Moja córka Emilka (3,5) w trakcie wizyty fryzjera w domu. Od urodzenia drugi raz miała lekko podcinane włosy, z których jest bardzo dumna :)
Śliczna dziewuszka!Piękne ma włoski-wyglada jak królewna;)))-i rzeczywiście ma powód do dumy!-buziaki dla Was
Cudna dziewuszka. Mój synek Mateusz też ma 3,5. Jest z 14 września 2002. A Twoja?
Moja Emilka z 9 lipca 2002 Pozdrowienia dla Mateuszka
Kurcze, jestem szurnięta na punkcie dzieci. Córeczka jest śliczna, a te jej oczka... duże, bystre, wesołe. Emila jest cała super, ucałuj ją i uściskaj od ciotki Ani.
bardz ładna dziewczynka, a włoski ....................tylko pozazdrościć.Moja córcia też jest z 2002 ale z grudnia. pozdrawiam
Śliczna dziewczynka - wszystkie Emilki są śliczne ...a 9 lipca brałam ślub ;) emiloos (też Emilka)
Moja córka Emilka (3,5) w trakcie wizyty fryzjera w domu. Od urodzenia drugi raz miała lekko podcinane włosy, z których jest bardzo dumna :)
Śliczna dziewuszka!
Piękne ma włoski-wyglada jak królewna;)))-i rzeczywiście ma powód do dumy!-buziaki dla Was
Cudna dziewuszka. Mój synek Mateusz też ma 3,5. Jest z 14 września 2002. A Twoja?
Moja Emilka z 9 lipca 2002 Pozdrowienia dla Mateuszka
Kurcze, jestem szurnięta na punkcie dzieci. Córeczka jest śliczna, a te jej oczka... duże, bystre, wesołe. Emila jest cała super, ucałuj ją i uściskaj od ciotki Ani.
bardz ładna dziewczynka, a włoski ....................tylko pozazdrościć.Moja córcia też jest z 2002 ale z grudnia. pozdrawiam
Śliczna dziewczynka - wszystkie Emilki są śliczne
...a 9 lipca brałam ślub ;)
emiloos (też Emilka)