Wiadomość tylko dla zainteresowanych. We czwartek szóstego kwietnia książka "Słodka Pokusa" (Prószyński & Ska) wchodzi na rynek. Tego dnia będę chętnym podpisywał w Warszawie w księgarni na ul. Brackiej 20 od 12.00 do 14.00 Później w sobotę ósmego kwietnia w Krakowie w księgarni Skarbnica na ul. Wiślnej (tuż przy Rynku) od 11.00 do 13.00 Zapraszam :-)
Użytkownik klio napisał w wiadomości: > Acha! http://www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=12094 Ja > poczekam aż będziesz w Gliwicach klio~(*_*)~< > wynalazku!>>
Zainteresownym podaje spis treści:
Indeks potraw Desery z czekoladą Murzynek bez mąki Mus z białej czekolady z mandarynkami Niespodzianka Parfait z kremem waniliowym Sufleciki z migdałami Sufleciki z sosem śliwkowym Tiramisu w deserowych szklankach Desery z kawą Bita kawa espresso Ciasto bezowo-biszkoptowe z kremem Keks Lody Mus z sosem truskawkowym Parfait Torcik na migdałowym spodzie Desery z herbatą Brzoskwinie w różano-herbacianym syropie Brzoskwinie z malinami w galarecie z zielonej herbaty Ceylon parfait Flan z herbaty Galaretka z herbaty darjeeling Grejpfruty z galaretką z zielonej herbaty Krem z zielonej herbaty Desery z miodem Ciasto z pianką miodowo-cytrynową Lody miodowo-waniliowe z gorącym sosem malinowym Mus z miodu i jogurtu Parfait z miodem i orzechami włoskimi Parfait z miodem i pomarańczami Pikantny piernik z miodem i imbirem Desery z makiem Babka I Babka II Krem na kruchym cieście Przekładany placek Tort makowo-migdałowy Tort z białego maku Wysoki tort makowo-śmietanowy Desery z twarogu i jogurtu Klasyczny sernik domowy Kładzione kluski serowe ze śliwkami Sernik na zimno z wiśniami Sernik z brzoskwiniami Sernik z malinami Sufleciki z twarogu o smaku pomarańczowym Tarta cytrynowa z tymiankiem Zapiekany sernik domowy Desery z kasz i ryżu Budyń z manny na zimno z likierem Budyń z manny z szafranem Flan z kaszki kukurydzianej Galaretka ryżowa z pomarańczami Mus z manny z czarnymi porzeczkami Torcik z manny z porzeczkami Zapiekanka ryżowa z migdałami Desery z owocami Aromatyczne ciasto pomarańczowe Ciasto z kruszonką i czereśniami Galaretka z moreli z kremem migdałowym Puszyste racuchy z malinami Sałatka z klementynek Truskawki marynowane octem balsamico Truskawki w czerwonym winie Desery z warzywami Ciasto z cukinią i orzechami Krem z dyni na biszkopcie orzechowym Krem z rabarbaru Krem ze szparagów z truskawkami Kruche ciasto z dynią Parfait z rabarbaru Rabarbar z musem bananowym Desery i wypieki drożdżowe Baba prababci Chlebek z czekoladą i śliwkami Dukaty nadziewane powidłami śliwkowymi Panettone Pączki weneckie Pączki wiejskie Placek maślano-drożdżowy
Widzisz Tadeusz ja i inni użytkownicy tego portalu też idziemy na jakość...mimo ilości... Ale mamy przewagę ...nasze przepisy są za darmo (na nich nie zarabiamy), a Twoje kosztują...i to słono...A na reklamę to jak widzę szkoda Ci kasy Bahus
PS. Autograf to też mogę Ci dać i to bez potrzeby zakupu czegokolwiek
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Widzisz Tadeusz ja i inni użytkownicy tego portalu też idziemy na
> jakość...mimo ilości... Ale mamy przewagę ...nasze przepisy są za darmo (na
> nich nie zarabiamy), a Twoje kosztują...i to słono...A na reklamę to jak
> widzę szkoda Ci kasy Bahus PS. Autograf to też mogę Ci dać i to bez
> potrzeby zakupu czegokolwiek
czyżby zazdrość przemawiała przez Ciebie Bahusie? Nie... skąd! Pewnie to zawiść :)
Wszędzie reklama jest płatna, u nas w zasadzie też. Zastanawiam się co ja mam z tobą począć w takiej sytuacji. Do tej pory zawsze ciąłem posty z krypto reklamą. Może rozważysz to http://wielkiezarcie.com/reklama.php. Wspomógłbyś w ten sposób swój ulubiony portal.
