Witanko:):):) Szczerze mówiąc i ja nie wiem czemu tak to wyszło!! Taki ze mnie koputerowiec- hihihhihi. Dzięki zo liścik i powitanie mnie w Waszym gronie :):):)
Droga Inko!- Wiem już co nie co na ten temat uzależnienia - hihihihihi baaaardzo , ale to bardzo byłam uzależniona od gier w KURNIKU !! Teraz tak jakby to uzaleznienie się zmniejszyło , ale jeszcze wciaga mnie tam !! Pozdrawiam cieplutko !!
A tak szczerze mówiąc Inko- to jak mnie uzależni WŻ to przynajmniej będzie większy pożytek no i bardzo smakowity- z tego co juz zdązyłam na stronach WŻ podglądnać- hihihihihi:):):)
.....został przeze mnie pożegnany ... Dlatego, że chciał bardzo być w .... całowany, A że płeć ukrywał, chciał być tajemniczy ... Od jakiegos czasu dla mnie się nie liczy...
Moja mam mówi, że ma bzika ale narazie nikt jej tego nie wytyka. Powiem wam jednak szczerze, że jej mocno w to wierze. Jan ją zaczepia a ona wcale się nie odczepia. Jasia ją tu ładnie wita bo to też szalona kobita. A ja się tutaj dokładam i fartuch kucharski zakładam.
Moja Córcia mnie zaskakuje odpowiedzi wierszem pisuje !! W WŻ się zalogowała i olśnienia wierszopisania doznała!! Dobrze, że mojego bzika jeszcze(a kiedy zacznie?) mi nie wytyka!! Elek
Bzik jak bzik nie ucieka, a córka owszem go wytyka. Nie złośliwie lecz skwapliwie. Bo choć bzik jest nieszkodliwy to jednak zaraźliwy. Wierszopisanie jak grypa łapie czy chce czy nie - nieszczęśnika.
Och Miauka!, to mnie zaskoczyłaś, ładnie się, tutaj przedstawiłaś, Ale w użytkownikach , nic nie napisała, To mnie zmyliła Magda, moja "mała" Z pozdrowieniami jasia
No i już się to wyda-wita WAS wszystkich KOBITA!! Napewno nie dorównam Janowi, bo ja z tych co NOWI Będę się starać mocno i pracować owocno! Dzięki za miłe powitanie mnie w gronie tak sympatycznych "żarłoczków" Z pozdrowieniami - Elek
Przekomarzanie -to rzecz niezła lecz ja nie jestem taka biegła!! Z czasem wyda się i mój nawyk, no i jaki we mnie siedzi BZIK! Pozdrowionkacieplutkie! Elek.
Cześć i czołem- kluski pod stołem !! I pomyśleć,ze kiedyś -jako dziecko byłam niejadkiem!! A teraz wkroczyłam do klubu Żarłoków !!- hihihihihi Dzięki za miłe powitanko !! Elek
A jak tam samouczek? Widzę, że nici... odezwij się na gg Tak, tak.... słonecznie i cieplutko, bo dzisiaj znowu musiałam szyby w aucie skrobać a już myślałam , żę będzie lato..... jasia
Hej,hej !! Witajcie:)-jestem "NOWA".Pozdrawiam wszystkich smaczniutko:):):) i przyznaję się, ze nie bardzo wiem jak się tutaj "znaleźć".
Witaj Elek;)))Bardzo się cieszymy z Twojego przybycia....
tylko nie wiem czemu twoja wypowiedź jest przekreślona?????
Witanko:):):)
Szczerze mówiąc i ja nie wiem czemu tak to wyszło!!
Taki ze mnie koputerowiec- hihihhihi.
Dzięki zo liścik i powitanie mnie w Waszym gronie :):):)
Teraz już mi chyba trochę lepiej poszło:)
Witamy cię serdecznie w naszym gronie
cześć
Witaneczko - :):):)
Dzięki za powitanie mnie w WŻ
Witaj Elek - nie martw się z czasem to przechodzi w uzależnienie - Pozdrawiam! irenka
Droga Inko!- Wiem już co nie co na ten temat uzależnienia - hihihihihi
baaaardzo , ale to bardzo byłam uzależniona od gier w KURNIKU !!
Teraz tak jakby to uzaleznienie się zmniejszyło , ale jeszcze wciaga mnie tam !!
Pozdrawiam cieplutko !!
A tak szczerze mówiąc Inko- to jak mnie uzależni WŻ to przynajmniej będzie większy pożytek no i bardzo smakowity- z tego co juz zdązyłam na stronach WŻ podglądnać- hihihihihi:):):)
Elek - witam, witam, a dlaczego nie napisałaś, czy jesteś kobietą .....

