Kochani! Słyszałam kiedyś w telewizji, że istnieje możliwość zakupu lekarstw (raczej tych droższych) w dużo niższych cenach. Leki te zapakowane są w najzwyklejsze białe pudełeczka( chyba posiadają tylko nazwę).I słyszałam też, że istnieje jakaś stronka właśnie z tymi lekami.Nie mam pojęcia czy jest to apteka czy jakaś hurtownia..? Znalazłam się w takiej sytuacji, że zmuszona jestem kupować najnowszy lek po kosmicznej cenie! Może ktoś słyszał o takiej możliwości zakupów i może ktoś korzysta z niej? Będę bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc!!!!
Próbowałem złapać koleżanke, którta tak kupowała leki. Niestety wyjechała na pół roku nie mam kontaktu z nia ale wiem ze w wyszukiwarce wpisała "apteka" i tam jakos zdobyła adres...tylko tyle moge Ci pomóc. Pozdrawiam
Ja również byłabym zainteresowana takimi tańszymi lekami . Muszę kupować maść dla syna, która w takiej tańszej aptece kosztuje 170zł (to i tak 20zł taniej niż na początku). Inne leki, które muszę kupować są w niektórych aptekach teraz w promocji za 1 grosz, ale promocja nie będzie trwała wiecznie.
mowi sie ze na kosciuszki przy struga - nie sprawdzalem. A przy baluckim rynku (roz limanowskiego i zgierskiej) widzialem w piatek szyld - ze w okreslonych godzinach sprzedaja po cenach hurtowych
Kochani! Słyszałam kiedyś w telewizji, że istnieje możliwość zakupu lekarstw (raczej tych droższych) w dużo niższych cenach. Leki te zapakowane są w najzwyklejsze białe pudełeczka( chyba posiadają tylko nazwę).I słyszałam też, że istnieje jakaś stronka właśnie z tymi lekami.Nie mam pojęcia czy jest to apteka czy jakaś hurtownia..? Znalazłam się w takiej sytuacji, że zmuszona jestem kupować najnowszy lek po kosmicznej cenie! Może ktoś słyszał o takiej możliwości zakupów i może ktoś korzysta z niej? Będę bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc!!!!
Próbowałem złapać koleżanke, którta tak kupowała leki. Niestety wyjechała na pół roku nie mam kontaktu z nia ale wiem ze w wyszukiwarce wpisała "apteka" i tam jakos zdobyła adres...tylko tyle moge Ci pomóc.
Pozdrawiam
Dzięki za chęci!! Tylko tych aptek jest mnóstwo..
Spróbuj może w którejs aptece pomoga...Przedstaw sprawę, może będzie ktoś życzliwy.
Troche wiary w ... człowieka.
alicjo- a która to apteka w Łodzi jest tania?? może gdzieś na Bałutach? (miło by było..)
Ja również byłabym zainteresowana takimi tańszymi lekami . Muszę kupować maść dla syna, która w takiej tańszej aptece kosztuje 170zł (to i tak 20zł taniej niż na początku). Inne leki, które muszę kupować są w niektórych aptekach teraz w promocji za 1 grosz, ale promocja nie będzie trwała wiecznie.
mowi sie ze na kosciuszki przy struga - nie sprawdzalem.
A przy baluckim rynku (roz limanowskiego i zgierskiej) widzialem w piatek szyld - ze w okreslonych godzinach sprzedaja po cenach hurtowych
oj to blisko mnie :D