Forum

Rozmowy wolne i frywolne

jak się to robi?

• Autor: ABA Data: 2006-04-12 21:33:06

Kochani pomózcie! Był taki wspaniały przepis na zrobienie koszyczka wielkanocnego z ciasta drożdżowego. Były zdjęcia dołączone dla laików. Teraz nie mogę tego znaleźć, a święta tuż, tuż. W piątek chciałam upiec taki koszyk i włożyć do niego święconkę. Jak mam tego dokonać skoro nie moge znaleźć. Może ktoś ma zapisane w pliku? Proszę mi przesłać na maila.
    ABA

• Autor: Cewa2 Data: 2006-04-12 21:36:55

To był przepis Caritki, ale ona odeszła ... Zapytaj Skolopendry, robiła taki koszyczek na konkurs.

• Autor: Cewa2 Data: 2006-04-13 14:31:41

To motto oznacza, że niektórzy powinni iść w ślady Caritki. I to jak najszybciej :))

• Autor: Sweetya Data: 2006-04-13 14:54:41

Kurakowa -myslę,że właściwie interpretujesz-te słowa są wpisane w miejscu-gdzie powinno być parę słów o sobie...-więc chyba wszystko jasne
    Nie rozumiem jednego-jeśli ktoś pisze że ucieka(unika)od czyjegos towarzystwa-to czemu nadal tu wisi....
    Jedno posunięcie tejże osoby-jednakmuszę pochwalić-zmianę fotki w profilu-rzeczywiście ta zdecydowanie bardziej zachęca do wypróbowywania przepisów.......
    -z serdecznym usmiechem-pozdrawiam dziewczynki

• Autor: marinik Data: 2006-04-12 21:37:19

To było dzieło Caritki.
    A Caritki nie ma już z nami. Jutro spróbuję Ją chwycić na GG - jak się da - prześlę Ci ten przepis.

• Autor: ABA Data: 2006-04-12 21:47:16

Ślicznie Ci dziekuje Maryniku za chęć pomocy. Z niecierpliwością czekam.
    Próbowałam sie skontaktować ze Skolpendrą, ale ona teraz przed swiętami jest bardzo zajęta. Wcześniej nie pomyslałam, że będę miała z tym problem.
    Wydawało mi się, że ten koszyczek był na forum, a tam nie są usuwane posty.

• Autor: magdalenka_012 Data: 2006-04-12 21:56:24

ja też bardzo bym prosiła o przesłanie
    magdalenka_012@buziaczek.pl
    Zgóry serdecznie dziękuje!!!

• Autor: mada-chicago Data: 2006-04-12 23:16:31

jesli ci to pomoze http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=18055&post=18055

pozdrawiam , ja niestety nie dam rady go zrobic - brak czasu:(:(:(

• Autor: ekkore Data: 2006-04-13 15:10:06

W związku z tym, że niewinne pytanie o koszyczek wielkanocny zaczyna być znowu przyczyną do kolejnej awantury wątek zamykam.
    Kurakowa i Borgia - możecie mieć o to do mnie żal - ale trudno...

Przejdź do pełnej wersji serwisu