Pedantyczne, skrupulatne, pełne wspólczucia dla innych - takie jesteśmy. A ku przestrodze - nie wolno nam się wiązać z Baranami i Wodnikami. Pozdrowionka dla wszystkich Panien
hahaha - też jestem panną i związałam się z baranem ,jak sie związałam tak sie odwiązać nie mogę - 8 maja bedzie 36 lat jak się związałam - widocznie panny tak mają, może potrafią? pozdrawiam panny i wszystkie znaki zodiaku- irenka
Z baranami mówisz? A ja czytałam gdzieś, że panny nie powinny wiązać się z bliźniętami, a ja to właśnie zrobiłam 31 lat temu. Ale skąd miałam wtedy wiedzieć, że nie powinny, skoro przeczytałam o tym dopiero jakieś 2 lata temu?
Witam wszystkich spod znaku panny.
Pracowitych, dokładnych itd.
Pozdrawiam Renata
Witam również.
Witam, też jestem panną, ale leniwą i niedokładną
Pracowita,dokładna i zaradna -to panna
Witam - pedantyczna mróweczka.
Ja też jestem spod znaku panny, pozdrawiam wszystkie panny.
Pedantyczne, skrupulatne, pełne wspólczucia dla innych - takie jesteśmy. A ku przestrodze - nie wolno nam się wiązać z Baranami i Wodnikami. Pozdrowionka dla wszystkich Panien
hahaha - też jestem panną i związałam się z baranem ,jak sie związałam tak sie odwiązać nie mogę - 8 maja bedzie 36 lat jak się związałam - widocznie panny tak mają, może potrafią? pozdrawiam panny i wszystkie znaki zodiaku- irenka
No właśnie, to cała Panna - lojalna i dobro rodziny, to najwazniejsza sprawa
Z baranami mówisz? A ja czytałam gdzieś, że panny nie powinny wiązać się z bliźniętami, a ja to właśnie zrobiłam 31 lat temu. Ale skąd miałam wtedy wiedzieć, że nie powinny, skoro przeczytałam o tym dopiero jakieś 2 lata temu?
No to ładnie, ja też z bliżniakiem- jak narazie 12 lat bez zarzutu.
Jak świat światem, każda Panna
Jest dokładna i staranna,
Nawet w głowie ma porządek,
Bo ustawia myśli w rządek.
Panna boi się ryzyka,
Niczym ognia go unika,
Więc przeszkody całą zgrają
Same z drogi jej znikają!
Brawo dokładnie tak....
Ja też się pod tym podpisuję, choć przeszkody wcale mnie nie omijają.
Dokładnie tak jak napisane. Szkoda że te przeszkody nie znikają. Domownicy twierdzą,że kłopoty sama wymyślam.
Ja też panna i w dodatku związana z upartym baranemZ wierszykiem zgadzam sie w 100%
A ja jestem barankiem a mój połówek panną) jesteśmy 13 lat po ślubie a wogóle ze sobą to 19 lat)))
Witam wszystkie panny. Też jestem panna i poślubiłam wodnika 34 lata temu.
Mój syn jest panną. Gdy był mały chciał być bykiem.
panna czysta beznamietna