Zbliżają się Święta i uważam, że nie powinno być to tylko "święto brzucha" lecz również duszy. Ostatnio z moimi dziewczynkami drapiemy jajka i wcale nam to nieżle wychodzi. Zaczęłyśmy od jaj rajskich kurek, przez kurze, kacze, gęsie ... i właśnie mam problem, ponieważ dostałam strusie jajo i nie mam pomysłu na wzór. Może ktoś mi pomoże. Proszę o wzory jaj drapanych. Spokojnych Świąt.
Izuk się twórczą pracą zachwyciła, ze wszystkich jajek, drapanki zrobiła. Lecz stop! Bieda ją złapała, olbrzymie jajo od strusia dostała. Całe WŻ na pomoc przywołała. Dajcie jej wzór, to będzie je drapała. Żebyś się jednak tyle nie nadrapała, scenki świąteczne byś namalowała. Farby akrylowe to w sobie mają, że się pięknie na jajo nakładają.
Zbliżają się Święta i uważam, że nie powinno być to tylko "święto brzucha" lecz również duszy. Ostatnio z moimi dziewczynkami drapiemy jajka i wcale nam to nieżle wychodzi. Zaczęłyśmy od jaj rajskich kurek, przez kurze, kacze, gęsie ... i właśnie mam problem, ponieważ dostałam strusie jajo i nie mam pomysłu na wzór. Może ktoś mi pomoże. Proszę o wzory jaj drapanych. Spokojnych Świąt.
ja też drapię
Izuk się twórczą pracą zachwyciła,
ze wszystkich jajek, drapanki zrobiła.
Lecz stop! Bieda ją złapała,
olbrzymie jajo od strusia dostała.
Całe WŻ na pomoc przywołała.
Dajcie jej wzór, to będzie je drapała.
Żebyś się jednak tyle nie nadrapała,
scenki świąteczne byś namalowała.
Farby akrylowe to w sobie mają,
że się pięknie na jajo nakładają.