Drodzy Żarłocy, czy to widzicie? Najpierw fochy stroicie i się kłócicie .Diabeł to wszystko dokładnie obserwował, na wołowej skórze całość zanotował. Ogonem zamiatał, aż w końcu jak wrzaśnie! Spokój do cholery, bo Wam serwer trzaśnie. W złą godzinę diabeł życzenie wymówił, bo nam serwer płynność zgubił. Znowu się zaczną głupie narzekania, zamiast czynić o nowy serwer starania. Piekło będzie się z nas śmiało, że zebrać pieniążków się nie udało? Wrogowie zawsze polaków się bali, bo kiedy była bieda to w szyku stawali. Siły wtedy wszystkie jednoczyli, właśnie w grupie , silni byli. I teraz bieda nas dostała, mamy przegrać? Taka chała! Wszyscy jak jeden mąż się deklarujemy, że pieniążki na nowy serwer zdobędziemy. Sami powiedzcie, co będziecie robili, jak WŻ by wszystkim wyłączyli? Tylko konkurencja i wrogowie ręce zacierają, że Ci z WŻ kłopoty z serwerem mają. Więc tego diabła upokorzyć wypada, niech żadnych głupot na WŻ nie gada. Nikt z nas nie jest wcale święty, ma coś do dodania i gada jak najęty. Świętych udawać wcale nie musimy, dyskutujmy kulturalnie i się nie kłócimy. Nikogo wymieniać nie mam ochoty, zbieramy pieniążki, Pampas do roboty. Małe też spostrzeżenie tu mam, każdemu radę malutką dam. Niech każdy się z nas postara, aby szybciej wpłynęła ofiara. Niby dużo się nas zarejestrowało, więc do czynu, ujawniajcie się śmiało. Na stronkach stałe grono przebywa, nowych też żarłowiczów przybywa. Jednak to wszystko jest mało, do naszego dzieła i gapowiczów by się zdało. Mam apel do tych co nas odwiedzają, niech również z sympati pieniążek wrzucają. Na koniec gorący apel wnoszę, O SPOKÓJ I żYCZLIWOŚĆ TU PROSZĘ.
No super wierszyk i taki dosadny napewno ruszy sumienia WŻ-towców i wpadnie troche grosza na naprawe czy może nawet na wymiane tego serwera w końcu to wszystko dla nas samych. pozdrawiam
Lajan piękny wierszyk,ale coś się podwoił .Bardzo chciałabym, żeby było jak dawniej.....Jakaś przyczyna musi być, ale na pewno nie chodzi tu o pieniążki....Szkoda, wielka szkoda....Raczej niech ta przyczyna się zastanowi co zrobiła złego,że juz nie jest tak jak było.... Pozdrawiam mocno zniesmaczona dorota40
Nikt z nas nie jest wcale święty - to z Lajana . Jedni mają więcej na sumieniu , inni mniej . Nie jest trudno dobrze bawić się w gronie samych przyjaciół ... teraz trzeba trochę dobrych chęci i spokoju . Może czas przestać płakać nad rozlanym mlekiem ( zwłaszcza jak się go osobiscie nie wylewało) , tylko spróbować , zeby było jeszcze lepiej niż dawniej . Jasne , stare czasy zawsze są dobre ... ale jaka będzie przyszłość , to jednak zależy od nas samych . Przecież mozemy kontynuować nasze stare znajomości poza forum WZ . Mamy ich maile , gg ... w końcu na WZ świat sie nie kończy .. Jest tu sporo nowych ludzi - czy będą mieli ochotę sie odzywać , jeśli zamkniemy się nad jednym problemem??? Rozumiem Dorota Twoje rozgoryczenie . Są powody . Ale zyć trzeba dalej . Pozdrawiam
Dorotko dlaczego uważasz, zę wina jest po jednej stronie, zę tylko jedna osoba jest, be, zła, niedobra? Nie pochwalam postępowania, też mi się nie podoba, ale staram się zrozumieć. A prawda leży po środku i należałoby wysłuchać dwóch stron.
