Nie wiem czy mocną.Lubię to robic i całkiem nieżle mi to wychodzi.
A robie to juz od dawna...hohoho...a może i dłużej.
Mam dwie koleżanki "panny" które również dobrze gotują.
Kolejna panienka do usług :) Na nauczenie sie gotowac potrzebowałąm kilku tygodni hehe i pokochałam to ponad wszystko :) Wiedze na temat gotownia i pieczenia chłone błyskawicznie, bez problemów i uwielbiam gotować. A jeszcze z rok temu moja mama nie powieżyła by mi ziemniaków do ugotowania hehe :) Odpowiedz na pytanie - gotowanie to moja najmocniejsza strona :)
wita też panna - ani gotowanie ani pieczenie nie jest moim hobby - ale nie miałam innego wyjścia (musialam i muszę) - i jakoś domownikom bardzo smakuje - ale podziwiam ludzi co robią to z pasją , widocznie dzień moich urodzin nie był tym od gotowania - ale jeść lubie hahahaha - Pozdrawiam wszystkich lubiących gotowanie - irenka
Dołączam do grona Panien, które gotują bardzo dobrze (pieką również). Nie jest to moje ulubione zajęcie, ale jako zodiakalna Panna jestem perfekcjonistką i jak już coś robię , to albo dobrze albo wcale. Gorące pozdrowienie dla wszystkich Panienek
hej....... jestem zodiakalna panna i bardzo chetnie gotuje ,pieke -wszystko co wiaze sie z kuchnia pasjonuje mnie moja mam tez jest zodiakalan panna i dla mnie to mistrzyni kuchni
Czy Twoją mocną stroną jest gotowanie?
Nie wiem czy mocną.Lubię to robic i całkiem nieżle mi to wychodzi. A robie to juz od dawna...hohoho...a może i dłużej. Mam dwie koleżanki "panny" które również dobrze gotują.
Ja też jstem spod znaku panny.Bardzo lubię piec i gotować.
Panna się melduje! A co do gotowania, powiem tak: nie chcę ale muszę! A efekty? ponoć niezłe.
P.S. Wypowiedź wyżej dotyczyła wyłącznie gotowania. Lubię natomiast piec i uwielbiam robić przetwory.
Kolejna panienka do usług :) Na nauczenie sie gotowac potrzebowałąm kilku tygodni hehe i pokochałam to ponad wszystko :)
Wiedze na temat gotownia i pieczenia chłone błyskawicznie, bez problemów i uwielbiam gotować. A jeszcze z rok temu moja mama nie powieżyła by mi ziemniaków do ugotowania hehe :)
Odpowiedz na pytanie - gotowanie to moja najmocniejsza strona :)
Wita następna panna (z mężem i 3 dzieci hahaha), poiec owszem lubię i to nowości. ale co do gotowania????????????? nic innego mi nie pozostaje
Dołączam do grona Panien, które gotują bardzo dobrze (pieką również). Nie jest to moje ulubione zajęcie, ale jako zodiakalna Panna jestem perfekcjonistką i jak już coś robię , to albo dobrze albo wcale. Gorące pozdrowienie dla wszystkich Panienek
hej.......
jestem zodiakalna panna i bardzo chetnie gotuje ,pieke -wszystko co wiaze sie z kuchnia pasjonuje mnie
moja mam tez jest zodiakalan panna i dla mnie to mistrzyni kuchni