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości: > Wszędzie reklama jest płatna, u nas w zasadzie też. Zastanawiam się co ja mam > z tobą począć w takiej sytuacji. Do tej pory zawsze ciołem posty z krypto > reklamą. Może rozważysz to http://wielkiezarcie.com/reklama.php. > Wspomógłbyś w ten sposób swój ulubiony portal.
Jeśli naruszyłem Wasze zasady to stało się to bezwiednie i przepraszam. Myślę, że drobnym zadośćuczynieniem jest pojawianie się na WŻ pewnej ilości nowych uczestników, których w celu zapoznania się z moimi przepisami, zewsząd tu odsyłam. Proszę wykasować wszystko co napisałem, co nie jest zgodne z tutejszym porządkiem. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, Tadeusz Gwiaździński
Wiadomość tylko dla zainteresowanych.
We czwartek szóstego kwietnia książka "Słodka Pokusa" (Prószyński & Ska) wchodzi na rynek. Tego dnia będę chętnym podpisywał w Warszawie w księgarni na ul. Brackiej 20 od 12.00 do 14.00
Później w sobotę ósmego kwietnia w Krakowie w księgarni Skarbnica na ul. Wiślnej (tuż przy Rynku) od 11.00 do 13.00
Zapraszam :-)
Acha! http://www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=12094 Ja poczekam aż będziesz w Gliwicach
klio
~(*_*)~
<<Lenistwo matką wynalazku!>>
Użytkownik klio napisał w wiadomości:
> Acha! http://www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=12094 Ja
> poczekam aż będziesz w Gliwicach klio~(*_*)~< > wynalazku!>>
Zainteresownym podaje spis treści:
Indeks potraw
Desery z czekoladą
Murzynek bez mąki
Mus z białej czekolady z mandarynkami
Niespodzianka
Parfait z kremem waniliowym
Sufleciki z migdałami
Sufleciki z sosem śliwkowym
Tiramisu w deserowych szklankach
Desery z kawą
Bita kawa espresso
Ciasto bezowo-biszkoptowe z kremem
Keks
Lody
Mus z sosem truskawkowym
Parfait
Torcik na migdałowym spodzie
Desery z herbatą
Brzoskwinie w różano-herbacianym syropie
Brzoskwinie z malinami w galarecie z zielonej herbaty
Ceylon parfait
Flan z herbaty
Galaretka z herbaty darjeeling
Grejpfruty z galaretką z zielonej herbaty
Krem z zielonej herbaty
Desery z miodem
Ciasto z pianką miodowo-cytrynową
Lody miodowo-waniliowe z gorącym sosem malinowym
Mus z miodu i jogurtu
Parfait z miodem i orzechami włoskimi
Parfait z miodem i pomarańczami
Pikantny piernik z miodem i imbirem
Desery z makiem
Babka I
Babka II
Krem na kruchym cieście
Przekładany placek
Tort makowo-migdałowy
Tort z białego maku
Wysoki tort makowo-śmietanowy
Desery z twarogu i jogurtu
Klasyczny sernik domowy
Kładzione kluski serowe ze śliwkami
Sernik na zimno z wiśniami
Sernik z brzoskwiniami
Sernik z malinami
Sufleciki z twarogu o smaku pomarańczowym
Tarta cytrynowa z tymiankiem
Zapiekany sernik domowy
Desery z kasz i ryżu
Budyń z manny na zimno z likierem
Budyń z manny z szafranem
Flan z kaszki kukurydzianej
