Mam troszkę mięska/połowka prosiaczka/ co mozna z niego przygotować tak żeby było już na świeta?????????
Oj Basieńko bardzo dużo, szyneczkę możesz zapeklować i upiec lub ugotować, boczek zwinąć i upiec lub zrobić faszerowany, galaretę z golonki, schab zrobić ze śliwka, z reszty mieska mielone - pomysłów na wykorzystanie jest mnóstwo pozdrawiam dankarz
no wlasnie o to peklowanie mi chodzi ale juz zanlazlam.Z reszta prosiaczka dalam sobie rade.dzieki i pozdrawiam.
Mam troszkę mięska/połowka prosiaczka/ co mozna z niego przygotować tak żeby było już na świeta?????????
Oj Basieńko bardzo dużo, szyneczkę możesz zapeklować i upiec lub ugotować, boczek zwinąć i upiec lub zrobić faszerowany, galaretę z golonki, schab zrobić ze śliwka, z reszty mieska mielone - pomysłów na wykorzystanie jest mnóstwo pozdrawiam dankarz
no wlasnie o to peklowanie mi chodzi ale juz zanlazlam.
Z reszta prosiaczka dalam sobie rade.dzieki i pozdrawiam.