Kiedy róży piękny kwiat rozkwita Dzień urodzin Ciebie wita Wietrzyk niesie Ci życzenia A słoneczko pozdrowienia Zaś, co najważniejsze przecie Żyj sto lat nam na tym świecie! -Wszystkiego Najlepszego-życzy Aga
Nuleczko kochana Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń .....alga
Z serca płyną te życzenia: W datę Twego urodzenia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, Z serca życzy Ci... Agnieszka
Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo do sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio.Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia Pokoju, Szczęścia i radości.
Kochani! DZIEKUJE BAAAARDZO za wszystkie zyczonka! Az mi sie lezka w oczku zakrecila. Jakie to mile, gdy jest tyle nieznajomych osob, ktore sa mi tak zyczliwe i serdeczne! Jestescie kochani:) Pisze podziekowania dopiero teraz, poniewaz nie mialam dostepu do internetu przez ostatnich kilka dni. Ale o tym moze kiedy indziej...;)
Dziekuje raz jeszcze, z calego serca, za wspaniale zyczenia! Buziaki dla wszystkich:)
Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
-Wszystkiego Najlepszego-życzy Aga
Dzień urodzin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie
Żyj sto lat nam na tym świecie!
Wszystkiego najlepszego życzy irenka
Nuleczko kochana Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń .....alga
wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin!!!
Życzę Ci szybkiego powrotu do Polski a oprócz tego oczywiscie zdrowia i szczęścia !!!
ja również życzę wszystkiego naj naj
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Wszystkiego co najlepsze
Wszystkiego dobrego i najlepszego z okazji urodzin
100 lat w zdrowiu i szczesciu, spelnienia marzen :)
Wszystkiego najlepszego
życzy
jasia oby ci się czas nie dłużył w tej Korei
Tak i zeby mozna bylo wszystkow sklepie kupic czego dusza zapragnie! ;) Spelnienia marzen i obietnic! Od Glumandy!
Wszystkiego naj,naj,najlepszego !
Sto lat!!!!!!!!!! spełnienia marzeń
Samych szczęśliwych chwil w życiu życzy Jadzia
Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzy Ci...
Agnieszka
Wszystkiego dobrego. Pozdrowienia
Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo do sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio.Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym.
Życzę Ci dnia Pokoju, Szczęścia i radości.
Wszystkiego naj naj najlepszego życzy Ania
Piękne życzenia! Brawo!!!
Wszystkiego najlepszego!
Nulko ja Ci zyczę też samej szczęśliwości
grące całuski ABA
P.S.
Dlaczego się nie ujawniłaś w datach?
Kochani!
DZIEKUJE BAAAARDZO za wszystkie zyczonka! Az mi sie lezka w oczku zakrecila. Jakie to mile, gdy jest tyle nieznajomych osob, ktore sa mi tak zyczliwe i serdeczne! Jestescie kochani:)
Pisze podziekowania dopiero teraz, poniewaz nie mialam dostepu do internetu przez ostatnich kilka dni. Ale o tym moze kiedy indziej...;)
Dziekuje raz jeszcze, z calego serca, za wspaniale zyczenia!
Buziaki dla wszystkich:)