Witam, czy zachowal ktos moze przepis na pistacjowe ciasteczka - Sweetya? Wlasnie chcialam robic, wszystko prawie przygotowane, wchodze, a przepis znikl :(. I to juz nie pierwszy, czemu znikaja przepisy? Jesli ktosik ma to poprosze, do wlasciciela przepisu nie mam nawet jak wyslac emailika z prosba :(. Poratujcie. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Jagusia
Właśnie. Sprawdziłam. Moje przepisy od sweetya też są nieudostępnione. Za to jest jakaś inna sweetya. Czy ktoś wie co się stało z tamtą i jej przepisami??
sweetya lubi być meżczyzna - juz kiedyś tak miała i gdy gdzieś wpisała w poście czy komentarzu w żeńskim rodzaju -zaczęły się pytania. Zmieniła na kobietę. Ale widać ta skóra jej nie pasuje
Chyba mi jednak pasuje bardziej niż co niektórym wydającym takie opinie... Być może mam swoje powody ,żeby tak zmieniać ustawienia-powody o których nie muszę tłumaczyć wszystkim . Poza tym to chyba nie jest najważniejsze,tylko to co mam w przepisach i czy się znam na tym co robie. Moje przepisy wkrótce po drobnych poprawkach wrócą-dziękuję wszystkim pamietającym i zainteresowanym(tym zdrowo zainteresowanym,nie tzw,,szpiegom Szoguna'')-i tylko im.Pozdrawiam-i udostepniam już ciasteczka Jagusiu;)))
Jak zmieniasz ustawienia pamiętaj, aby używać męskich końcówek. Z powodów dla których to robisz oczywiście nie musisz się tłumaczyć. Nie ma dla mnie znaczenia, czy pod tym nickiem jest mężczyzna czy kobieta - ale jakiekolwiek wypowiedzi, ich formułowanie są utrudnione - napisać zrobiłeś czy zrobiłaś (ja akurat wiem, część osób wie, ale codziennie pojawiają sie nowe osoby).
Czytam i czytam i wiecie co nagle uświadomiłam sobie że mnie potraktujecie jako psa, bo ja miałam kwiaty na swojej stronce a teraz mam psy a to dobre!!! Sweetya jest bardzo ładną kobietą ( wcześniej było jej zdjęcie) a teraz wstawila może zdjęcie męża???? ma prawo pozdrawiam dankarz
Dankarz, a myślisz, że przedtem mieli cię za kwiatuszka? Ale , spoko, nikt nie pomyśli, że jesteś psem....tylko, że pies jest twój. Myślę, że tu nie chodzi o zdjęcie, ale o to ,że ty nie napiszesz, że jesteś mężczyzną, gdy jesteś kobietą. Jednak w naszym świecie, płeć to ważna sprawa....bądź co bądź... Z pozdrowieniami, jak najbardziej - kobieta - jasia
...ale nie w wirtualnym Jasiu... mi jest wszystko jedno za kogo mnie macie-równie dobrze mogę być ufoludkiem- ważne żebym jako ufoludek miała jakieś ciekawe przepisy do podzielenia się z ,,ziemianami''
Wiesz co, to mnie troszkę dotknęło. Nie jestem jakaś nidorozwinięta i domyślam się, że psy raczej nie potrafią pisać, ale może się mylę. Myślę, że niepotrzebnie to wpisywałaś (w jakim celu). Tak się składa, że sweetya sama zabrała głos w tym wątku i raczej powinniśmy już go zakończyć.
Też tak uważam, że powinniśmy zakończyć ten wątek. Zapytałaś mnie w jakim celu to napisałam? To proste - uważam że każdy ma prawo wpisać na swojej stronce to co uważa za stosowne i mnie osobiście nie interesuje czy ktoś jest mężczyzną czy kobietą, ważne jakie ma przepisy. To by było na tyle, jeszcze jedno nie zamierzałam nikogo obrażać. pozdrawiam dankarz
Witam, czy zachowal ktos moze przepis na pistacjowe ciasteczka - Sweetya? Wlasnie chcialam robic, wszystko prawie przygotowane, wchodze, a przepis znikl :(. I to juz nie pierwszy, czemu znikaja przepisy? Jesli ktosik ma to poprosze, do wlasciciela przepisu nie mam nawet jak wyslac emailika z prosba :(. Poratujcie. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Jagusia
Właśnie. Sprawdziłam. Moje przepisy od sweetya też są nieudostępnione. Za to jest jakaś inna sweetya. Czy ktoś wie co się stało z tamtą i jej przepisami??
