Forum

Gawędy o jedzeniu

Potrzebne literki...

• Autor: Jasiomuka Data: 2006-04-04 11:49:32

Witam wszystkich!
    Cała strona bardzo mi się podoba choś czasmi pomysły zaskakują mnie podstawowymi błędami :/ ale to nie szkodzi bo każdy kto kożysta z przepisów wie, jak prawidłowo pitrasić. Ale nie o tym pisze :) Brakuje mi przepisów wg podziału na poszczególe literki, np. obecnie szukam przepisu na roladę, wobec czego praktyczniej byłoby mi nacisnąć r i przecztyać wszystkie przepisy na ciasta zaczynające sie od tej literki :) Myśłe że warto nad tym pomyśleć.
    Pozdrawiam wszytskich serdecznie.

• Autor: dorota40 Data: 2006-04-04 11:56:41

Witamy Cię bardzo serdecznie, ale Twoje "wejście" nie było zbyt miłe. Skoro zaczęłaś od krytyki i wytykania błędów, to i ja Ci wytknę.
    Korzysta pisze się przez "rz".

• Autor: Janek Data: 2006-04-04 12:04:06

......a poza tym, Jasieńkomukowa(y), najpiewrw "nas " poczytaj ....ten temat był wałkowany...
    Pozdrawiam i WITAM serdecznie. Wedjście., fakt "smoka"...poprawisz sie i bedzie OK.? no nie...
    P.S.
    Wiesz co to takiego:dysleksja, tolerancja ...i kultura? Czasem miożesz komuś ...zrobić przykrosć. Nie wszyscy MUSZĄ mieć ...taki poziom wykształcenia jak Ty. ...poczytaj wątki; ... " onas, "kim jestesmy....

• Autor: Jasiomuka Data: 2006-04-04 12:28:53

ależ przepraszam wszystkich jeśli to kogoś obraziło! chodziło mi tylko o to, że czasami w przepisach brakuje pewnych składników, np.  ilości mąki lub samej mąki  w składnikach a wszyscy wiemy, że bo ciasta potrzebna jest mąka! Ale to rozumiem. Ja nie mam o to do nikogo pretensji. Naprawdę, nie miałem nic złego na myśli. Przepraszam urażonych.
    p.s. co to dysleksja, tolerancja, kultutra wiem - sami widzicie przykład, nikt nie jest doskonały.

• Autor: dorota40 Data: 2006-04-04 12:36:15

Skoro wyjaśniliśmy sobie wszystko ..... to dla Ciebie na powitanie .

• Autor: Janek Data: 2006-04-04 13:08:33

Nic sie nie stało ...dostałeś lekko po glacy... A teraz pogłaskanie......będzie dobrze...

• Autor: ekkore Data: 2006-04-06 12:32:24

Problem jest w tym, że my sami nazywamy przepisy. Rolada może być tylko jedna, potem są już wspaniałe, boskie, moje.
    Jak wpiszesz w wyszukiwarkę rolada to wyświetli Ci przepisy, które mają w tytule to słowa i wszystkie, którym jako słowo kluczowe zostało wpisane rolada.
    Niestety komputer - maszyna, do szkołów nie chodził, odmianów nie zna, nie miał piątków jak mrówków.

A poza tym to witaj wśród nas

• Autor: Janek Data: 2006-04-06 14:10:26

???????????????????????????????????????

Przejdź do pełnej wersji serwisu