Forum

Gawędy o jedzeniu

Prosiak

  • Autor: Basienkaa0 Data: 2006-03-31 23:33:27

    Mam troszkę mięska/połowka prosiaczka/ co mozna z niego przygotować tak żeby było już na świeta?????????

  • Autor: dankarz Data: 2006-04-01 10:35:51

    Oj Basieńko bardzo dużo, szyneczkę możesz zapeklować i upiec lub ugotować, boczek zwinąć i upiec lub zrobić faszerowany, galaretę z golonki, schab zrobić ze śliwka, z reszty mieska mielone - pomysłów na wykorzystanie jest mnóstwo pozdrawiam dankarz

  • Autor: Basienkaa0 Data: 2006-04-01 18:12:02

    no wlasnie o to peklowanie mi chodzi ale juz zanlazlam.
    Z reszta prosiaczka dalam sobie rade.dzieki i pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu