Jestem tu "nowa",spodobała mi się ta stronka,przepisy są poprostu super.Myślę że wiele się tu nauczę,skorzystam z wielu porad,a może i mi się uda zostawić tu"coś swojego"
Witam serdecznie i uprzejmie donoszę, iż skopiowałam sobie pospiesznie Twój wspaniały przepis na przekładaniec. I czekamy na następne pyszności! Pozdrawiam!
Jestem tu "nowa",spodobała mi się ta stronka,przepisy są poprostu super.Myślę że wiele się tu nauczę,skorzystam z wielu porad,a może i mi się uda zostawić tu"coś swojego"
Stronka jest super więc sądzę, że podobnie jak my wszyscy, szybko się od niej uzależnisz.
Witaj w naszym Żarłocznym Gronie.
dzięki za powitanie,poczułam się troche razniej
Witaj Piszanko-
Witaj stronka jest udana i to bardzo bardzo ciągle coś ciągnie aby tu zajrzeć .Więc dobrze ,że jest nas więcej.Pozdrawiam
Witam najserdeczniej.
Piszanko witaj milusienko. Mam nadzieje ze dlugo zostaniesz z nami zarlokami
Witaj!
Witaj
jasia
jestem zaskoczona,nie spodziewałam sie ,że zostanę tak miło powitana,dzięki bardzo
Witaj wśród nas.
witam serdecznie.
Witaj wsród nas:)
Witam serdecznie i uprzejmie donoszę, iż skopiowałam sobie pospiesznie Twój wspaniały przepis na przekładaniec. I czekamy na następne pyszności! Pozdrawiam!
Witaj , witaj!!! Zauważyłam,że już wzbogaciłaś naszą stronkę o kilka fajnych przepisów! Oby tak dalej ;) Czekam na jeszcze i pozdrawiam!!!!!!!!
witaj witaj
a i na Twoj wklad liczymy
:))))))))
Witaj!
Witaj witaj witaj !!!!
witaj na stronce
Ja rowniez witam goraco i serdecznie w wielkiej kuchni!:) Widze, ze juz dodajesz swoje przepisy! Super:) Pozdrowionka
witaj milo