Caritko nie zdazylam wyprobowac twoich buleczek cebulowych a i curry z kurczaka zmandarynkami jest moim ulubionym przepisem i wlasnie mialam go robic dzis na obiad:( jesli mozesz wrzuc mi te przepisy na poczte mada_chicago@yahoo.com
tego sie wlasnie obawialam...... jest mi smutno....
Iza nie pytam dlaczego bo wiem doskonale dlaczego,mam tylko nadzieję,że jak będziesz w kraju to odezwiesz sie do mnie i spotkamy się ,bardzo na to licze , czekam też na gg na rozmowy z tobą - bardzo zresztą krzepiące,pozdrawiam ciebie i sebastiana, zasmucona inka21
ha Itko- no wlasnie - czy teraz kazdy z osobna musi Cie prosic o te wspanialosci??? Czy z powodu tego, ze ktos Ci podpadl inni tez musza byc od Twojej kulinarnej tworczosci odcieci??????
Caritko nie zdazylam wyprobowac twoich buleczek cebulowych a i curry z kurczaka zmandarynkami jest moim ulubionym przepisem i wlasnie mialam go robic dzis na obiad:(
jesli mozesz wrzuc mi te przepisy na poczte mada_chicago@yahoo.com
tego sie wlasnie obawialam......
jest mi smutno....
pozdrawiam cie goraco:)
Iza nie pytam dlaczego bo wiem doskonale dlaczego,mam tylko nadzieję,że jak będziesz w kraju to odezwiesz sie do mnie i spotkamy się ,bardzo na to licze , czekam też na gg na rozmowy z tobą - bardzo zresztą krzepiące,pozdrawiam ciebie i sebastiana, zasmucona inka21
a ja nie wiem dlaczego.
ale sie smuce bardzo.
Itko ??????
dobrze, ze Cie mam na GG- choc to nie to samo jednak
ha Itko- no wlasnie - czy teraz kazdy z osobna musi Cie prosic o te wspanialosci??? Czy z powodu tego, ze ktos Ci podpadl inni tez musza byc od Twojej kulinarnej tworczosci odcieci??????
Czytam, czytam i wierzyć mi się nie chce? Czy to możliwe?