Dzień dobry, chce sie przywitać. :) Od kilku miesięcy spędzam razem z Wami czas na tej stronie a dzisiaj dzięki-niestety-mojemu synowi zarejestrowałam się.
Siemanko ... dysleksja sie nie przejmuj. Ktoś, kiedyś napisał (w " Na przełąj", takie czasopismo harcerskie było) "...nie waż(rz)ne kocha, czy koha ...waż(rz)ne aby szcze(ż)rze..." Masz buziaka ode mnie...
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale młody dopiero dzisiaj ma chwilę na szkolenie. Ale wzięłam notesiki się uczę. Nie spocznę, póki.. A dyslektykiem jest on, tylko zapomniał zaznaczyć. Dziękuję za miłe powitanie. Teraz uczę się wpisywać przepisy. Całusy dla Janka.
Dzień dobry, chce sie przywitać. :) Od kilku miesięcy spędzam razem z Wami czas na tej stronie a dzisiaj dzięki-niestety-mojemu synowi zarejestrowałam się.
Sorry za podwójne wysłanie tamtego posta ale syn nie wcelował w cofnij tylko w odśwież walął i no tak wyszło.
jak to NIESTETY??????
witaj
Pewnie sama wolałaby to zrobić Mariniku:)))
Witaj Izuś wśród nas:)
witamy witamy
witamy
bo muszę go wołać za każdym razem, a to mnie irytuje. Dzięki za powitanie i będę się uczyć.
Witam w naszym gronie.
Dzięki.(o kurcze, sama napisałam, jejuu)
Synu wrucił i już nie będą po trzy odpowiedzi* ostrzegam jestem dyslektykiem i będy są integralną częścią moich wypowiedzi i to chyba tyle. * Chyba :D
Witaj Izuś. Najważniejsze, że jesteś

jasia
Siemanko ... dysleksja sie nie przejmuj. Ktoś, kiedyś napisał (w " Na przełąj", takie czasopismo harcerskie było) "...nie waż(rz)ne kocha, czy koha ...waż(rz)ne aby szcze(ż)rze..."
ode mnie...
Masz buziaka
witaj milutko....
Dzień dobry Izuś. Witaj
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale młody dopiero dzisiaj ma chwilę na szkolenie. Ale wzięłam notesiki się uczę. Nie spocznę, póki.. A dyslektykiem jest on, tylko zapomniał zaznaczyć. Dziękuję za miłe powitanie. Teraz uczę się wpisywać przepisy. Całusy dla Janka.
.............ale mi
teraz ............
I dla wszystkich, którzy mnie powitali.
Hej, hej - witaj smaczniutko :):):)