Witam wszystkich! Cała strona bardzo mi się podoba choś czasmi pomysły zaskakują mnie podstawowymi błędami :/ ale to nie szkodzi bo każdy kto kożysta z przepisów wie, jak prawidłowo pitrasić. Ale nie o tym pisze :) Brakuje mi przepisów wg podziału na poszczególe literki, np. obecnie szukam przepisu na roladę, wobec czego praktyczniej byłoby mi nacisnąć r i przecztyać wszystkie przepisy na ciasta zaczynające sie od tej literki :) Myśłe że warto nad tym pomyśleć. Pozdrawiam wszytskich serdecznie.
Witamy Cię bardzo serdecznie, ale Twoje "wejście" nie było zbyt miłe. Skoro zaczęłaś od krytyki i wytykania błędów, to i ja Ci wytknę. Korzysta pisze się przez "rz".
......a poza tym, Jasieńkomukowa(y), najpiewrw "nas " poczytaj ....ten temat był wałkowany... Pozdrawiam i WITAM serdecznie. Wedjście., fakt "smoka"...poprawisz sie i bedzie OK.? no nie... P.S. Wiesz co to takiego:dysleksja, tolerancja ...i kultura? Czasem miożesz komuś ...zrobić przykrosć. Nie wszyscy MUSZĄ mieć ...taki poziom wykształcenia jak Ty. ...poczytaj wątki; ... " onas, "kim jestesmy....
ależ przepraszam wszystkich jeśli to kogoś obraziło! chodziło mi tylko o to, że czasami w przepisach brakuje pewnych składników, np. ilości mąki lub samej mąki w składnikach a wszyscy wiemy, że bo ciasta potrzebna jest mąka! Ale to rozumiem. Ja nie mam o to do nikogo pretensji. Naprawdę, nie miałem nic złego na myśli. Przepraszam urażonych. p.s. co to dysleksja, tolerancja, kultutra wiem - sami widzicie przykład, nikt nie jest doskonały.
Problem jest w tym, że my sami nazywamy przepisy. Rolada może być tylko jedna, potem są już wspaniałe, boskie, moje. Jak wpiszesz w wyszukiwarkę rolada to wyświetli Ci przepisy, które mają w tytule to słowa i wszystkie, którym jako słowo kluczowe zostało wpisane rolada. Niestety komputer - maszyna, do szkołów nie chodził, odmianów nie zna, nie miał piątków jak mrówków.
Witam wszystkich!
Cała strona bardzo mi się podoba choś czasmi pomysły zaskakują mnie podstawowymi błędami :/ ale to nie szkodzi bo każdy kto kożysta z przepisów wie, jak prawidłowo pitrasić. Ale nie o tym pisze :) Brakuje mi przepisów wg podziału na poszczególe literki, np. obecnie szukam przepisu na roladę, wobec czego praktyczniej byłoby mi nacisnąć r i przecztyać wszystkie przepisy na ciasta zaczynające sie od tej literki :) Myśłe że warto nad tym pomyśleć.
Pozdrawiam wszytskich serdecznie.
Witamy Cię bardzo serdecznie, ale Twoje "wejście" nie było zbyt miłe. Skoro zaczęłaś od krytyki i wytykania błędów, to i ja Ci wytknę.
Korzysta pisze się przez "rz".
......a poza tym, Jasieńkomukowa(y), najpiewrw "nas " poczytaj ....ten temat był wałkowany...
Pozdrawiam i WITAM serdecznie. Wedjście., fakt "smoka"...poprawisz sie i bedzie OK.? no nie...
P.S.
Wiesz co to takiego:dysleksja, tolerancja ...i kultura? Czasem miożesz komuś ...zrobić przykrosć. Nie wszyscy MUSZĄ mieć ...taki poziom wykształcenia jak Ty. ...poczytaj wątki; ... " onas, "kim jestesmy....
ależ przepraszam wszystkich jeśli to kogoś obraziło! chodziło mi tylko o to, że czasami w przepisach brakuje pewnych składników, np. ilości mąki lub samej mąki w składnikach a wszyscy wiemy, że bo ciasta potrzebna jest mąka! Ale to rozumiem. Ja nie mam o to do nikogo pretensji. Naprawdę, nie miałem nic złego na myśli. Przepraszam urażonych.
p.s. co to dysleksja, tolerancja, kultutra wiem - sami widzicie przykład, nikt nie jest doskonały.
Skoro wyjaśniliśmy sobie wszystko ..... to dla Ciebie na powitanie .
Nic sie nie stało ...dostałeś lekko po glacy... A teraz pogłaskanie......będzie dobrze...
Problem jest w tym, że my sami nazywamy przepisy. Rolada może być tylko jedna, potem są już wspaniałe, boskie, moje.
Jak wpiszesz w wyszukiwarkę rolada to wyświetli Ci przepisy, które mają w tytule to słowa i wszystkie, którym jako słowo kluczowe zostało wpisane rolada.
Niestety komputer - maszyna, do szkołów nie chodził, odmianów nie zna, nie miał piątków jak mrówków.
A poza tym to witaj wśród nas
???????????????????????????????????????