Witam wszystkich,jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieję,że nie ostatni. Chętnie podzielę się moimi przepisami i czasem skożystam z waszych. Pozdrawiam .
Witaj!! cieszę się że dołączyłaś do nas serdecznie pozdrawiam
Witaj i czuj sie jak bys tu byla od dawna.
Witaj wsród nas
Czuj sie jak u siebie w kuchni!!!
Witam serdecznie i buziaki dla coreczki
WITAJ MILKOMając takiego NickaPrzepisy Twoje To jedna pycha!Już się cieszymy,że jesteś z namiczekoladkamisię opychamy.wita serdecznie ABA
Witamy cię serdecznie
Ja tez uwielbiam czekoladę w każdej możliwej formie,niestety będę musiała się bez niej obyć dla dobra mojej małej. wierszyk jest super,dziękuje.
Witam Cię serdecznie w naszym gronie:)
SALUTO
Witaaaaaaj
Witam -
Czesc! Witaj w wielkiej kuchni;) dolaczaj swoje przepisy, na pewno chetnie skorzystamy!:) pozdrowionka
Witaj.
Buźka od zgrywuśka...P.S.Natychmiast wnieś poprawkę. W pierwszym zdaniu wykreśl wszystko po "...pierwszy raz".Reszta pozostaje.. Jeszcze raz....
Dziękuję bardzo wszystkim za ciepłe przyjęcie.Cieszę się ,że w końcu będę miała z kim pogadać o kuchennych problemach(i innych też?)
Witaj miło ...pozdrawiam
WITAJ MILO I CIEPLO
Witam bardzo serdecznie.
Witam wszystkich,jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieję,że nie ostatni. Chętnie podzielę się moimi przepisami i czasem skożystam z waszych.
Pozdrawiam .
Witaj!! cieszę się że dołączyłaś do nas serdecznie pozdrawiam
Witaj i czuj sie jak bys tu byla od dawna.
Witaj wsród nas
Czuj sie jak u siebie w kuchni!!!
Witam serdecznie i buziaki dla coreczki
WITAJ MILKO

Mając takiego Nicka
Przepisy Twoje
To jedna pycha!
Już się cieszymy,
że jesteś z nami
czekoladkami
się opychamy.
wita serdecznie ABA
Witamy cię serdecznie
Ja tez uwielbiam czekoladę w każdej możliwej formie,niestety będę musiała się bez niej obyć dla dobra mojej małej. wierszyk jest super,dziękuje.
Witam Cię serdecznie w naszym gronie:)
SALUTO
Witaaaaaaj
Witam -
Czesc! Witaj w wielkiej kuchni;) dolaczaj swoje przepisy, na pewno chetnie skorzystamy!:) pozdrowionka
Witaj.
Buźka
od zgrywuśka
...
.
....
P.S.
Natychmiast wnieś poprawkę. W pierwszym zdaniu wykreśl wszystko po "...pierwszy raz".Reszta pozostaje.
Jeszcze raz
Dziękuję bardzo wszystkim za ciepłe przyjęcie.Cieszę się ,że w końcu będę miała z kim pogadać o kuchennych problemach(i innych też?)
Witaj miło ...pozdrawiam
Witam bardzo serdecznie.