Karabinier - przyjrzyj się swoim postom na tym forum, przyganiał kocioł garnkowi. Jesli nie możesz powiedzieć nic konstruktywnego, to po co się odzywasz? Jak ktoś nie ma argumentów, to rzuca inwektywami. A zresztą: "Nie wdawaj się w dyskusje z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
Przepraszam Marinik, nie tak to miało wyjść. No, ale się wkurzyłam do tego stopnia, że chyba nie dość trafnie wybrałam powiedzonko. Będzie mi wybaczone?
No jasne, ale chyba zgodnie z protokołem, to odróżnić ich można tylko po muszce. Niestety krótkowidz jestem dosć zaawansowany, a poza tym na takich przyjęciach skupiam się na konsumpcji, nie na doborze gości i obsłudze.
....dyplomacja na tym forum jest nieobecna. I dotyczy to zarówno administratorów, moderatorów, jak i forumowiczów.

Duniasza
Masz rację......
nie, nie masz racji, ale faktem jest nieskutecznosc tej dyplomacji
Może i tak...nie będę dociekać przyczyn takiego stanu rzeczy. Mariniku, ja jestem tym już zmęczona. Co radzisz...?
rozmowe- w miare pozbawiona emocji
Hmmm, dyplomacja ???? Tacy przystojni faceci , bale , rauty i te rzeczy... a to faktycznie szkoda ...
Zaraz przystojni - dobrze zrobieni.
W garniturze to i troglodyta za ambasadora może robić.
cholera- zapraszam na bal na plazy- w kapielowkach i muszce (panowie)
panie - hm....
Heheheeh , jak ten ksiądz co poszedł odprawiać Mszę na plażę nudystów , bo był ciekaw , skąd będą wyciągać na ofiarę ;))))
powiedzmy szczerze sobie
marinik byłbys dobrym kelnerem...
20 lat temu
czytam to forum od bardzo dawna, nie zamierzałem sie odzywać
ale twoje zachowanie przekracza wszelkie granice
Karabinier - przyjrzyj się swoim postom na tym forum, przyganiał kocioł garnkowi. Jesli nie możesz powiedzieć nic konstruktywnego, to po co się odzywasz? Jak ktoś nie ma argumentów, to rzuca inwektywami.
A zresztą: "Nie wdawaj się w dyskusje z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
Mam dość.
Popieram !!
no Duniaszka - kociol z garnkiem to prawie ta sam klasa.
a z karabinierem polemiki nie podejme, z powodow, ktore wspomnialas wyzej.
Przepraszam Marinik, nie tak to miało wyjść. No, ale się wkurzyłam do tego stopnia, że chyba nie dość trafnie wybrałam powiedzonko. Będzie mi wybaczone?
JASNE !!!!
Siup - Duniaszko
brawo duniasza
?????????????????????...wycieczka...
jeśli bez gaci panowie - to ja sie pisze , kobietki co wy na to?
hmmmmm ale najpierw jakies próbki niech podeślą cobyśmy na jakieś niestetyczne widoki nie były narażone....
Dunia , ci zdrowi ,przystojni to kelnerzy!!!!! :)))))))
No jasne, ale chyba zgodnie z protokołem, to odróżnić ich można tylko po muszce. Niestety krótkowidz jestem dosć zaawansowany, a poza tym na takich przyjęciach skupiam się na konsumpcji, nie na doborze gości i obsłudze.
a gdzie ich można zobaczyć?????
bo chyba cosik fajnego mnie omija????