Ponieważ nie mogę wejść na wątki z życzeniami dla Was-już od wczoraj(co się tu dzieje????) postanowiłam złożyć Wam życzenia w nowym wątku-
Ile jest gwiazd na niebie, ile robaków w glebie, ile samochodów jeździ na świecie, ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię - tyle kwiatów, całusków i słodyczy z okazji urodzin ... właśnie Wam życzy-Aga.
Żyjcie tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniajcie każdą chwilę tak aby potem wspominać ja z radością. Czerpcie energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukajcie w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyjcie najpiękniej jak umiecie. Po swojemu. Spełniajcie się.
Bardzo serdecznie dziekuje Wam za zyczenia.To bardzo miłe byc w takiej żarlocznej rodzince jestem naprawdę wzruszona. Mojej" urodzinowej siostrzyczce"Emiloos życzę Wszystkiego Najpiekniejszego i Najsmaczniejszego
Ponieważ nie mogę wejść na wątki z życzeniami dla Was-już od wczoraj(co się tu dzieje????)
postanowiłam złożyć Wam życzenia w nowym wątku-
Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazji urodzin ... właśnie Wam życzy-Aga.
Dziewczyny , wszystkiego co dobre ,piękne i smaczne !!!!
ja też wczoraj nie mogłam tu wejśc , więc dziś Wam życzenia składam
Niech gwiazdy jasno Wam świecą,
Niech życie wolno lecz wesoło Wam leci,
Niech zdrowie trzyma Was wieki! zyczy Wam irenka
Wszystkiego najlepszego od jasi
Wszystkiego co najpiekniejsze
Ja też wczoraj miałam ten sam problem, więc dzisiaj ...
....wszystkiego najlepszego, dużo radości
Wszystkiego naj naj naj najlepszego
ja też się dołączam poraz drugi -wszystkiego najlepszego dziewczyny...
Wszystkiego naj naj najlepszego! Przede wszystkim zdrowka, ale i radosci, szczescia, milosci, wiary, pieniazkow i spelnienia marzen:)
Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze!
100 lat 100 lat
Żyjcie tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniajcie każdą chwilę tak aby potem wspominać ja z radością. Czerpcie energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukajcie w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyjcie najpiękniej jak umiecie. Po swojemu. Spełniajcie się.
Ja niestety też przez cały czas nie mogę dostać się do wątku życzeń i w związku z tym składam Wam (choć spóźnione) najlepsze życzenia!!!!
W dniu Waszych Urodzin Dużo zdrówka i miłości,
moc uśmiechu i słodkości,
mało smutku oraz łez
pełni szczęścia jeśli chcecie..
życzy Agnieszka
Ja też wczoraj nie mogłam otworzyć, miałam białe kartki...Dlatego dzis składam najlepdze życzenia
Również sładam Wam najserdeczniejsze życzenia - samych pogodnych dni w życiu dankarz
Bardzo serdecznie dziekuje Wam za zyczenia.To bardzo miłe byc w takiej żarlocznej rodzince jestem naprawdę wzruszona.
Mojej" urodzinowej siostrzyczce"Emiloos życzę Wszystkiego Najpiekniejszego i Najsmaczniejszego
Wszystkiego naj , naj , najlepszego.
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni