Zaczęłam nowy wątek "Wiem, że nic nie wiem" rozumiem,że rozwijał się zbut burtzliwie, ale to nie oznacza moi drodzy moderatorzy tego forum do bezpardonowego skreślania Myślę,że kultura osobista wskazuje na taktowne załatwiania takiej sprawy. Nie wiem kto skreślił ten wątek nie obchodzi mnie, obchodzi mni jedynie,że zostałam potraktowana obcesowo jak smarkacz. Być może trzeba zamknąć było ten wątek z punktu widzenia "góry", ale góra powinna napisać że zamyka ten wątek ze względu na to czy na inne zaistniałe przyczyny .... Drodzy moi to nie jest tak,że pisząc teraz to co piszę to chwila impulsu lub "obrażanie się," poprostu jestem zniesmaczona tym jak się postępuje z użytkownikami tego formu Droga" Góro"może czas coś zmienić z poważaniem kamaxyz
Zauważyłam, że ten wątek i wiele innych znikło, zostało chyba skreślonych zbyt szybko. Ktoś tu chyba uważa się za cenzora , dlatego dużo ludzi nagle zaczęło odchodzić . Pozdrawiam.
Mój wątek, pod którym są Wasze podpisy miał na celu ustalić, kto jest gotowy nie wracać do tych tematów, które powodują kłótnie. Źle napisałam - nie ustalić a raczej dać szansę abyśmy mogli zacząć wszystko od nowa, abyśmy już nie wracali do tego, co drażliwe. Wybaczanie nie jest łatwe, ale ono polega również na tym, że umiemy przełknąć wszystko, co się wydarzyło przed tą chwilą, gdy zdecydowaliśmy zadeklarować się na podanie sobie ręki. Jeśli coś zostało skreślone wcześniej, to czemu teraz ( już po Waszej deklaracji ) wracacie do tego? Znów zrobiło mi się smutno. Tak bardzo ucieszyłam się z Waszych podpisów pod moim wątkiem. Jak tak dalej pójdzie, to nigdy nie będzie lepiej.
Smakosiu to wielce niesprawiedliwe z całym szacunkiem do Ciebie, otóż kiedy podpisywałam się pod Twoim postem robiłam to z wielką radością, wtedy jeszcze nie było skreślonego mego wątku--- "wiem,,że nic nie wiem", więc napisałam to co o tym myslę. Daleka jestem od wszczynania awantur, ale nie mogę patrzeć jak się robi z użytkownikami, jak ze zwykłym śmieciem, który przeszkadza więc trzeba zrobić to co robią. Jeszcze raz podkreślam, chodzi mi jedynie o to,że w każdym miejscu i o kazdej porze wymagana jest kultura osobista osób które tam na "górze " są Wystarczyło napisać jedno słowo,że zamyka się wątek z tego,albo z innego względu. Smakosiu lubię Twoje wypowiedzi, ale przyznasz mi rację,że mogę być trochę z tego powodu zniesmaczona, uważam że potraktowano mnie jak smarkulę , dosyć brutalnie. Staram się zawsze łagodzić spory na WZ . Kwestionuję jedynie brak zachowań i osobistej kultury, ale to są moje odczucia a nie obrażonej udzielnej księżnej to tyle pozdrawiam serdecznie kamaxyz
Kamuś, kiedy wchodziłam dziś na stronę czyli gdzieś około godz. 8-ej Twój wątek był już skreślony. Nie wątpię wcale, że zwyczajnie umknęło to Twojej uwadze i dlatego stało się, jak się stało - z jednej strony deklaracja zgody, a z drugiej gorycz i dalsze komentarze. Mam taką propozycję - powiedziałaś, co Cię boli i z pewnością osoba, która pozwoliła sobie na skreślenie wątku też to przeczyta. Poprzestańmy na tym i siupnijmy obie na "dobrą, dalszą drogę. Bardzo szanuję Twoją wrażliwość i wierzę, że już teraz obie rozumiemy się bez zbędnych słów. No to SIUP ! :-)
głosno i wyraźnie....... Ci którzy chcieli jkieli kilka dni na wypowiedzenie swoich uwag...ja bardzo późno i ...zdążyłem. Jesli ktoś nie zdazył, czekał na wielkie dzwony, nie miał nic do powiedzenia przez kilka dni...to niech dalej trzyma swoje mysli...i przemyśli...skończcie juz bo sie niedobrze robi... Jak tak dalej bedzie to będzie jak w narodowym cyrku ...czyli Sejmie IV RP.... Zaczynam się zastanawiać czy naprawdę nie chodzi tu taj o przerost ambicji... i czy jednak Olimp nie ma racji ...fochy dobre sa w piaskownic, tam dopuszczalne jest "obrażanie" si e i "...dzieciece ..nie lllluuuubiiiiię cie.." Chce ktoś odejsc ...niech idzie ...zabiera przepisy ...swiadczy to ONIM ... i o tym ze nas traktował jak zabawke. Dopóki z nami to ...łaskawie pozwala chołocie korzystac ze swoich pomysłow ... a jak dostanie klapsa w dupe to ...nas ma tez w dupie ... PRZYJACIEL ...od siedmiu bolesci, to tak jak w domu ...ojciec (niewazne zły czy dobry) przyrźnie w dupę Jankowi, to ten na braciszka Kazia wyleje swoje wscieki...Niby dorośli a ... Dajmy juz sobie LUZU>>>>
nie chodzi o przerost ambicji, chodzi o rzecz bardzo ważną Janku Napisałam nie jestem udzielną księżną nie obrażam się i wiem gdzie moje miejsce, chodzi mi o rzecz może dla Ciebie nie istotną dla mnie nader istotną to tyle myślę że nie atakuję nikogo, poprostu bronię to co jest ważne dla każdego z nas. Fochów nie stroję bo ich nie mam, a póki co mam prawo powiedziec to co myslę prawda drogi Janku pozdrawiam serdecznie kamaxyz
...ja Cie nie strofuje ...tylko dajmy sobie ...buźki ...i skończmy. Naprawdę ... Jesli nie utniemy tego natychmiast, jednym , energicznym cięciem to będzie dosłownie ... jak w naszym (nie)rządzie... Nowy wate, posy jeden drugi, ktoś odgrzebie stare rany...
Nie wiem dziewczynki o co w tym wszystkim chodzi, ale napewno kama ma rajie biorac pod uwagę "KULTURĘ OSOBISTĄ"ale już się dziwczynki kochane nie denerwójcie bo szkoda zdowia! ludzi się nie zmieni, po za tym niektóży lubią siać fermęt! to ich specjalność i satyswakcja żeby komuś zrobić na złość i przykrość!! głowa do góry!!! najważmiejsze zdówko i zgoda!! pozdrawiam gienia!!
Kamuś proszę nie przejmuj się. Mój wątek kiedyś (nie tak całkiem dawno)zamknęła Agulina - nie siałam fermentu, nie zarzucałam nikomu złego postępowania, zwracałam jedynie uwagę na problem. było mi przykro, tym bardziej, ze za chwilę pojawił się wątek o podobnej treści, tym razem pełen sporów i zarzutów. i juz nikt go nie zamknął. Ale co tam, przeżyłam... Ale rozumiem co czujesz...
Kama idą Swięta, wiosna, kwiatki wychodzą z ziemi, boćki za żabami po łące człapią...wyluzuj, szkoda nerwów i zdrowia.. świat jest fajny i ludzie też. Cieplutko pozdrwaiam. Bym wkleiła swoją grubaśniće kocice coby Ci do ucha wszystkie ploteczki wymruczała ale nie umiem.....
