Forum

Rozmowy wolne i frywolne

prosba:)

• Autor: mada-chicago Data: 2006-03-31 18:57:21

ja mam mala prosbe do wszystkich, ktorzy maja zamiar wycofac swoje przepisy lub opuscic to grono z jakichkolwiek powodow
    (oczywiscie mam nadzieje ze nikt nie odejdzie z WZ a przepisow bedzie przybywac)
    niemniej jednak zycie jest tylko zyciem
    tak wiec z szacunku dla wspolbraci z wielkiego zarcia prosze informowac reszte "znikam bo mam powod, jesli jest ktos zainteresowany moimi przepisami daje tydzien na wydrukowanie"

wiecie sami ze mamy ulubione przepisy i ich nie drukujemy wierzac ze one tam beda zawsze, a potem sie okazuje ze mleko juz rozlane, przepisu brak, i tylko chec na wyprobowanie przepisu zostala....

ja jesli kiedykolwiek mialabym rezygnowac z mojego konta na WZ, ale na to sie nie zanosi :), tak wlasnie bym zrobila

tylko i wylacznie z szacunku i sympatii dla innych uzytkownikow:)

pozdrawiam  mada-chicago

• Autor: EWA007 Data: 2006-03-31 18:58:41

Przyłączam się do prośby!

• Autor: till Data: 2006-03-31 19:00:31

No tak... pojawiła sie Powitalnia  , a tu jakby Pożegnalnią powiało...
    Strach się bać...

• Autor: mada-chicago Data: 2006-03-31 19:19:35

ja nikogo nie zegnam, tylko szkoda mi znikajacych przepisow:0

np "polski piernik" lubczyka

dobrze ze tort kokosowy wydrukowalam wiec nadal moge go zrobic:)

a wszystkich jak najbardziej zapraszam do wielkiego zarcia

• Autor: Janek Data: 2006-03-31 19:18:08

A skądże u Waśćki takie złe przypuszczenia, jesli ktos by nas opuszczał, to przecież nie byłby, za przeproszeniem, ..świnią.
    .....

• Autor: mada-chicago Data: 2006-03-31 19:20:56

a stad ze juz pare razy mialam odlozony przepis na potem w ulubionych i trzask prask znikal:(
    a lubczyk69?????
    juz nie daje przepisow:(:(:(:(:(

• Autor: ekkore Data: 2006-03-31 19:34:32

Mada - a zniknęły Ci z ulubionych też tytuły przepisów czy nazwa jest a brak treści. Jeżeli nie ma treści - przepis został usunięty całkowicie. Jeżeli zniknął tytuł - przepis został ukryty.

• Autor: mada-chicago Data: 2006-03-31 19:43:32

to chociaz szansa ze odkryja je spowrotem:):):):)

• Autor: Wróbelek Data: 2006-03-31 19:19:46

ja wszystkie przepisy któe mam w ulubionych kopije sobie na komputer w wordzie. Tak wiec nie jestem uzalezniona od tego czy ktośjes czy nagle znika.

• Autor: lajan Data: 2006-03-31 20:08:11

Kto chce przedrukować sobie moje, to proszę. Daję tydzień, do przyszłej soboty.

• Autor: marinik Data: 2006-03-31 20:09:13

tez znikasz???

• Autor: Sweetya Data: 2006-03-31 20:23:15

no to pięknie-odbiło Wam czy co?
    zwykle to szczury pierwsze opuszczają tonący okręt(mam nadzieję,co prawda,że WŻ nie utonie;)-czyżbyście mieli z nimi coś wspólnego?!
    Przepraszam,ale niedobrze mi na taką postawę!
    ...a tak miło było....buuuuuuu

• Autor: lajan Data: 2006-03-31 20:30:21

Mądre szczury, więc zabieram się z nimi. Nigdy nie ukrywałem , że z wiosną ruszam na działki. Wrócę jesienią jak przyjdą śniegi. Widzisz w tym coś złego? Uczciwie informuję, internet też wyłączam.

• Autor: Sweetya Data: 2006-03-31 20:32:08

no i czemu od razu nie piszesz ,że znikasz tylko na jakiś czas????
    wkurzyłam się że uciekasz na stałe!
    Cieszę się,że tak nie jest!!!
    pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu