jestem teraz w Korei Pd, dlatego tez dodam przepisy dopiero po powrocie do Polski. Ale czytac bede i uczestniczyc w "zyciu" WZ!:) Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco!:)
.Witam milutkO!Mam nadzieje ,że przez kontakt z nami , bedzie Ci łatwiej przebywac gdzies na obczyżnie... Pozdrawiam Cie goraco stan w szeregach z zarłaczkami nie zapomnisz o Ojczyznie....
Dziekuje BARDZO za mile powitanie! Bardzo mnie to cieszy i juz sie nie moge doczekac powrotu do Polski, jak bede mogla cos upichcic i dodac do przepisow!:) Pozdrawiam serdecznie!!!! :)
WITAJ - JA TEZ JESTEM TU OD NIEDAWNA I TEZ MAM KILKA PRZEPISOW WARTYCH POLECENIA WIEC SIE PODZIELE A TOBIE ZYCZE MILEGO POBYTU I SZYBKIEGO POWROTU-POZDRAWIAM
Witam i pozdrawiam,miło że jesteś tak daleko od rodaków,chcesz miec kontakt nawet przez WZ.Na przepisy Twoje poczekamy aż wrócisz do kraju.Może będąc tam,jakies potrawy bardzo ci smakują,i chętnie sie z nami podzielisz przepisami na nie.
Witaj Nulko. Skoro mogłaś się wpisać z tak daleka, to mam nadzieję, że jakieś dobre danie mozesz wpisać , które tam próbowałas.Zbyt obrzydliwch jak pijawki w cukrze, czy jakieś miauczące zwierzątko.chachachachacha. Ok Witam jeszcze raz
;) przygotowujac sie do wyjazdu tutaj, wszyscy w Polsce mi mowili "pojesz sobie pieski" :P ale jak na razie nie probowalam;) i mam nadzieje, ze tak bedzie do konca!
Co prawda na poczatku nie moglam znalezc nigdzie kurczakow, ale juz znam jeden sklep, gdzie sa, wiec nie jest az tak zle. Bo ogolnie to raczej nigdzie nie sprzedaja kurczakow:( A to moje ulubione miesko!
Od razu Was uprzedzam, ze niewiele bede mogla Wam przekazac... Oni jedza sushi sushi i sushi... ryz i owoce. Poza tym nie wiem, co jadaja w domach :/ kicha:P
Ale sushi to też dobry przepis.fakt, że zazwyczaj w domach jedzą troszkę inaczej. Mam przysyłane domowe przepisy Greckiej kuchni,takie z dziada pradziada wypróbowane. Zdecydowanie różnią się od tych z książek kucharskich.Poza tym są łatwiejsze w wykonaniu.Ale i tak będziemy czekać.
Witam wszystkich uzytkownikow Wielkiego Zarcia! Strona mi sie niesamowicie podoba! Juz wiem, ze bede tu czestym gosciem!
Poza tym sztuka gotowania i pichcenia nie jest mi bardzo dobrze znana, dlatego postaram sie troszke douczyc, przynajmniej na razie teoretycznie:)
Niestety nie dodam na razie (do ok polowy maja) zadnych przepisow swoich, poniewaz nie ma mnie w Polsce, a do kazdego przepisu chcialabym dodac zdjecie:) Sama lubie wiedziec, jak wyglada efekt koncowy!:D
Jestem teraz w Korei Pd, dlatego tez dodam przepisy dopiero po powrocie do Polski. Ale czytac bede i uczestniczyc w "zyciu" WZ!:)
Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco!:)
Nulka
Witam Cię bardzo serdecznie i zapraszam do gotowania, jak tylko będziesz mogła.
Pozdrawiam dorota40.
Witaj Nulka gdzie Ciebie tak daleko wywiało? Wracaj szybko i wpisz swoje przepisy - czekamy pozdrawiam dankarz
Jak dobrze,że do nas dołączyłaś.......
;)))!!!!!!!!!!!!!!!!
.Witam milutkO!Mam nadzieje ,że przez kontakt z nami , bedzie Ci łatwiej przebywac gdzies na obczyżnie...
Pozdrawiam Cie goraco stan w szeregach z zarłaczkami nie zapomnisz o Ojczyznie....
Dziekuje BARDZO za mile powitanie!

Bardzo mnie to cieszy i juz sie nie moge doczekac powrotu do Polski, jak bede mogla cos upichcic i dodac do przepisow!:)
Pozdrawiam serdecznie!!!! :)
Wracaj i dodawaj przepisy. Witam Ciebie milutko moja imienniczko!
:))))
Ło matko - a gdziez to Cie wywialo????????
SIUP - za rychly powrot
Witaj!!
Witaj Nulka
życzę
jasia
witamy cię gorąco
WITAJ - JA TEZ JESTEM TU OD NIEDAWNA I TEZ MAM KILKA PRZEPISOW WARTYCH POLECENIA WIEC SIE PODZIELE A TOBIE ZYCZE MILEGO POBYTU I SZYBKIEGO POWROTU-POZDRAWIAM
Witaj!!!Bardzo serdecznie pozdrawiam
Dziekuje raz jeszcze!:) BARDZO MI MILO! :)
Witam witam ,jest nas coraz więcej !!!!!!!!!!!
Witam i pozdrawiam,miło że jesteś tak daleko od rodaków,chcesz miec kontakt nawet przez WZ.Na przepisy Twoje poczekamy aż wrócisz do kraju.Może będąc tam,jakies potrawy bardzo ci smakują,i chętnie sie z nami podzielisz przepisami na nie.
Nanusia
Siemanko, ...Żarłoczna Koleżanko
..
Witam w klubie!
Witaj wśród uzależnionych od WŻ.
ABA
Witaj Nulko. Skoro mogłaś się wpisać z tak daleka, to mam nadzieję, że jakieś dobre danie mozesz wpisać , które tam próbowałas.Zbyt obrzydliwch jak pijawki w cukrze, czy jakieś miauczące zwierzątko.chachachachacha. Ok Witam jeszcze raz
;) przygotowujac sie do wyjazdu tutaj, wszyscy w Polsce mi mowili "pojesz sobie pieski" :P ale jak na razie nie probowalam;) i mam nadzieje, ze tak bedzie do konca!
Co prawda na poczatku nie moglam znalezc nigdzie kurczakow, ale juz znam jeden sklep, gdzie sa, wiec nie jest az tak zle. Bo ogolnie to raczej nigdzie nie sprzedaja kurczakow:( A to moje ulubione miesko!
Witaj, ja też od niedawna jestem fanką WZ.Również kurczaków i wschodniej kuchni szeroko rozumianej.Zatem czekam jak inni na Twój powrót i przepisy.
Od razu Was uprzedzam, ze niewiele bede mogla Wam przekazac... Oni jedza sushi sushi i sushi... ryz i owoce. Poza tym nie wiem, co jadaja w domach :/ kicha:P
Ale sushi to też dobry przepis.fakt, że zazwyczaj w domach jedzą troszkę inaczej. Mam przysyłane domowe przepisy Greckiej kuchni,takie z dziada pradziada wypróbowane. Zdecydowanie różnią się od tych z książek kucharskich.Poza tym są łatwiejsze w wykonaniu.Ale i tak będziemy czekać.
witam ponownie... po przerwie ;)
Czyzbys juz wróciła w domowe pielesze ? Serdecznie wobec tego witamy i czekamy na koreańskie specjały :))))
A witaj witaj i baw się z nami dobrze.
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami
Witaj Nulka