Witam serdecznie Od paru miesięcy zaglądam tu i korzystam z przepisów i porad, nawet sama wrzuciłam kilka swoich. Dopiero dziś postanowiłam zaistnieć na Forum. Jestem z Wrocławia, mam 2 córki (w tym strasza choć szczupła, ale wciąż głodna i uwielbiająca smaczne potrawy), niewybrednego pod względem jedzenia męża, psa (sukę collie) i burą kotkę. Od kilku miesięcy mieszkamy w nowym, ale niewykończonym domku (właściwie to jeszcze ...budowa) i wreszcie mam czas i ochotę na gotowanie, bo na własnym. Choc jeszcze bez mebli, ciepłej wody i piekarnika( tego najbardziej brak). Uważam, że Wielkie Żarcie to super-pomocna strona. Cieszę się, że tu trafiłam. Pozdrawiam serdecznie Seledynowa (Małgorzata)
Dzień Dobry i Smaczny od dziś! Witam również i gratuluję własnego kąta, trzymam kciuki za wspaniałą Nową Kuchenkę, abys mogła wypróbować przepisy z WŻ.
Witam serdecznie
Od paru miesięcy zaglądam tu i korzystam z przepisów i porad, nawet sama wrzuciłam kilka swoich. Dopiero dziś postanowiłam zaistnieć na Forum.
Jestem z Wrocławia, mam 2 córki (w tym strasza choć szczupła, ale wciąż głodna i uwielbiająca smaczne potrawy), niewybrednego pod względem jedzenia męża, psa (sukę collie) i burą kotkę.
Od kilku miesięcy mieszkamy w nowym, ale niewykończonym domku (właściwie to jeszcze ...budowa) i wreszcie mam czas i ochotę na gotowanie, bo na własnym. Choc jeszcze bez mebli, ciepłej wody i piekarnika( tego najbardziej brak).
Uważam, że Wielkie Żarcie to super-pomocna strona. Cieszę się, że tu trafiłam.
Pozdrawiam serdecznie
Seledynowa (Małgorzata)
Małgosiu witamy Cię gorąco
Witaj Małgosiu
Witaj Małgoś-dobrze ,że jesteś
czesc gocha
:)))
Witam witam...
...i o zdrowie pytam:):)
Witaj Małgosiu ,że stronka fajna to wiesz ,że przepisów moc też wiesz więc super zrobiłaś ,że dołączyłaś.
.
witaj Malgosiu serdecznie
miedzy nami zarlokami. Pozdrow moj kochany Wroclaw prosze...
Witaj Małgoś!
Witaj
jasia
Witaj gosiu serdrcznie pozdrowka.
Dzień Dobry i Smaczny od dziś! Witam również i gratuluję własnego kąta, trzymam kciuki za wspaniałą Nową Kuchenkę, abys mogła wypróbować przepisy z WŻ
.
...witaj Małgoniu ... nie ma to jak na swoim! pozdrawiam milo...