Pewnego dnia wpisałam w wyszukiwarce pyszny mazurek i trafiłam na tą stronę! I zostałam zauroczona! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona:) Postaram sie udostępnić Wam coś swojego! Pozdrawiam!
Dziękuję wszyskim za miłe powitanie! Pozdrawiam! Aha, najlepsze jest to ze jeszcze przez tydzień mam zakaz jedzenia ciast i słodyczy (tak se wymyśliłam no) że na razie tylko czytam, oglądam i tak mnie normalnie ściśka w żołądku że szok ;) Jescze nie jadłam a już jestem pewna że sie uzależniłam :)
Zakładamy stronę internetową o roślinkach. Przepisy kulinarne z dziurawcem to rzadkość. Natrafiliśmy na twoje ciasto http://wielkiezarcie.com/przepis16675.html . Czy możemy nieodpłatnie opublikować twój przepis? Podajemy nasz e-mali [trzeba usunąć słowo spam z nawiasem; nie lubimy spamu]; zgraja1[spam]@.wp.pl pozdro i powodzenia
Pewnego dnia wpisałam w wyszukiwarce pyszny mazurek i trafiłam na tą stronę! I zostałam zauroczona! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona:) Postaram sie udostępnić Wam coś swojego! Pozdrawiam!
Witaj wśród nas - nie prędko się uwolnisz. to uzależnia.
Dziękuję wszyskim za miłe powitanie! Pozdrawiam! Aha, najlepsze jest to ze jeszcze przez tydzień mam zakaz jedzenia ciast i słodyczy (tak se wymyśliłam no) że na razie tylko czytam, oglądam i tak mnie normalnie ściśka w żołądku że szok ;) Jescze nie jadłam a już jestem pewna że sie uzależniłam :)
Zakładamy stronę internetową o roślinkach. Przepisy kulinarne z dziurawcem to rzadkość. Natrafiliśmy na twoje ciasto http://wielkiezarcie.com/przepis16675.html . Czy możemy nieodpłatnie opublikować twój przepis? Podajemy nasz e-mali [trzeba usunąć słowo spam z nawiasem; nie lubimy spamu]; zgraja1[spam]@.wp.pl
pozdro i powodzenia
Witaj serdecznie! ha,ha a co do zakazu to też se wymyśliłam taki...nie przeszło..Pozdrawiam.
witaj i czuj sie jak u siebie w kuchni
Witaj i bądź jak najdłużej....
Witamy Cię witamy i do wspólnego gotowania zapraszamy
pozdrowionka
Witam wśród Żarłoków.
Czesc! Jasne, zapraszamy do wielkiej kuchni!;) Pozdrawiam
jasia
Witam serdecznie.Pozdrowienia.
Witaj _ też tu jestem od niedawna , ale mnie juz wciagnęło!! Pozdrawiam smaczniutko !!
Elek :):):)
...witaj milutko...
Witaj i smacznie z nami gotuj.
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!!