Till ma rację - zapomnijmy o tym co było na forum. Czasu się nie cofnie. Rany będą się bliźnić jeszcze jakiś czas. I może na przyszłość - jeżli ktoś odzywa się w zaczepnym tonie, niezbyt grzecznym zresztą - nie odpowiadajmy, choć klawisze nas swędzą. Nie dajmy mu od razu popalić. Nie dajmy się sprowokować. Zaczepna wypowiedź pociąga za sobą lawinę, która przeradza się z wojnę słowną.
Lajanku fajny wierszyk - ale o tym rozmawialiśmy już rano.
Brawo Lajan !!! A co to naszej zbiórki to już wpłaciłam i może coś jeszcze dorzucę w tym miesiącu bo chodzą słuchy ze w pracy szykuje się premia.Pozdrawiam serdecznie Kasia
to wypowiedź Katty z drugiego takiego samego wątku - przeniosłam ją, bo drugi wykasuję
A może...... A moze spróbujmy jeszcze raz.......Apeluję do osób , które odeszły, aby powróciły. Zróbcie to dla nas, Waszych przyjaciół, fanów. Po co mamy spotykać się na gg, czy błądzić gdzieś po necie, jeśli możemy tutaj na WZ.Od tej stronki wszystko się zaczęło.... Kochani wracajcie i nie zważajcie na zaczepki innych.Proszę... dorota40
Moje Panie i Panowie, którzy opuścili WŻ, specjalnie dla Was napiszę wierszyk z gorącą prośbą o powrót. Ja zostaję. Anonsuję wcześniej abyście się oswoili z tą myślą.WRACAJCIE
Najpierw fochy stroicie i się kłócicie
.Diabeł to wszystko dokładnie obserwował,
na wołowej skórze całość zanotował.
Ogonem zamiatał, aż w końcu jak wrzaśnie!
Spokój do cholery, bo Wam serwer trzaśnie.
W złą godzinę diabeł życzenie wymówił,
bo nam serwer płynność zgubił.
Znowu się zaczną głupie narzekania,
zamiast czynić o nowy serwer starania.
Piekło będzie się z nas śmiało,
że zebrać pieniążków się nie udało?
Wrogowie zawsze polaków się bali,
bo kiedy była bieda to w szyku stawali.
Siły wtedy wszystkie jednoczyli,
właśnie w grupie , silni byli.
I teraz bieda nas dostała,
mamy przegrać? Taka chała!
Wszyscy jak jeden mąż się deklarujemy,
że pieniążki na nowy serwer zdobędziemy.
Sami powiedzcie, co będziecie robili,
jak WŻ by wszystkim wyłączyli?
Tylko konkurencja i wrogowie ręce zacierają,
że Ci z WŻ kłopoty z serwerem mają.
Więc tego diabła upokorzyć wypada,
niech żadnych głupot na WŻ nie gada.
Nikt z nas nie jest wcale święty,
ma coś do dodania i gada jak najęty.
Świętych udawać wcale nie musimy,
dyskutujmy kulturalnie i się nie kłócimy.
Nikogo wymieniać nie mam ochoty,
zbieramy pieniążki, Pampas do roboty.
Małe też spostrzeżenie tu mam,
każdemu radę malutką dam.
Niech każdy się z nas postara,
aby szybciej wpłynęła ofiara.
Niby dużo się nas zarejestrowało,
więc do czynu, ujawniajcie się śmiało.
Na stronkach stałe grono przebywa,
nowych też żarłowiczów przybywa.
Jednak to wszystko jest mało,
do naszego dzieła i gapowiczów by się zdało.
Mam apel do tych co nas odwiedzają,
niech również z sympati pieniążek wrzucają.
Na koniec gorący apel wnoszę,
O SPOKÓJ I żYCZLIWOŚĆ TU PROSZĘ.
No super wierszyk i taki dosadny napewno ruszy sumienia
WŻ-towców i wpadnie troche grosza na naprawe czy może nawet
na wymiane tego serwera w końcu to wszystko dla nas samych.
pozdrawiam
Lajan piękny wierszyk,ale coś się podwoił
.Bardzo chciałabym, żeby było jak dawniej.....Jakaś przyczyna musi być, ale na pewno nie chodzi tu o pieniążki....Szkoda, wielka szkoda....Raczej niech ta przyczyna się zastanowi co zrobiła złego,że juz nie jest tak jak było....
