Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Życzenia, bo idę na urlop

• Autor: smakosia Data: 2006-04-12 10:15:49

Moi drodzy, dziś mój ostatni dzień w pracy. Od jutra urlop. Wracam 24-go. Oczywiście cieszę się jak nie wiem co :-) No, może jak dziecko...? Tak więc czeka mnie wymuszona przerwa w zaglądaniu na stronę "WŻ" ( niestety ). Nie będzie mnie z Wami, gdy wszyscy zaczniecie wysyłać sobie miłe słowa podkreślające Wielkanoc...

Tak więc postanowiłam już dziś życzyć Wam wszystkim aby w żadnym z Waszych domów nie zabrakło w te święta ( i nie tylko ) ciepła, miłości, nastroju, radości i wzajemnego zrozumienia. Abyście potrafili cieszyć się każdą chwilą spędzoną w gronie bliskich Wam osób, aby ciepłe promienie słońca zaglądały do każdego okna, aby wiosna przypominała o sobie przy okazji spaceru, abyŚcie na chwilę zapomnieli o tym co Was dręczy, aby te symboliczne święta przyniosły Wam NADZIEJĘ I WIARĘ W GŁĘBOKI SENS ŻYCIA.  A Tym, którzy wyjeżdżają życzę dodatkowo szczęśliwego powrotu do domu. Pozdrawiam ciepło i wiosennie - Emila.

• Autor: Janek Data: 2006-04-12 10:43:18

............niech Ci przyniesie dużo radosci, uśmiechu i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....

• Autor: MonikaK Data: 2006-04-12 11:02:34

Smakosiu życze Ci
    Zajączka bogatego,
    Mazurka cudownego,
    Pisanek kolorowych,
    Świąt wesołych i zdrowych.
    Monika

• Autor: Cewa2 Data: 2006-04-12 11:20:39

Dziękuję Smakosiu! Wypocznij na tym urlopie, ja na swoje "wczasy pod gruszą" muszę czekać do lipca :(( Jako że jesteś jedną z najmilszych osób na tym forum, życzyłabym sobie, żebyś zaraz po przerwie na leniuchowanie do nas wróciła!

• Autor: alga Data: 2006-04-12 12:37:06

Smakosiu kochanie ... Radosnych , nieprzemijających ŚWIAT , pieknej pogody, miłego nastroju, obficie zastawionych stołów....WESOŁEGO ALLELUJA!!!

• Autor: maniuś Data: 2006-04-12 13:09:49

Ja też pragne złożyć ci najserdeczniejsze życzenia świąteczne
    zdrowia radości i udanego dyngusa.

• Autor: rynia2 Data: 2006-04-12 13:10:08

Ja też dziekuje za życzenia świąteczne i życzę ci wszystkiego najlepszego i wesołych Świąt.

• Autor: marinik Data: 2006-04-12 13:47:25

dziekuje smakosiu.
    Tobie takze zycze wspanialego wypoczynku i wspanialych swiat w serdecznej atmosferze
    :)))
    no i - wracaj wypoczeta, usmiechnieta i aktywna.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-04-12 14:10:11

Tego samego zycze i Tobie kochana smakosiu . Wroc do nas jak szybko sie da :-)

• Autor: smakosia Data: 2006-04-12 15:43:58

Serdecznie wszystkim dziękuję za ciepłe życzenia. Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!! - Emila. ( ... i już mnie nie ma ).

Przejdź do pełnej wersji serwisu