wiecie co nie wiem co się dzieje - juz tyle razy edytowałam tekst, aby poprawić układ graficzny. Poustawiam wszystko jak trzeba, aby poło przejrzyscie, zatwierdzam i wszystko wraca do starego układu. Jeszcze wczoraj myślałam, ze to efekt problemów z internetem - coś się u mnie wczoraj z nim działo. Ale dzisiaj wszystko działa Ok. Może to efekt przeniesienia z worda? w każdym razie przepraszam za utrudnione czytanie i zlany tekst.
Mam pytanie dlaczego mój wątek został usunięty? Ładnie się rozwijał, cieszył się zainteresowanie, dostawałam mnóstwo meili! Wątek o adopcji na odległość dzieci z Zambii? Z góry dziękuje za odpowiedź!
Zauważ, że nie tylko Twój wątek został "usunięty", jak to nazywasz a właściwie sugerujesz. Po prostu na skutek awari poznikało wiele wątków i nie tylko. Poczytej inne wpisy i zrozumiesz, że nikt NIE USUNĄŁ TWOJEGO WĄTKU. Sytacja jaka jest nie jest "ciekawa" dla nikogo i wpisywanie podobnych pytań uważam za niestosowne. Być może odpowidzieć powinni Moderatorzy ale mająteraz chyba co innego do roboty , niż odpowiadać na nieprzemyślane pytania. Szanujmy się nawzajem. Pozdrawiam Janek
Nie wiem po co te nerwy? Na WŻ jestem od dawna i orientuję się w sprawach portalu. Czytałam o awarii, ale nie znalazłam informacji o zagubionych wątkach, tylko o przepisach. Stąd moje pytanie. Prezmyślane;]
Użytkownik Pusiątko napisał w wiadomości: > Nie wiem po co te nerwy? Na WŻ jestem od dawna i orientuję się w sprawach > portalu. Czytałam o awarii, ale nie znalazłam informacji o zagubionych > wątkach, tylko o przepisach. Stąd moje pytanie. Prezmyślane;]
Pusiątko ...nikt się nie "nerwi" ...jeszcze nie wiesz(!!!) co to nerwy na W-Żecie... ale Gdybyś przed zadaniem pytania polatała po innych wątkach , to nie byłoby ...tego co jest. (Aby to sprawdzić popatrz na godziny wpisów innych Żarłoków i swój.) Uśmiechnij się ...do mnie Pozdrawiam Janek
Pusiatko ja sie nie denerwuje mnie jest ciezko wyprowadzic z rownowagiGdybys przeleciala pare watkow to bys wiedziala ze wszystko zniknelo od konca tamtego roku do teraz nie tylko przepisy.A tak wogole to pozdrawiam wszystkich
też bardzo żaluję że zaginął Twój wątek Pusiatko , może ktoś pomoże odnaleźć ? ja szukam ale jak na razie bez skutecznie :((( a może załóż nowy i chociaż podaj dane ze starego takie jak strony intern. lub numer konta i adres , pozdrawiam Madzia .
Kiedyś były pytanie o uprawnienia moderatorów i administratorów. aby wszystko bylo jasne wypisałam - każdy będzie mógł sobie zajrzeć
Uprawnienie moderatora:
- usuwanie wątków
- zamykanie wątków
- przenoszenie wątków do właściwych działów
- edycja postów – celem poprawienia błędów
- zakładanie nowych działów
Uprawnienia administratora:- uprawnienia moderatora
- możliwość edycji poprawek i likwidacja przepisów
- usuwanie komentarzy
Uprawnienia Pampasa:Serdecznie dziękuje w imieniu użytkowników WZ!!!
Dziekuję. Teraz wszystko jest jasne.
wiecie co nie wiem co się dzieje - juz tyle razy edytowałam tekst, aby poprawić układ graficzny. Poustawiam wszystko jak trzeba, aby poło przejrzyscie, zatwierdzam i wszystko wraca do starego układu. Jeszcze wczoraj myślałam, ze to efekt problemów z internetem - coś się u mnie wczoraj z nim działo. Ale dzisiaj wszystko działa Ok. Może to efekt przeniesienia z worda? w każdym razie przepraszam za utrudnione czytanie i zlany tekst.
ekkore - jak to "zlany tekst" ??? U mnie jest bardzo klarownie poukładane.
albo dzieją się cuda albo zadziałała ręka władzy wyższej.
W takim razie przepraszam za zamieszanie
Ekkore , dziekuję i ja ;)))) . Teraz faktycznie lepiej.
Jest jak najbardziej przejrzyste i czytelne!!
Za uświadomienie - dzięki !!
Raz jeszcze -powodzonka !!
pozdrawiam - Elek.
Jest jak najbardziej przejrzyste i czytelne!!
Za uświadomienie - dzięki !!
Raz jeszcze -powodzonka !!
pozdrawiam - Elek.
Mam pytanie dlaczego mój wątek został usunięty? Ładnie się rozwijał, cieszył się zainteresowanie, dostawałam mnóstwo meili! Wątek o adopcji na odległość dzieci z Zambii?
Z góry dziękuje za odpowiedź!
Zauważ, że nie tylko Twój wątek został "usunięty", jak to nazywasz a właściwie sugerujesz.
Po prostu na skutek awari poznikało wiele wątków i nie tylko.
Poczytej inne wpisy i zrozumiesz, że nikt NIE USUNĄŁ TWOJEGO WĄTKU.
Sytacja jaka jest nie jest "ciekawa" dla nikogo i wpisywanie podobnych pytań uważam za niestosowne.
Być może odpowidzieć powinni Moderatorzy ale mająteraz chyba co innego do roboty , niż odpowiadać na nieprzemyślane pytania.
Szanujmy się nawzajem.
Pozdrawiam
Janek
Janku gdyby dziewczyna byla zainteresowana innymi watkami a nie tylko jednym to by poprostu wiedziala co sie stalo.Ot zycie poprostu...Pozdrawiam
Nie wiem po co te nerwy?
Na WŻ jestem od dawna i orientuję się w sprawach portalu. Czytałam o awarii, ale nie znalazłam informacji o zagubionych wątkach, tylko o przepisach. Stąd moje pytanie. Prezmyślane;]
Użytkownik Pusiątko napisał w wiadomości:

> Nie wiem po co te nerwy? Na WŻ jestem od dawna i orientuję się w sprawach
> portalu. Czytałam o awarii, ale nie znalazłam informacji o zagubionych
> wątkach, tylko o przepisach. Stąd moje pytanie. Prezmyślane;]
Pusiątko ...nikt się nie "nerwi" ...jeszcze nie wiesz(!!!) co to nerwy na W-Żecie...
ale Gdybyś przed zadaniem pytania polatała po innych wątkach , to nie byłoby ...tego co jest.
(Aby to sprawdzić popatrz na godziny wpisów innych Żarłoków i swój.)
Uśmiechnij się ...do mnie
Pozdrawiam
Janek
Pusiatko ja sie nie denerwuje mnie jest ciezko wyprowadzic z rownowagi
Gdybys przeleciala pare watkow to bys wiedziala ze wszystko zniknelo od konca tamtego roku do teraz nie tylko przepisy.A tak wogole to pozdrawiam wszystkich
Informuję, że zniknęło wszystko co zostało dodane do strony po 08. listopada 2006.
Bahus
też bardzo żaluję że zaginął Twój wątek Pusiatko
, może ktoś pomoże odnaleźć ? ja szukam ale jak na razie bez skutecznie :((( a może załóż nowy i chociaż podaj dane ze starego takie jak strony intern. lub numer konta i adres , pozdrawiam Madzia .