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości: > Zaczęłam nowy wątek "Wiem, że nic nie wiem"rozumiem,że rozwijał się > zbut burtzliwie, ale to nie oznacza moi drodzy moderatorzy tego forum do > bezpardonowego skreślaniaMyślę,że kultura osobista wskazuje na taktowne > załatwiania takiej sprawy. Nie wiem kto skreślił ten wątek nie obchodzi mnie, > obchodzi mni jedynie,że zostałam potraktowana obcesowo jak smarkacz. Być > może trzeba zamknąć było ten wątek z punktu widzenia "góry", ale > góra powinna napisać że zamyka ten wątek ze względu na to czy na inne > zaistniałe przyczyny .... Drodzy moi to nie jest tak,że pisząc teraz to co > piszę to chwila impulsu lub "obrażanie się," poprostu jestem > zniesmaczona tym jak się postępuje z użytkownikami tego formu Droga" > Góro"może czas coś zmienićz poważaniem kamaxyz ....właśnie.......zacznijmy od siebie, ja pierwszy....
........nie bronię nikogo ale leciutko zalewa mnie kiedy MAMY PRETENSJE NIA ZNAJĄC REGULAMINU...Kama'zku . trzeci "pkt" Regulaminu... polecam...i dajmy spokój... może zgłoś sie na moderatora....
drogi Janku przeczytałam cccccccccccccccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy regulamin i nic nie rozumiem ale widać kama taka jest że nie rozumie!!!!!!!!!!!! a może to wygodnictwo ze strony kamy nie rozumieć nic????????/ a na moderatora nie śpieszno jej heheheheh Kama moderator no to siup za żarcik ze strony Janka pozdrawiam serdecznie kamaxyz wzięłam do serca wszystkie uwagi
Zaczęłam nowy wątek "Wiem, że nic nie wiem"
rozumiem,że rozwijał się zbut burtzliwie, ale to nie oznacza moi drodzy moderatorzy tego forum do bezpardonowego skreślania
Myślę,że kultura osobista wskazuje na taktowne załatwiania takiej sprawy. Nie wiem kto skreślił ten wątek nie obchodzi mnie, obchodzi mni jedynie,że zostałam potraktowana obcesowo jak smarkacz. Być może trzeba zamknąć było ten wątek z punktu widzenia "góry", ale góra powinna napisać że zamyka ten wątek ze względu na to czy na inne zaistniałe przyczyny .... Drodzy moi to nie jest tak,że pisząc teraz to co piszę to chwila impulsu lub "obrażanie się," poprostu jestem zniesmaczona tym jak się postępuje z użytkownikami tego formu Droga" Góro"może czas coś zmienić
z poważaniem
kamaxyz
Zauważyłam, że ten wątek i wiele innych znikło, zostało chyba skreślonych zbyt szybko. Ktoś tu chyba uważa się za cenzora , dlatego dużo ludzi nagle zaczęło odchodzić . Pozdrawiam.
Mój wątek, pod którym są Wasze podpisy miał na celu ustalić, kto jest gotowy nie wracać do tych tematów, które powodują kłótnie. Źle napisałam - nie ustalić a raczej dać szansę abyśmy mogli zacząć wszystko od nowa, abyśmy już nie wracali do tego, co drażliwe. Wybaczanie nie jest łatwe, ale ono polega również na tym, że umiemy przełknąć wszystko, co się wydarzyło przed tą chwilą, gdy zdecydowaliśmy zadeklarować się na podanie sobie ręki. Jeśli coś zostało skreślone wcześniej, to czemu teraz ( już po Waszej deklaracji ) wracacie do tego? Znów zrobiło mi się smutno. Tak bardzo ucieszyłam się z Waszych podpisów pod moim wątkiem. Jak tak dalej pójdzie, to nigdy nie będzie lepiej.