jasia
Witaneczko- Koleżaneczko :):):)
A niby po co mam takie oczywiste rzeczy pisać- przecież i tak zwracasz się do mnie jako kobiety- hihiihhi!!
Dobra, dobra, ja to wiem, ale inni nie.
A może chcieliby wiedzieć...
Jeszcze Janek weźmie cię za faceta...i co będzie?
Pozdrawiam jasia
..już ktoś na naszym forum dlatego..
.....został przeze mnie pożegnany ...
Dlatego, że chciał bardzo być w .... całowany,
A że płeć ukrywał, chciał być tajemniczy ...
Od jakiegos czasu dla mnie się nie liczy...
aaaaaaa-może Ty to nie jasia tylko Jaś??????? cooooooooooo?
W moim profilu napisałam , że jestem kobietą,
co do tego nie ma żadnych wątpliwości.
jasia
Teraz to i ja już doszłam do tego gdzie i jak się zaznacza , no i zaznaczyłam i uzupełniłam dane.
pozdrowienia - Elek.
Jasia: inwigilujesz płeć mojej mamy !! Pozdrawiam i smacznego życzę wszystkim łakomczuchom!! :)
Moja mam mówi, że ma bzika
ale narazie nikt jej tego nie wytyka.
Powiem wam jednak szczerze,
że jej mocno w to wierze.
Jan ją zaczepia
a ona wcale się nie odczepia.
Jasia ją tu ładnie wita
bo to też szalona kobita.
A ja się tutaj dokładam
i fartuch kucharski zakładam.
:) :) :)
Moja Córcia mnie zaskakuje
Elek
odpowiedzi wierszem pisuje !!
W WŻ się zalogowała
i olśnienia wierszopisania doznała!!
Dobrze, że mojego bzika
jeszcze(a kiedy zacznie?) mi nie wytyka!!
Bzik jak bzik nie ucieka,
a córka owszem go wytyka.
Nie złośliwie lecz skwapliwie.
Bo choć bzik jest nieszkodliwy
to jednak zaraźliwy.
Wierszopisanie jak grypa
łapie czy chce czy nie - nieszczęśnika.
Och Miauka!, to mnie zaskoczyłaś,

ładnie się, tutaj przedstawiłaś,
Ale w użytkownikach , nic nie napisała,
To mnie zmyliła Magda, moja "mała"
Z pozdrowieniami jasia
Jan Cie również wita,
Choć nie wie , chłop Ty czy kobita....
Dlatego całusa ( jak zazwyczaj ) nie posyłam...
Witaj w WŻ ...
Witaj w naszym gronie
Dzięki za piękną różę !!
Pozdrawiam -Elek
No i już się to wyda-wita
WAS wszystkich KOBITA!!
Napewno nie dorównam Janowi,
bo ja z tych co NOWI
Będę się starać mocno
i pracować owocno!
Dzięki za miłe powitanie mnie w gronie tak sympatycznych "żarłoczków"
Z pozdrowieniami - Elek
Przekomarzanie -to rzecz niezła
cieplutkie!
lecz ja nie jestem taka biegła!!
Z czasem wyda się i mój nawyk,
no i jaki we mnie siedzi BZIK!
Pozdrowionka
Elek.
Witam w naszym gronie:)
Dzięki - pozdrawiam równie ciepło jak i smacznie :)
Elek
Cześć i czołem Witaj wśród Żarłoków! Pozdrawia Cię woila...
Cześć i czołem-
kluski pod stołem !!
I pomyśleć,ze kiedyś -jako dziecko byłam niejadkiem!!
A teraz wkroczyłam do klubu Żarłoków !!- hihihihihi
Dzięki za miłe powitanko !!
Elek
Witaj milutko no i cieplotko.
A jak tam samouczek? Widzę, że nici...
a już myślałam , żę będzie lato..... 
odezwij się na gg
Tak, tak.... słonecznie i cieplutko, bo dzisiaj znowu musiałam szyby w aucie skrobać
jasia
czesc Elek
Witam, witam :):):)
Oj Elek , Elek a gdzie zapytanie o zgodę o wykorzystaniu danych osobowych? To jest nielegalne. Szczególnie, że tak się krzywię. :P
Soooorrrrrrrrrryyyyyyyy!! Ale nie udało mi się wyciąć !!
A krzywisz się sympatycznie !! :):):)
...Magda...nie słuchaj Mamy...tym razem ....uhahahahahahahahahaaa
czyli wcale niesympatycznie? no niestety też ta mina mi się nie podoba. Janie a może sam byś się ujawnił?
...Magda...nie słuchaj Mamy...tym razem ....uhahahahahahahahahaaa