Wszystkich zainteresowanych przepraszam i informuję, że przed chwią zawiadomioo mnie o zmianie. Podpisywanie książki będzie się odbywało pod innym adresem. Czyli Bracka 20 nie jest aktualna!!! Nowego adresu nie podaję, aby nie wyglądało to na nową przemyconą reklamę. :-(
Skoro nie wykasowałem poprzednich postów, to chyba możesz podać ten nowy adres. Ale na przyszłośc pomyśl, jak pięknie by wyglądał wielki banner reklamowy z twoją książką tuż pod nagłówkiem strony ...
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości: > Skoro nie wykasowałem poprzednich postów, to chyba możesz podać ten nowy > adres. Ale na przyszłośc pomyśl, jak pięknie by wyglądał wielki banner > reklamowy z twoją książką tuż pod nagłówkiem strony ...
Wiem, że zabrzmi to kuriozalnie, ale informacja o książce i jej podpisywaniu absolutnie nie jest związana z jakim kolwiek moim dodatkowym dochodem. Dlatego nie trakuję tego jako reklamy dla siebie. Moja umowa z Prószyńskim była bardzo krótka. Zapłacono mi raz i po balu. Czy teraz wydawnictwo sprzeda 1.000 czy 100.0000 egzemplarzy, ja już z tego nie dostanę ani grosza! Czyli nie jestem zainteresowany obrotem handlowym. Dziwne ale prawda. Traktuję ponformowanie uczestników forum, jako ciekawostkę, bo wszyscy kochamy gotować. Zmieniono adres i wszystko odbędzie się w księgarni NIKE na ul. Zgoda (albo Zgody?) 12 Dziękuję za wyrozumiałość :-)
Wszystkich zainteresowanych przepraszam i informuję, że przed chwią zawiadomioo mnie o zmianie. Podpisywanie książki będzie się odbywało pod innym adresem. Czyli Bracka 20 nie jest aktualna!!! Nowego adresu nie podaję, aby nie wyglądało to na nową przemyconą reklamę. :-(
Skoro nie wykasowałem poprzednich postów, to chyba możesz podać ten nowy adres.
Ale na przyszłośc pomyśl, jak pięknie by wyglądał wielki banner reklamowy z twoją książką tuż pod nagłówkiem strony ...
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
> Skoro nie wykasowałem poprzednich postów, to chyba możesz podać ten nowy
> adres. Ale na przyszłośc pomyśl, jak pięknie by wyglądał wielki banner
> reklamowy z twoją książką tuż pod nagłówkiem strony ...
Wiem, że zabrzmi to kuriozalnie, ale informacja o książce i jej podpisywaniu absolutnie nie jest związana z jakim kolwiek moim dodatkowym dochodem. Dlatego nie trakuję tego jako reklamy dla siebie. Moja umowa z Prószyńskim była bardzo krótka. Zapłacono mi raz i po balu. Czy teraz wydawnictwo sprzeda 1.000 czy 100.0000 egzemplarzy, ja już z tego nie dostanę ani grosza! Czyli nie jestem zainteresowany obrotem handlowym. Dziwne ale prawda. Traktuję ponformowanie uczestników forum, jako ciekawostkę, bo wszyscy kochamy gotować.
Zmieniono adres i wszystko odbędzie się w księgarni NIKE na ul. Zgoda (albo Zgody?) 12
Dziękuję za wyrozumiałość :-)