Mógłby powstac dział o produktach które wypróbowaliśmy i można polecić kazdemu .Chodzi o produkty które są tanie i godne polecenia.Iczy Pampas sie zgodzi aby podawać marki i w jakich sklepach mozna je nabyc ?np.miesiąc kwiecień miesiacem majonezu .Który majonez jest dobry i w miare ma przystępną cenę. Co myślicie o tym dziale?
Wydaje mi się, że to nie jest najlepszy pomysł. Jesteśmy porozrzucani po całym świecie. Nie wszędzie są produkty wysławianych firm. Często towary regionalne nie są gorsze od tych reklamowanych. Przykładem może być majonez. Czytałam na forum jego pochwały. Inną sprawą są gusty smakowe. Jednym smakują produkty o wyrazistym smaku, a innym o łagodnym, gdzie można wkomponować swoje dodatki. Nie mówiąc już o kryptoreklamie Pozdrawiam (~_~) ABA
Mógłby powstac dział o produktach które wypróbowaliśmy i można polecić kazdemu .Chodzi o produkty które są tanie i godne polecenia.Iczy Pampas sie zgodzi aby podawać marki i w jakich sklepach mozna je nabyc ?np.miesiąc kwiecień miesiacem majonezu .Który majonez jest dobry i w miare ma przystępną cenę.
Co myślicie o tym dziale?
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=37094&post=37291 . Pozdrawiam . Majonez kielecki wydaje sie być poza konkurencja , choc osobiście wolę Motyla .
Wydaje mi się, że to nie jest najlepszy pomysł.
Jesteśmy porozrzucani po całym świecie.
Nie wszędzie są produkty wysławianych firm.
Często towary regionalne nie są gorsze od tych reklamowanych.
Przykładem może być majonez.
Czytałam na forum jego pochwały.
Inną sprawą są gusty smakowe.
Jednym smakują produkty o wyrazistym smaku,
a innym o łagodnym, gdzie można wkomponować
swoje dodatki.
Nie mówiąc już o kryptoreklamie
Pozdrawiam (~_~) ABA