tzn nie jestem pewna, ale wydawało mi się, że "tamta" była... kobietą...
ale przepisy inne sa np "krem macedonski" wiekszosc jest! tylko autorka zmienila plec;) hmmm dziwne
sweetya lubi być meżczyzna - juz kiedyś tak miała i gdy gdzieś wpisała w poście czy komentarzu w żeńskim rodzaju -zaczęły się pytania. Zmieniła na kobietę. Ale widać ta skóra jej nie pasuje
Chyba mi jednak pasuje bardziej niż co niektórym wydającym takie opinie...
Być może mam swoje powody ,żeby tak zmieniać ustawienia-powody o których nie muszę tłumaczyć wszystkim .
Poza tym to chyba nie jest najważniejsze,tylko to co mam w przepisach i czy się znam na tym co robie.
Moje przepisy wkrótce po drobnych poprawkach wrócą-dziękuję wszystkim pamietającym i zainteresowanym(tym zdrowo zainteresowanym,nie tzw,,szpiegom Szoguna'')-i tylko im.Pozdrawiam-i udostepniam już ciasteczka Jagusiu;)))
Jak zmieniasz ustawienia pamiętaj, aby używać męskich końcówek.
Z powodów dla których to robisz oczywiście nie musisz się tłumaczyć. Nie ma dla mnie znaczenia, czy pod tym nickiem jest mężczyzna czy kobieta - ale jakiekolwiek wypowiedzi, ich formułowanie są utrudnione - napisać zrobiłeś czy zrobiłaś (ja akurat wiem, część osób wie, ale codziennie pojawiają sie nowe osoby).
Dziękuję Ci za zmianę w ustawieniach.
przecież to nie ma znaczenia... :D bo twoje przepisy są super :D
Dziękuję Kingo-bardzo się cieszę;)))
Ufffff trzymam za słowo, że wrócą bo już się przestraszyłam :-)
mnie tez to kiedys zdziwiło..patrzyłam informacje o niej (nim??) i w płci był mężczyzna, a teraz kobieta... ???
Nie, teraz jest mężczyzną właśnie:)))
rzeczywiście, właśnie spojrzałam...jaka fotka :D
Czytam i czytam i wiecie co nagle uświadomiłam sobie że mnie potraktujecie jako psa, bo ja miałam kwiaty na swojej stronce a teraz mam psy a to dobre!!! Sweetya jest bardzo ładną kobietą ( wcześniej było jej zdjęcie) a teraz wstawila może zdjęcie męża???? ma prawo pozdrawiam dankarz
Dankarz, a myślisz, że przedtem mieli cię za kwiatuszka?
Ale , spoko, nikt nie pomyśli, że jesteś psem....tylko, że pies jest twój.
Myślę, że tu nie chodzi o zdjęcie, ale o to ,że ty nie napiszesz, że jesteś mężczyzną, gdy jesteś kobietą.
Jednak w naszym świecie, płeć to ważna sprawa....bądź co bądź...
Z pozdrowieniami, jak najbardziej - kobieta - jasia
...ale nie w wirtualnym Jasiu...
mi jest wszystko jedno za kogo mnie macie-równie dobrze mogę być ufoludkiem-
ważne żebym jako ufoludek miała jakieś ciekawe przepisy do podzielenia się z ,,ziemianami''
Wiesz co, to mnie troszkę dotknęło. Nie jestem jakaś nidorozwinięta i domyślam się, że psy raczej nie potrafią pisać, ale może się mylę. Myślę, że niepotrzebnie to wpisywałaś (w jakim celu). Tak się składa, że sweetya sama zabrała głos w tym wątku i raczej powinniśmy już go zakończyć.
Też tak uważam, że powinniśmy zakończyć ten wątek. Zapytałaś mnie w jakim celu to napisałam? To proste - uważam że każdy ma prawo wpisać na swojej stronce to co uważa za stosowne i mnie osobiście nie interesuje czy ktoś jest mężczyzną czy kobietą, ważne jakie ma przepisy. To by było na tyle, jeszcze jedno nie zamierzałam nikogo obrażać. pozdrawiam dankarz
W związku z tym, że ciasteczka się odnalazły a wątek zmierza w kierunku przeciwnym niż porady kuchenne - zamykam go