Galaretka ryżowa z pomarańczami
Mus z manny z czarnymi porzeczkami
Torcik z manny z porzeczkami
Zapiekanka ryżowa z migdałami
Desery z owocami
Aromatyczne ciasto pomarańczowe
Ciasto z kruszonką i czereśniami
Galaretka z moreli z kremem migdałowym
Puszyste racuchy z malinami
Sałatka z klementynek
Truskawki marynowane octem balsamico
Truskawki w czerwonym winie
Desery z warzywami
Ciasto z cukinią i orzechami
Krem z dyni na biszkopcie orzechowym
Krem z rabarbaru
Krem ze szparagów z truskawkami
Kruche ciasto z dynią
Parfait z rabarbaru
Rabarbar z musem bananowym
Desery i wypieki drożdżowe
Baba prababci
Chlebek z czekoladą i śliwkami
Dukaty nadziewane powidłami śliwkowymi
Panettone
Pączki weneckie
Pączki wiejskie
Placek maślano-drożdżowy
Ide po chusteczke po się pośliniłam jak niemowle.
Klio
~(*_*)~
<<Lenistwo matką wynalazku!>>
No Tadeusz, ilością przepisów to mnie nie powaliłeś A ile ta książka ma kosztować?
Bahus
> No Tadeusz, ilością przepisów to mnie nie powaliłeś A ile ta książka ma
> kosztować? Bahus
W kulinariach zawsze stawiam na jakość a nie na ilość. Ma kosztować 24 zł.
Widzisz Tadeusz ja i inni użytkownicy tego portalu też idziemy na jakość...mimo ilości... Ale mamy przewagę ...nasze przepisy są za darmo (na nich nie zarabiamy), a Twoje kosztują...i to słono...A na reklamę to jak widzę szkoda Ci kasy
Bahus
PS. Autograf to też mogę Ci dać i to bez potrzeby zakupu czegokolwiek
> Widzisz Tadeusz ja i inni użytkownicy tego portalu też idziemy na
> jakość...mimo ilości... Ale mamy przewagę ...nasze przepisy są za darmo (na
> nich nie zarabiamy), a Twoje kosztują...i to słono...A na reklamę to jak
> widzę szkoda Ci kasy Bahus PS. Autograf to też mogę Ci dać i to bez
> potrzeby zakupu czegokolwiek
czyżby zazdrość przemawiała przez Ciebie Bahusie? Nie... skąd! Pewnie to zawiść :)
Jasne :D
Bahus
Wszędzie reklama jest płatna, u nas w zasadzie też.
Zastanawiam się co ja mam z tobą począć w takiej sytuacji. Do tej pory zawsze ciąłem posty z krypto reklamą.
Może rozważysz to http://wielkiezarcie.com/reklama.php. Wspomógłbyś w ten sposób swój ulubiony portal.
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
> Wszędzie reklama jest płatna, u nas w zasadzie też. Zastanawiam się co ja mam
> z tobą począć w takiej sytuacji. Do tej pory zawsze ciołem posty z krypto
> reklamą. Może rozważysz to http://wielkiezarcie.com/reklama.php.
> Wspomógłbyś w ten sposób swój ulubiony portal.
Jeśli naruszyłem Wasze zasady to stało się to bezwiednie i przepraszam. Myślę, że drobnym zadośćuczynieniem jest pojawianie się na WŻ pewnej ilości nowych uczestników,
których w celu zapoznania się z moimi przepisami, zewsząd tu odsyłam.
Proszę wykasować wszystko co napisałem, co nie jest zgodne z tutejszym porządkiem.
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, Tadeusz Gwiaździński