Poczynając od Nulki5 bodajże w dół-ludkowie dzielą się z nami datami swoich urodzin- ale nie są one uzupełniane w tabeli ....-dlaczego? (pytam spokojnie bez złośliwych podtekstów;)...-gdyby moje zapytanie zostało źle odebrane....
Użytkownik inka napisał w wiadomości: > wiem , że tą tabelke prowadziła agulina - ale agulina też odeszła > - Pozdrawiam! irenka coooooo??????? NIEEEEEE nic o tym nie wiem, ale jak sadze - pozegnalaby sie TFU - odpukac !!!!!
Użytkownik marinik napisał w wiadomości: > Użytkownik inka napisał w wiadomości:> wiem , że tą tabelke prowadziła > agulina - ale agulina też odeszła> - Pozdrawiam! > irenkacoooooo???????NIEEEEEEnic o tym nie wiem, ale jak sadze - pozegnalaby > sieTFU - odpukac !!!!!
tak mariniku odpukać - może odpoczywa? może zapracowana? może wróci niebawem? dawno już ją nie widziałam , więc poczekajmy z tabelką urodzinową , aż agulina wróci ....
Poczynając od Nulki5 bodajże w dół-ludkowie dzielą się z nami datami swoich urodzin-
ale nie są one uzupełniane w tabeli ....-dlaczego?
(pytam spokojnie bez złośliwych podtekstów;)...-gdyby moje zapytanie zostało źle odebrane....
Ja nawet nie wiem o jaką tabelkę chodzi...
Shoffixa wcięło, jak wróci kiedyś- uzupełni:)
he he he /też bez złośliwych podtekstów/
wiem , że tą tabelke prowadziła agulina - ale agulina też odeszła
- Pozdrawiam! irenka
Użytkownik inka napisał w wiadomości:
> wiem , że tą tabelke prowadziła agulina - ale agulina też odeszła
> - Pozdrawiam! irenka
coooooo???????
NIEEEEEE
nic o tym nie wiem, ale jak sadze - pozegnalaby sie
TFU - odpukac !!!!!
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> Użytkownik inka napisał w wiadomości:> wiem , że tą tabelke prowadziła
> agulina - ale agulina też odeszła> - Pozdrawiam!
> irenkacoooooo???????NIEEEEEEnic o tym nie wiem, ale jak sadze - pozegnalaby
> sieTFU - odpukac !!!!!
tak mariniku odpukać - może odpoczywa? może zapracowana? może wróci niebawem? dawno już ją nie widziałam , więc poczekajmy z tabelką urodzinową , aż agulina wróci ....
jaka tabelka?
Użytkownik nutella napisał w wiadomości:
> jaka tabelka?
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=15900&post=15900&offset=0 - myślę nutella, że chodzi o tą tabelkę - Pozdrawiam! irenka