Kupiłam na spróbowanie ciemny chlebek-nazywa sie góralski-i jestem mile zaskoczona smakiem! Jest długo świeży,aromatyczny-no pycha po prostu.Może ktoś zna przepis na takowy chlebuś-ma pełno ziarenek-i to chyba różnego rodzaju-ciężko stwierdzić bo większość jest rozdrobniona.Ja trafiłam już krojony-ale pajdy są tak duże-że napewno cały chlebek to olbrzymie bochny.Polecam serdecznie;)))-warto spróbować
polecam chleb borgii - ciemny chleb rosyjski (bodajze sie nazywa) - jest przepyszny. ja dodaję dodatkowo jeszcze siemię lniane i słonecznik - nie daję kminku i kopru (nie lubię intensywnych zapachów)
Kupiłam na spróbowanie ciemny chlebek-nazywa sie góralski-i jestem mile zaskoczona smakiem!
Jest długo świeży,aromatyczny-no pycha po prostu.Może ktoś zna przepis na takowy chlebuś-ma pełno ziarenek-i to chyba różnego rodzaju-ciężko stwierdzić bo większość jest rozdrobniona.Ja trafiłam już krojony-ale pajdy są tak duże-że napewno cały chlebek to olbrzymie bochny.Polecam serdecznie;)))-warto spróbować
polecam chleb borgii - ciemny chleb rosyjski (bodajze sie nazywa) - jest przepyszny. ja dodaję dodatkowo jeszcze siemię lniane i słonecznik - nie daję kminku i kopru (nie lubię intensywnych zapachów)