Szczerze gratuluję i chciałbym żebyś była jak najdłużej. ......Życzę spokojnej służby ku chwale WIELKIEGO ŻARCIA i dla dobra poddanych ....oby Cię nie zamęczyli........o cholera...jako "poddany"...co mi tam...com wziął to moje
Szczerze gratuluję i chciałbym żebyś była jak najdłużej. ......Życzę spokojnej służby ku chwale WIELKIEGO ŻARCIA i dla dobra poddanych ....oby Cię nie zamęczyli........o cholera...jako "poddany"...co mi tam...com wziął to moje
Mądrze , spokojnie i bez pośpiechu :))) ... ostrożnie kładź palce na klawiaturze ... najlepiej obok klawiatury ... A na poważnie - cieszę się , gratuluję , trzymam kciuki .
Ja również przyłączam się do garatulacji ale podobnie jak Ifasi, będzie mi brak aguliny, i wogóle szkoda że się tak porobiło, że nie jest jak dawniej... :(
Buziaczki

wiwat mamy nowego moderatora
cieszę się
gratuullujjęę
takze gratuluje
ale jednoczesnie, czy moge niesmialo spytac - co z agulinka?????????
no właśnie co się stało z agulinką
Agulina zrezygnowała z funkcji moderatora zanim Pampas i Bahus zaproponowali to mnie - już jej nie było w moderatorach.
O tym, że odeszła dowiedziałam się teraz - z wątku Maji. Motywacji decyzji nie znam - choć jest mi szkoda.
Dziękuję bardzo za gratulację - czy było czego okaże się za jakiś czas.
Szczerze gratuluję i chciałbym żebyś była jak najdłużej. ......Życzę spokojnej służby ku chwale WIELKIEGO ŻARCIA i dla dobra poddanych ....oby Cię nie zamęczyli...
.....o cholera...jako "poddany"...co mi tam...com wziął to moje
...
P.S.
......
Szczerze gratuluję i chciałbym żebyś była jak najdłużej. ......Życzę spokojnej służby ku chwale WIELKIEGO ŻARCIA i dla dobra poddanych ....oby Cię nie zamęczyli...
.....o cholera...jako "poddany"...co mi tam..
.

com wziął to moje
...

P.S.
......
Mądrze , spokojnie i bez pośpiechu :))) ... ostrożnie kładź palce na klawiaturze ... najlepiej obok klawiatury ...
A na poważnie - cieszę się , gratuluję , trzymam kciuki .
Patrzę, patrzę, czytam i rozglądam się, a tu takie nowinki! Gratulacje! Powodzenia Ekkore i satysfakcji z piastowania zaszczytnej funkcji w "WŻ".
o to ja do tyłu z wiadomościami jestem- GRAULUJĘci ekkore, :))) inka21
Moje gratulacje Ekkore
.
Ja też serdecznie gratuluję i pozdrawiam
Gratulacje i powodzenia
Moje gratulacje Ekkore i pozdrawiam dankarz
Moje gratulacjie Ewcia!
Ale bardzo mi szkoda agulinki!!!
Ja również przyłączam się do garatulacji ale podobnie jak Ifasi, będzie mi brak aguliny, i wogóle szkoda że się tak porobiło, że nie jest jak dawniej... :(
Gratuluje Ekkore!:) Powodzenia
Gratuluję awansu. Ale mam przerąbane hahahahahahaha
Ekkore, gratuluję funkcji.
Będziesz miała teraz więcej pracy, ale mam nadzieję, że przyjemnej.
jasia
Ekkore - cieszę się i gratuluję. Pozdrawiam.
Moje gratulacje Ewa! Pozdrawiam!
Przepraszam Cie Kasiu ,że zrobiłam z Ciebie Ewę.
Gratulacje wszystkiego dobrego, pozdrowienia przesyla anna65.
Dołączam się do gratulacji
Ode mnie też serdeczne gratulacje.
Gratuluję Ekkore - Pozdrawiam! irenka
Dołączam swoje gratulacje.
Przesyłam serdeczne gratulacje!Chciałabym też podziękować za odpowiedż na gg.Posłucham twojej rady !!
Gratuluję i życzę powodzenia
Ja również składam gratulacje Ekkore :-)))
Brawo, niech Ci wiatr wieje w zagle a nie w oczy i niech reka nie zadrzy gdy bedziesz prowadzic ster lodzi Wielkiego Zarcia
Mrru
Serdecznie gratuluje.
Proszę i ode mnie przyjąć gratulacje i życzenia : POWODZENIA !!