Ja mam takie pytanie. Jestem na WZ juz okolo miesiaca i do tej pory nikt nie skomentowal moich przepisow;((( Sa naprawde dobre i gdy je zamieszczalam to mialam nadzieje, ze inny beda je chwalic a tutaj nic...;( W kazdym razie goraco polecam moje ciasteczka kokosowe. jesli ktos lubi kokos to sa naprawde pyszne. Ok koniec reklamy, pozdrawiam;-)))
nie wiem, ale wydaje mi się że najtrudniej jest o pierwszy komentarz do przepisu, bo wiele osób boi się być pierwszym, który wybróbuje przepis, większość woli sprawdzone, skomentowane przepisy. często mam tak ze swoimi przepisami- niektóre mają po 100 komentarzy a niektóre 0, mimo, że czasem ten bez komentarzy jest o wiele smaczniejszy niż taki który ma ich mnóstwo. Ale nie martw się, napewno niedługo pojawią się komentarze:D
Absolutnie sie nie przejmuj! Tu jest tak dużo przepisów, że trzeba poczekać zanim ktoś zobaczy twój i poczekać jeszcze trochę aż go wypróbuje. Ale bądź dobrej myśli, a ciasteczka kokosowe zrobię dla mojej siostrzyczki bo ona jadła kiedys podobne i baardzo jej posmakowały!
Byłoby mi bardzoo miło :D:D Jak zrobisz te ciasteczka, to bardzo prosiłabym o komentarz czy smakowaly:D Mam nadzieje, ze wyjda rownie pyszne jak mi:* Pozdrawiam cieplutko;*
Twoje widocznie jeszcze słabsze bo ich nie ma! magdzialenka06 - nie przejmuj się tylko gotuj,piecz dalej .Czego się nauczysz teraz będzie na zawsze pozdrawiam Cię. (ja też lubię kokos) Pa
Ja mam takie pytanie. Jestem na WZ juz okolo miesiaca i do tej pory nikt nie skomentowal moich przepisow;((( Sa naprawde dobre i gdy je zamieszczalam to mialam nadzieje, ze inny beda je chwalic a tutaj nic...;( W kazdym razie goraco polecam moje ciasteczka kokosowe. jesli ktos lubi kokos to sa naprawde pyszne. Ok koniec reklamy, pozdrawiam;-)))
Madziu, ale te Twoje przepisy są dostępne od paru dni... czekaj spokojnie .... i bądź dobrej myśli
Bede czekala ;-)) Bardzo dziekuje za te cieple slowa;*
Oki Bede czekala ;-)) Bardzo dziekuje za te cieple slowa;*
Jesli Ci smutno to popatrz np na moje .........i ...całą buźką ...przyjdzie czas...
Hehe dzieki:):)
nie wiem, ale wydaje mi się że najtrudniej jest o pierwszy komentarz do przepisu, bo wiele osób boi się być pierwszym, który wybróbuje przepis, większość woli sprawdzone, skomentowane przepisy. często mam tak ze swoimi przepisami- niektóre mają po 100 komentarzy a niektóre 0, mimo, że czasem ten bez komentarzy jest o wiele smaczniejszy niż taki który ma ich mnóstwo.
Ale nie martw się, napewno niedługo pojawią się komentarze:D
Bardzo dziekuje za te slowa;-)))
Absolutnie sie nie przejmuj! Tu jest tak dużo przepisów, że trzeba poczekać zanim ktoś zobaczy twój i poczekać jeszcze trochę aż go wypróbuje. Ale bądź dobrej myśli, a ciasteczka kokosowe zrobię dla mojej siostrzyczki bo ona jadła kiedys podobne i baardzo jej posmakowały!
Byłoby mi bardzoo miło :D:D Jak zrobisz te ciasteczka, to bardzo prosiłabym o komentarz czy smakowaly:D Mam nadzieje, ze wyjda rownie pyszne jak mi:* Pozdrawiam cieplutko;*
Młoda, jak mi
dupabrzuch się powiększy to Cię odszukam. Budyń wrzuciłem w "ulubione". Oj.....drzyj wtedy paputki......drzyj...SA SLABE I DLATEGO NIKT NIE KOMENTUJE
A MOŻE TO PLAGIATY?
NIE ŚCIĄGAŁAŚ?
Twoje widocznie jeszcze słabsze bo ich nie ma!
magdzialenka06 - nie przejmuj się tylko gotuj,piecz dalej .Czego się nauczysz teraz będzie na zawsze pozdrawiam Cię. (ja też lubię kokos) Pa
...snajperem Waść nie jesteś ....zdaje się, że lubisz prowokować...no to "dowcipkuj"...
Ostrzegam! Następnym razem zarobisz bana.
no i bardzo mu dobrze, to jakis miotacz wieczny