Kochani!! jestem niepoprawnym raczyskiem z 2 lipca .... ...nie jestem już młoda ,nie jestem już śliczna , lecz dusza szalona i wciaż romantyczna... ...a jak to wygląda u innych raków ?.........pozdrawiam ..alga
Witaj alga ja jestem raczkiem z 4 lipca i jestem strasznym domatorem niepoprawną romantyczką i strasznie naiwna. Ale są też i te dobre strony tylko jakoś teraz nie mogę sobie o nich przypomnieć pozdrówka
...jak sie cieszę ,ze nie jestem sama ....naiwna, domatorka , romantyczka ....prawie jak siostry ... milutko mi niezmiernie. A co do naiwności , to napewno mówisz o tym ,że ufasz ludziom , a oni czesto zawodzą ...?Ale co tam , jak zwał , tak zwał jest ok...
ja jestem rakiem z 12 lipca- typowym podręcznikowym rakiem...spokojna domatorka, romantyczna, nieśmiała itp ..wszystko sie zgadza. W jednej ksiązce wyczytalam ze kobieta rak wyznaje zasadę przez zolądek do serca :D
czesc jestem z 8 lipca jak byłam mała wszyscy mówili wrażliwe dziecko teraz mając 28lat bardzo dokładnie wiem co to znaczy taka uroda raczków tak na deser to mój mąż tata brat bratanek to raczki mama ryba może ktoś mnie pobije raczkami
Hi hi ja tez jestem raczkiem z 10 lipca i musze przyznac, ze od was nie odstaje: jestem naiwna, wrazliwa, nieasertywna (chociaz asertywnosci sie ucze :)) Och, ale za to jaka urocza
No, wiec powiem tak: synowie , jeden 27 czerwca , drugi 20 lipca kazdy z nich to rak, a do tego wszystkiego mamy tatę ... meza, strażnika , w postaci wodnika I jest z nas ferajna morowa, taka wodno- lądowa...ale to nie wszystko ... mój brat to też raczysko..
ja jestem rakiem z 11 lipca i to bardzo wrażliwym.rozpaczam nad wszystkim i jestem bardzo nieszczęśliwa gdy mi coś nie wyjdzie.rodzinka uważa że jestem nadopiekuńcza i z tego powodu wszstkiego mi nie mówią lubię piękne krajobrazy , wschody i zachody słońca , zachwycam się byle zielskiem tak mówi moj maż,a dla mnie to najpiękniejszy kwiatek
Witam wszystkie raczki. Ja też jestem zodiakalnym Rakiem z 27 czerwca. Posiadam WSZYSTKIE cechy typowe dla tego znaku: nadwrażliwość, poczucie estetyki, umiłowanie przeszłości, psychologii i pedagogiki. Kocham swoją rodzinę, dzieci, ufam ludziom, choć pod wspływem współczesnego świata nauczyłam się być stanowcza i zdecydowana. Mam swoje zdanie i potrafię go bronić.
Kochani!! jestem niepoprawnym raczyskiem z 2 lipca ....
...nie jestem już młoda ,nie jestem już śliczna ,
lecz dusza szalona i wciaż romantyczna...
...a jak to wygląda u innych raków ?.........pozdrawiam ..alga
Witaj alga ja jestem raczkiem z 4 lipca i jestem strasznym domatorem
niepoprawną romantyczką i strasznie naiwna. Ale są też i te dobre strony tylko jakoś teraz nie mogę sobie o nich przypomnieć pozdrówka
...jak sie cieszę ,ze nie jestem sama ....naiwna, domatorka , romantyczka ....prawie jak siostry ... milutko mi niezmiernie.
A co do naiwności , to napewno mówisz o tym ,że ufasz ludziom , a oni czesto zawodzą ...?Ale co tam , jak zwał , tak zwał jest ok...
Buuuuuuuu-czemu tylko raczki??????
Swieetya, kochanie zapraszam miło ....gość w dom ....
O-jak miło-cieszę się bardzo-ja co prawda nie Raczek ale też wodny znaczek-hihihi-więc dzielimy to samo środowisko-bom Rybka.....
.... a mówią ...rak tez ryba ...hihihihihi,....wiec wszystko pasuje ...pozdrawiam..
... ale pewnie wszystkie raczyska obiadek gotuja...
hihihi-a dodatkowo przecież mój mąż to rasowy Raczek-więc musiałam przyjść do Was koniecznie;)))pozdrówka
ja jestem rakiem z 12 lipca- typowym podręcznikowym rakiem...spokojna domatorka, romantyczna, nieśmiała itp ..wszystko sie zgadza. W jednej ksiązce wyczytalam ze kobieta rak wyznaje zasadę przez zolądek do serca :D
A ja jestem z 6 lipca:)
czesc jestem z 8 lipca jak byłam mała wszyscy mówili wrażliwe dziecko teraz mając 28lat bardzo dokładnie wiem co to znaczy taka uroda raczków tak na deser to mój mąż tata brat bratanek to raczki mama ryba może ktoś mnie pobije raczkami
Hi hi ja tez jestem raczkiem z 10 lipca i musze przyznac, ze od was nie odstaje: jestem naiwna, wrazliwa, nieasertywna (chociaz asertywnosci sie ucze :)) Och, ale za to jaka urocza
No, wiec powiem tak: synowie ,
jeden 27 czerwca , drugi 20 lipca
kazdy z nich to rak,
a do tego wszystkiego mamy tatę ... meza,
strażnika , w postaci wodnika
I jest z nas ferajna morowa,
taka wodno- lądowa...ale to nie wszystko ... mój brat to też raczysko..
ja jestem rakiem z 11 lipca i to bardzo wrażliwym.rozpaczam nad wszystkim
i jestem bardzo nieszczęśliwa gdy mi coś nie wyjdzie.rodzinka uważa że
jestem nadopiekuńcza i z tego powodu wszstkiego mi nie mówią
lubię piękne krajobrazy , wschody i zachody słońca , zachwycam się
byle zielskiem tak mówi moj maż,a dla mnie to najpiękniejszy kwiatek
Witam wszystkie raczki. Ja też jestem zodiakalnym Rakiem z 27 czerwca. Posiadam WSZYSTKIE cechy typowe dla tego znaku: nadwrażliwość, poczucie estetyki, umiłowanie przeszłości, psychologii i pedagogiki. Kocham swoją rodzinę, dzieci, ufam ludziom, choć pod wspływem współczesnego świata nauczyłam się być stanowcza i zdecydowana. Mam swoje zdanie i potrafię go bronić.
Haha, to teraz już wiem, że nie jestem sama w tym przejmowaniu się pierdołkami, naiwnością itp.:)
Jola 13 lipca urodzona:))) a gdzie to spotkanie??
Witam serdecznie.Ja rowniez urodzilam sie 13 lipca :) i jestem typowym rakiem.Pozdrawiam.
I ja i ja!!! 15.07....
I ja też jestem z 15 lipca- bardzo typowy raczek
Pozdrawiam wszystkie Raki almad
Ja jeszcze gdzieś czytałam że w kobiecie spod znaku raka bardzo łatwo i szybko można się ZAKOCHAć