Pozdrawiam mocno zniesmaczona dorota40
Nikt z nas nie jest wcale święty - to z Lajana .
Jedni mają więcej na sumieniu , inni mniej .
Nie jest trudno dobrze bawić się w gronie samych przyjaciół ... teraz trzeba trochę dobrych chęci i spokoju .
Może czas przestać płakać nad rozlanym mlekiem ( zwłaszcza jak się go osobiscie nie wylewało) , tylko spróbować , zeby było jeszcze lepiej niż dawniej .
Jasne , stare czasy zawsze są dobre ... ale jaka będzie przyszłość , to jednak zależy od nas samych . Przecież mozemy kontynuować nasze stare znajomości poza forum WZ . Mamy ich maile , gg ... w końcu na WZ świat sie nie kończy ..
Jest tu sporo nowych ludzi - czy będą mieli ochotę sie odzywać , jeśli zamkniemy się nad jednym problemem???
Rozumiem Dorota Twoje rozgoryczenie . Są powody . Ale zyć trzeba dalej .
Pozdrawiam
Dorotko dlaczego uważasz, zę wina jest po jednej stronie, zę tylko jedna osoba jest, be, zła, niedobra? Nie pochwalam postępowania, też mi się nie podoba, ale staram się zrozumieć.
A prawda leży po środku i należałoby wysłuchać dwóch stron.
Till ma rację - zapomnijmy o tym co było na forum. Czasu się nie cofnie. Rany będą się bliźnić jeszcze jakiś czas.
I może na przyszłość - jeżli ktoś odzywa się w zaczepnym tonie, niezbyt grzecznym zresztą - nie odpowiadajmy, choć klawisze nas swędzą. Nie dajmy mu od razu popalić. Nie dajmy się sprowokować. Zaczepna wypowiedź pociąga za sobą lawinę, która przeradza się z wojnę słowną.
Lajanku fajny wierszyk - ale o tym rozmawialiśmy już rano.
Brawo Lajan !!! A co to naszej zbiórki to już wpłaciłam i może coś jeszcze dorzucę w tym miesiącu bo chodzą słuchy ze w pracy szykuje się premia.Pozdrawiam serdecznie Kasia
to wypowiedź Katty z drugiego takiego samego wątku - przeniosłam ją, bo drugi wykasuję
Tak trzymać, podpisuję się obiema rękami. Ja już zasiliłam konto i będę to robić systematycznie.
To wypowiedź uleczki z drugiego takiego samego wątku - przeniosłam ją bo tamten wątek wyrzucam
A może...... A moze spróbujmy jeszcze raz.......Apeluję do osób , które odeszły, aby powróciły. Zróbcie to dla nas, Waszych przyjaciół, fanów.
Po co mamy spotykać się na gg, czy błądzić gdzieś po necie, jeśli możemy tutaj na WZ.Od tej stronki wszystko się zaczęło....
Kochani wracajcie i nie zważajcie na zaczepki innych.Proszę... dorota40
Oj czas sie chyba przesunął na Wz do przodu. Ja piszę o 10.58, a mnie pokazuje już po 13...
Ja też po poscie rzuciłam się robić obiad !!!!
wierszyk superowato trafiony w sedno sprawy.. S U P E R
Na WŻ mamy zawsze porę obiadową hahahah
Moje Panie i Panowie, którzy opuścili WŻ, specjalnie dla Was napiszę wierszyk z gorącą prośbą o powrót. Ja zostaję. Anonsuję wcześniej abyście się oswoili z tą myślą.WRACAJCIE
Lajan bardzo się cieszę, że zostajesz.
Jakoś nie wierzyłam, że nas opuścisz.
jasia
I tu masz rację. Przyłączam się. Dlaczego mamy wybierać? czy mamy odejść w geście solidarności czy też zostać i być uznanym za tych złych.
Ja też bardzo prosze WRACAJCIE do nas tak mi smutno bez Was!!!
wszystko się ułoży i znów wróci harmonia i będzie superrrrrrrrrrrrrrrr
Brawooooooo!!! Lajan! Brawoooo!