Jestem podobno podobny do Sylvestra Stallone, te oczy ,te usta. Bawiłem się w Krajowym Klubie Sobowtórów prawie pięć lat. A ty do kogo jesteś podobny.
I PODOBNA
Jestem łudząco podobna do Pana Józka - słynnego hodowcy drobiu :))) Pzdr
Ojejku, Ty też?????
aktualnie? podobno do szkieletu obciągniętego skórą :D
hahhaa, to załóżmy klub, bo ja podobno też:)
ojojoj, jak byłam mała szalałam za Sylwkiem:D
mam inną propozycję,może napiszemy do kogo chcielibyśmy być podobni
a ja jestem podobna do mojego Taty
no popatrz, ja też:D co za zbieg okoliczności;)
A ja po ponoć jestem podobna do mamy i do taty i to na dodatek bardzo mocno. Tyle, że oni wcale nie są podobni do siebie :-) I o co w tym wszystkim chodzi...?Tak więc najbardziej podobna jestem do Smakosi :-)))
A ja jestem podobna do mojej siostry :):):), ona do mnie też :):):), i zawsze chcę być sobą ;);); Pozdrawiam :)
Zastanawiam się, a może któraś z nas lub któryś z nas jest podobny do użytkownika WŻ?Zgłosić się kto jest podobny do mnie. ABA
Jestem podobno podobny do Sylvestra Stallone, te oczy ,te usta. Bawiłem się w Krajowym Klubie Sobowtórów prawie pięć lat. A ty do kogo jesteś podobny.
I PODOBNA
Jestem łudząco podobna do Pana Józka - słynnego hodowcy drobiu :))) Pzdr
Ojejku, Ty też?????
aktualnie? podobno do szkieletu obciągniętego skórą :D
hahhaa, to załóżmy klub, bo ja podobno też:)
ojojoj, jak byłam mała szalałam za Sylwkiem:D
mam inną propozycję,może napiszemy do kogo chcielibyśmy być podobni
a ja jestem podobna do mojego Taty
no popatrz, ja też:D co za zbieg okoliczności;)
A ja po ponoć jestem podobna do mamy i do taty i to na dodatek bardzo mocno. Tyle, że oni wcale nie są podobni do siebie :-) I o co w tym wszystkim chodzi...?
Tak więc najbardziej podobna jestem do Smakosi :-)))
A ja jestem podobna do mojej siostry :):):), ona do mnie też :):):), i zawsze chcę być sobą ;);); Pozdrawiam :)
Zastanawiam się, a może któraś z nas lub któryś z nas jest podobny do użytkownika WŻ?
ABA
Zgłosić się kto jest podobny do mnie.