ja mam mala prosbe do wszystkich, ktorzy maja zamiar wycofac swoje przepisy lub opuscic to grono z jakichkolwiek powodow (oczywiscie mam nadzieje ze nikt nie odejdzie z WZ a przepisow bedzie przybywac) niemniej jednak zycie jest tylko zyciem tak wiec z szacunku dla wspolbraci z wielkiego zarcia prosze informowac reszte "znikam bo mam powod, jesli jest ktos zainteresowany moimi przepisami daje tydzien na wydrukowanie"
wiecie sami ze mamy ulubione przepisy i ich nie drukujemy wierzac ze one tam beda zawsze, a potem sie okazuje ze mleko juz rozlane, przepisu brak, i tylko chec na wyprobowanie przepisu zostala....
ja jesli kiedykolwiek mialabym rezygnowac z mojego konta na WZ, ale na to sie nie zanosi :), tak wlasnie bym zrobila
tylko i wylacznie z szacunku i sympatii dla innych uzytkownikow:)
Mada - a zniknęły Ci z ulubionych też tytuły przepisów czy nazwa jest a brak treści. Jeżeli nie ma treści - przepis został usunięty całkowicie. Jeżeli zniknął tytuł - przepis został ukryty.
no to pięknie-odbiło Wam czy co? zwykle to szczury pierwsze opuszczają tonący okręt(mam nadzieję,co prawda,że WŻ nie utonie;)-czyżbyście mieli z nimi coś wspólnego?! Przepraszam,ale niedobrze mi na taką postawę! ...a tak miło było....buuuuuuu
Mądre szczury, więc zabieram się z nimi. Nigdy nie ukrywałem , że z wiosną ruszam na działki. Wrócę jesienią jak przyjdą śniegi. Widzisz w tym coś złego? Uczciwie informuję, internet też wyłączam.
ja mam mala prosbe do wszystkich, ktorzy maja zamiar wycofac swoje przepisy lub opuscic to grono z jakichkolwiek powodow
(oczywiscie mam nadzieje ze nikt nie odejdzie z WZ a przepisow bedzie przybywac)
niemniej jednak zycie jest tylko zyciem
tak wiec z szacunku dla wspolbraci z wielkiego zarcia prosze informowac reszte "znikam bo mam powod, jesli jest ktos zainteresowany moimi przepisami daje tydzien na wydrukowanie"
wiecie sami ze mamy ulubione przepisy i ich nie drukujemy wierzac ze one tam beda zawsze, a potem sie okazuje ze mleko juz rozlane, przepisu brak, i tylko chec na wyprobowanie przepisu zostala....
ja jesli kiedykolwiek mialabym rezygnowac z mojego konta na WZ, ale na to sie nie zanosi :), tak wlasnie bym zrobila
tylko i wylacznie z szacunku i sympatii dla innych uzytkownikow:)
pozdrawiam mada-chicago
Przyłączam się do prośby!
No tak... pojawiła sie Powitalnia , a tu jakby Pożegnalnią powiało...
Strach się bać...
ja nikogo nie zegnam, tylko szkoda mi znikajacych przepisow:0
np "polski piernik" lubczyka
dobrze ze tort kokosowy wydrukowalam wiec nadal moge go zrobic:)
a wszystkich jak najbardziej zapraszam do wielkiego zarcia
A skądże u Waśćki takie złe przypuszczenia, jesli ktos by nas opuszczał, to przecież nie byłby, za przeproszeniem, ..świnią.
.....
a stad ze juz pare razy mialam odlozony przepis na potem w ulubionych i trzask prask znikal:(
a lubczyk69?????
juz nie daje przepisow:(:(:(:(:(
Mada - a zniknęły Ci z ulubionych też tytuły przepisów czy nazwa jest a brak treści. Jeżeli nie ma treści - przepis został usunięty całkowicie. Jeżeli zniknął tytuł - przepis został ukryty.
to chociaz szansa ze odkryja je spowrotem:):):):)
ja wszystkie przepisy któe mam w ulubionych kopije sobie na komputer w wordzie. Tak wiec nie jestem uzalezniona od tego czy ktośjes czy nagle znika.
Kto chce przedrukować sobie moje, to proszę. Daję tydzień, do przyszłej soboty.
tez znikasz???
no to pięknie-odbiło Wam czy co?
zwykle to szczury pierwsze opuszczają tonący okręt(mam nadzieję,co prawda,że WŻ nie utonie;)-czyżbyście mieli z nimi coś wspólnego?!
Przepraszam,ale niedobrze mi na taką postawę!
...a tak miło było....buuuuuuu
Mądre szczury, więc zabieram się z nimi. Nigdy nie ukrywałem , że z wiosną ruszam na działki. Wrócę jesienią jak przyjdą śniegi. Widzisz w tym coś złego? Uczciwie informuję, internet też wyłączam.
no i czemu od razu nie piszesz ,że znikasz tylko na jakiś czas????
!!!
wkurzyłam się że uciekasz na stałe!
Cieszę się,że tak nie jest
pozdrawiam