Smakosiu
to wielce niesprawiedliwe z całym szacunkiem do Ciebie, otóż kiedy podpisywałam się pod Twoim postem robiłam to z wielką radością, wtedy jeszcze nie było skreślonego mego wątku--- "wiem,,że nic nie wiem", więc napisałam to co o tym myslę. Daleka jestem od wszczynania awantur, ale nie mogę patrzeć jak się robi z użytkownikami, jak ze zwykłym śmieciem, który przeszkadza więc trzeba zrobić to co robią. Jeszcze raz podkreślam, chodzi mi jedynie o to,że w każdym miejscu i o kazdej porze wymagana jest kultura osobista osób które tam na "górze " są Wystarczyło napisać jedno słowo,że zamyka się wątek z tego,albo z innego względu. Smakosiu lubię Twoje wypowiedzi, ale przyznasz mi rację,że mogę być trochę z tego powodu zniesmaczona, uważam że potraktowano mnie jak smarkulę , dosyć brutalnie. Staram się zawsze łagodzić spory na WZ . Kwestionuję jedynie brak zachowań i osobistej kultury, ale to są moje odczucia a nie obrażonej udzielnej księżnej
to tyle
pozdrawiam serdecznie
kamaxyz
Kamuś, kiedy wchodziłam dziś na stronę czyli gdzieś około godz. 8-ej Twój wątek był już skreślony. Nie wątpię wcale, że zwyczajnie umknęło to Twojej uwadze i dlatego stało się, jak się stało - z jednej strony deklaracja zgody, a z drugiej gorycz i dalsze komentarze. Mam taką propozycję - powiedziałaś, co Cię boli i z pewnością osoba, która pozwoliła sobie na skreślenie wątku też to przeczyta. Poprzestańmy na tym i siupnijmy obie na "dobrą, dalszą drogę. Bardzo szanuję Twoją wrażliwość i wierzę, że już teraz obie rozumiemy się bez zbędnych słów. No to SIUP ! :-)
A może czaws w końcu powiedzieĆ
AMEN....
głosno i wyraźnie....... Ci którzy chcieli jkieli kilka dni na wypowiedzenie swoich uwag...ja bardzo późno i ...zdążyłem.
Jesli ktoś nie zdazył, czekał na wielkie dzwony, nie miał nic do powiedzenia przez kilka dni...to niech dalej trzyma swoje mysli...i przemyśli...skończcie juz bo sie niedobrze robi...
Jak tak dalej bedzie to będzie jak w narodowym cyrku ...czyli Sejmie IV RP....
Zaczynam się zastanawiać czy naprawdę nie chodzi tu taj o przerost ambicji...
i czy jednak Olimp nie ma racji ...fochy dobre sa w piaskownic, tam dopuszczalne jest "obrażanie" si e i "...dzieciece ..nie lllluuuubiiiiię cie.."
Chce ktoś odejsc ...niech idzie ...zabiera przepisy ...swiadczy to ONIM ... i o tym ze nas traktował jak zabawke. Dopóki z nami to ...łaskawie pozwala chołocie korzystac ze swoich pomysłow ... a jak dostanie klapsa w dupe to ...nas ma tez w dupie ... PRZYJACIEL ...od siedmiu bolesci,
to tak jak w domu ...ojciec (niewazne zły czy dobry) przyrźnie w dupę Jankowi, to ten na braciszka Kazia wyleje swoje wscieki...Niby dorośli a ...
Dajmy juz sobie LUZU>>>>
nie chodzi o przerost ambicji, chodzi o rzecz bardzo ważną Janku Napisałam nie jestem udzielną księżną nie obrażam się i wiem gdzie moje miejsce, chodzi mi o rzecz może dla Ciebie nie istotną dla mnie nader istotną to tyle
myślę że nie atakuję nikogo, poprostu bronię to co jest ważne dla każdego z nas. Fochów nie stroję bo ich nie mam, a póki co mam prawo powiedziec to co myslę prawda drogi Janku
pozdrawiam serdecznie kamaxyz
...ja Cie nie strofuje ...tylko dajmy sobie ...buźki ...i skończmy. Naprawdę ...
