Forum

Kuchenne porady

Pistacjowe ciasteczka - znikly :(

• Autor: Jagusia78 Data: 2006-04-07 02:52:43

Witam, czy zachowal ktos moze przepis na pistacjowe ciasteczka - Sweetya? Wlasnie chcialam robic, wszystko prawie przygotowane, wchodze, a przepis znikl :(. I to juz nie pierwszy, czemu znikaja przepisy? Jesli ktosik ma to poprosze, do wlasciciela przepisu nie mam nawet jak wyslac emailika z prosba :(. Poratujcie. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Jagusia

• Autor: olcia100 Data: 2006-04-07 09:46:02

Właśnie. Sprawdziłam. Moje przepisy od sweetya też są nieudostępnione. Za to jest jakaś inna sweetya. Czy ktoś wie co się stało z tamtą i jej przepisami??

• Autor: olcia100 Data: 2006-04-07 09:48:29

tzn nie jestem pewna, ale wydawało mi się, że "tamta" była... kobietą...

• Autor: nulka5 Data: 2006-04-07 09:56:34

ale przepisy inne sa np "krem macedonski" wiekszosc jest! tylko autorka zmienila plec;) hmmm dziwne

• Autor: ekkore Data: 2006-04-07 12:11:47

sweetya lubi być meżczyzna - juz kiedyś tak miała i gdy gdzieś wpisała w poście czy komentarzu w żeńskim rodzaju  -zaczęły się pytania. Zmieniła na kobietę. Ale widać ta skóra jej nie pasuje

• Autor: nulka5 Data: 2006-04-07 11:18:53

to bylo dobre! nastepna zagadka...

• Autor: Sweetya Data: 2006-04-08 20:38:57

Chyba mi jednak pasuje bardziej niż co niektórym wydającym takie opinie...
    Być może mam swoje powody ,żeby tak zmieniać ustawienia-powody o których nie muszę tłumaczyć wszystkim .
    Poza tym to chyba nie jest najważniejsze,tylko to co mam w przepisach i czy się znam na tym co robie.
    Moje przepisy wkrótce po drobnych poprawkach wrócą-dziękuję wszystkim pamietającym i zainteresowanym(tym zdrowo zainteresowanym,nie tzw,,szpiegom Szoguna'')-i tylko im.Pozdrawiam-i udostepniam już ciasteczka Jagusiu;)))

• Autor: ekkore Data: 2006-04-09 12:48:00

Jak zmieniasz ustawienia pamiętaj, aby używać męskich końcówek.
    Z powodów dla których to robisz oczywiście nie musisz się tłumaczyć. Nie ma dla mnie znaczenia, czy pod tym nickiem jest mężczyzna czy kobieta - ale jakiekolwiek wypowiedzi, ich formułowanie są utrudnione - napisać zrobiłeś czy zrobiłaś (ja akurat wiem, część osób wie, ale codziennie pojawiają sie nowe osoby).

Dziękuję Ci za zmianę w ustawieniach.

• Autor: kinga_d Data: 2006-04-09 12:55:30

przecież to nie ma znaczenia... :D bo twoje przepisy są super :D

• Autor: Sweetya Data: 2006-04-09 13:00:00

Dziękuję Kingo-bardzo się cieszę;)))

• Autor: piola Data: 2006-04-10 15:57:49

Ufffff trzymam za słowo, że wrócą bo już się przestraszyłam :-)

• Autor: kinga_d Data: 2006-04-07 13:38:22

mnie tez to kiedys zdziwiło..patrzyłam informacje o niej (nim??) i w płci był mężczyzna, a teraz kobieta... ???

• Autor: olcia100 Data: 2006-04-07 15:19:18

Nie, teraz jest mężczyzną właśnie:)))

• Autor: kinga_d Data: 2006-04-07 20:40:16

rzeczywiście, właśnie spojrzałam...jaka fotka :D

• Autor: dankarz Data: 2006-04-09 21:50:07

Czytam i czytam i wiecie co nagle uświadomiłam sobie że mnie potraktujecie jako psa, bo ja miałam kwiaty na swojej stronce a teraz mam psy a to dobre!!! Sweetya jest bardzo ładną kobietą ( wcześniej było jej zdjęcie) a teraz wstawila może zdjęcie męża???? ma prawo pozdrawiam dankarz

• Autor: jasia Data: 2006-04-10 00:10:55

Dankarz, a myślisz, że przedtem mieli cię za kwiatuszka?
    Ale , spoko, nikt nie pomyśli, że jesteś psem....tylko, że pies jest twój.
    Myślę, że tu nie chodzi o zdjęcie, ale o to ,że ty nie napiszesz, że jesteś mężczyzną, gdy jesteś kobietą.
    Jednak w naszym świecie, płeć to ważna sprawa....bądź co bądź...
    Z  pozdrowieniami, jak najbardziej  - kobieta -  jasia

• Autor: Sweetya Data: 2006-04-10 19:29:47

...ale nie w wirtualnym Jasiu...
    mi jest wszystko jedno za kogo mnie macie-równie dobrze mogę być ufoludkiem-
    ważne żebym jako ufoludek miała jakieś ciekawe przepisy do podzielenia się z ,,ziemianami''

• Autor: olcia100 Data: 2006-04-10 16:31:33

Wiesz co, to mnie troszkę dotknęło. Nie jestem jakaś nidorozwinięta i domyślam się, że psy raczej nie potrafią pisać, ale może się mylę. Myślę, że niepotrzebnie to wpisywałaś (w jakim celu). Tak się składa, że sweetya sama zabrała głos w tym wątku i raczej powinniśmy już go zakończyć. 

• Autor: dankarz Data: 2006-04-11 02:37:57

Też tak uważam, że powinniśmy zakończyć ten wątek. Zapytałaś mnie w jakim celu to napisałam? To proste - uważam że każdy ma prawo wpisać na swojej stronce to co uważa za stosowne i mnie osobiście nie interesuje czy ktoś jest mężczyzną czy kobietą, ważne jakie ma przepisy. To by było na tyle, jeszcze jedno nie zamierzałam nikogo obrażać. pozdrawiam dankarz

• Autor: ekkore Data: 2006-04-10 22:20:21

W związku z tym, że ciasteczka się odnalazły a wątek zmierza w kierunku przeciwnym niż porady kuchenne  - zamykam go

Przejdź do pełnej wersji serwisu