Dziś z okazji mojej Pani święta, mąż też o niej pamięta, córeczka też się dołączyła, wspaniałe życzenia złożyła. Żeby się naszej owieczce szczęściło, i zawsze jej dobrze z nami było.
DOLACZAM SIE DO ZYCZEN; TROCHE SPOZNIONE ALE OD SERCA - WIEM CO TO ZNACZY MIEC DRUGA POLOWE Z TEGO DNIA - ZYC NIE UMIERAC ! MOJ MAZ TEZ MIAL WCZORAJ URODZINY! TO KWIATKI DLA PANI LAJANOWEJ!
troszke spóznione lecz z serca płynące dla żonki lajana , życzenia gorące....
Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni, lata zimą i wiosny jesienią, to o czym marzysz - by Twoje było, a czego pragniesz by się spełniło.
Dziś z okazji mojej Pani święta,
mąż też o niej pamięta,
córeczka też się dołączyła,
wspaniałe życzenia złożyła.
Żeby się naszej owieczce szczęściło,
i zawsze jej dobrze z nami było.
zdrowka i pociechy z rodzinki, 100 lat Owieczko:)
Wszystkiego najlepszego żonko Lajana - trzymaj Go krótko przy komputerze
niech pisze wiersze - Pozdrawiam! irenka
DOLACZAM SIE DO ZYCZEN; TROCHE SPOZNIONE ALE OD SERCA - WIEM CO TO ZNACZY MIEC DRUGA POLOWE Z TEGO DNIA - ZYC NIE UMIERAC ! MOJ MAZ TEZ MIAL WCZORAJ URODZINY!
TO KWIATKI DLA PANI LAJANOWEJ!
Lajan ja również chciałbym przyłączyć się do życzeń
dla twojej połóweczki owieczki
i wszystkiego naj naj
jasia
Choć spóżnione,ale szczere życzenia dla owieczki Lajana przesyła Lucia55.Wszystkiego najlepszego !
wszystkiego najlepszego.
Moja owieczka serdecznie dziękuje za tak wspaniałe życzenia.
troszke spóznione lecz z serca płynące dla żonki lajana ,
życzenia gorące....
Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni, lata zimą i wiosny jesienią, to o czym marzysz - by Twoje było, a czego pragniesz by się spełniło.
Lajanku i ode mnie uściskaj serdecznie swojego Tygryska
ABA
Życzę Jej tego co sama sobie życzy i to nie musi być to o czym Ty myślisz.