Jesli nie utniemy tego natychmiast, jednym , energicznym cięciem to będzie dosłownie ... jak w naszym (nie)rządzie... Nowy wate, posy jeden drugi, ktoś odgrzebie stare rany...
Kama mi się ten watek nie otwierał...
Nie wiem dziewczynki o co w tym wszystkim chodzi, ale napewno kama ma rajie biorac pod uwagę "KULTURĘ OSOBISTĄ"ale już się dziwczynki kochane nie denerwójcie bo szkoda zdowia! ludzi się nie zmieni, po za tym niektóży lubią siać fermęt! to ich specjalność i satyswakcja żeby komuś zrobić na złość i przykrość!! głowa do góry!!! najważmiejsze zdówko i zgoda!! pozdrawiam gienia!!
dzięki Ifasiu
pozdrawiam kama
Ifasia masz rację grunt to zdrowie a reszta jakoś się zawsze ułoży....byle do wiosny, bo u mnie zima:(
bo już go skreślono Basieńko
Kamuś proszę nie przejmuj się. Mój wątek kiedyś (nie tak całkiem dawno)zamknęła Agulina - nie siałam fermentu, nie zarzucałam nikomu złego postępowania, zwracałam jedynie uwagę na problem. było mi przykro, tym bardziej, ze za chwilę pojawił się wątek o podobnej treści, tym razem pełen sporów i zarzutów. i juz nikt go nie zamknął. Ale co tam, przeżyłam... Ale rozumiem co czujesz...
dziękuje ekkore bardzo --- wiem że jesteś dla mnie życzliwą a to bartdzo ważne
pozdrawiam kamaxyz
................
Kama idą Swięta, wiosna, kwiatki wychodzą z ziemi, boćki za żabami po łące człapią...wyluzuj, szkoda nerwów i zdrowia..
świat jest fajny i ludzie też. Cieplutko pozdrwaiam.
Bym wkleiła swoją grubaśniće kocice coby Ci do ucha wszystkie ploteczki wymruczała ale nie umiem.....
Droga Kamo! Uśmiechnij się czas leczy rany!
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
> Zaczęłam nowy wątek "Wiem, że nic nie wiem"rozumiem,że rozwijał się
> zbut burtzliwie, ale to nie oznacza moi drodzy moderatorzy tego forum do
> bezpardonowego skreślaniaMyślę,że kultura osobista wskazuje na taktowne
> załatwiania takiej sprawy. Nie wiem kto skreślił ten wątek nie obchodzi mnie,
> obchodzi mni jedynie,że zostałam potraktowana obcesowo jak smarkacz. Być
> może trzeba zamknąć było ten wątek z punktu widzenia "góry", ale
> góra powinna napisać że zamyka ten wątek ze względu na to czy na inne
> zaistniałe przyczyny .... Drodzy moi to nie jest tak,że pisząc teraz to co
> piszę to chwila impulsu lub "obrażanie się," poprostu jestem
> zniesmaczona tym jak się postępuje z użytkownikami tego formu Droga"
> Góro"może czas coś zmienićz poważaniem kamaxyz
....właśnie.......zacznijmy od siebie, ja pierwszy....
........nie bronię nikogo ale leciutko zalewa mnie kiedy MAMY PRETENSJE NIA ZNAJĄC REGULAMINU...Kama'zku . trzeci "pkt" Regulaminu...
polecam...i dajmy spokój... może zgłoś sie na moderatora....
drogi Janku przeczytałam cccccccccccccccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy regulamin
i nic nie rozumiem ale widać kama taka jest że nie rozumie!!!!!!!!!!!! a może to wygodnictwo ze strony kamy nie rozumieć nic????????/
a na moderatora nie śpieszno jej heheheheh Kama moderator no to siup za żarcik ze strony Janka
pozdrawiam serdecznie
kamaxyz
wzięłam do serca wszystkie uwagi