Kochani pomózcie! Był taki wspaniały przepis na zrobienie koszyczka wielkanocnego z ciasta drożdżowego. Były zdjęcia dołączone dla laików. Teraz nie mogę tego znaleźć, a święta tuż, tuż. W piątek chciałam upiec taki koszyk i włożyć do niego święconkę. Jak mam tego dokonać skoro nie moge znaleźć. Może ktoś ma zapisane w pliku? Proszę mi przesłać na maila. ABA
Kurakowa -myslę,że właściwie interpretujesz-te słowa są wpisane w miejscu-gdzie powinno być parę słów o sobie...-więc chyba wszystko jasne Nie rozumiem jednego-jeśli ktoś pisze że ucieka(unika)od czyjegos towarzystwa-to czemu nadal tu wisi.... Jedno posunięcie tejże osoby-jednakmuszę pochwalić-zmianę fotki w profilu-rzeczywiście ta zdecydowanie bardziej zachęca do wypróbowywania przepisów....... -z serdecznym usmiechem-pozdrawiam dziewczynki
Ślicznie Ci dziekuje Maryniku za chęć pomocy. Z niecierpliwością czekam. Próbowałam sie skontaktować ze Skolpendrą, ale ona teraz przed swiętami jest bardzo zajęta. Wcześniej nie pomyslałam, że będę miała z tym problem. Wydawało mi się, że ten koszyczek był na forum, a tam nie są usuwane posty.
W związku z tym, że niewinne pytanie o koszyczek wielkanocny zaczyna być znowu przyczyną do kolejnej awantury wątek zamykam. Kurakowa i Borgia - możecie mieć o to do mnie żal - ale trudno...
Kochani pomózcie! Był taki wspaniały przepis na zrobienie koszyczka wielkanocnego z ciasta drożdżowego. Były zdjęcia dołączone dla laików. Teraz nie mogę tego znaleźć, a święta tuż, tuż. W piątek chciałam upiec taki koszyk i włożyć do niego święconkę. Jak mam tego dokonać skoro nie moge znaleźć. Może ktoś ma zapisane w pliku? Proszę mi przesłać na maila.
ABA
To był przepis Caritki, ale ona odeszła ... Zapytaj Skolopendry, robiła taki koszyczek na konkurs.
To motto oznacza, że niektórzy powinni iść w ślady Caritki. I to jak najszybciej :))
Kurakowa -myslę,że właściwie interpretujesz-te słowa są wpisane w miejscu-gdzie powinno być parę słów o sobie...-więc chyba wszystko jasne
Nie rozumiem jednego-jeśli ktoś pisze że ucieka(unika)od czyjegos towarzystwa-to czemu nadal tu wisi....
Jedno posunięcie tejże osoby-jednakmuszę pochwalić-zmianę fotki w profilu-rzeczywiście ta zdecydowanie bardziej zachęca do wypróbowywania przepisów.......
-z serdecznym usmiechem-pozdrawiam dziewczynki
To było dzieło Caritki.
A Caritki nie ma już z nami. Jutro spróbuję Ją chwycić na GG - jak się da - prześlę Ci ten przepis.
Ślicznie Ci dziekuje Maryniku za chęć pomocy. Z niecierpliwością czekam.
Próbowałam sie skontaktować ze Skolpendrą, ale ona teraz przed swiętami jest bardzo zajęta. Wcześniej nie pomyslałam, że będę miała z tym problem.
Wydawało mi się, że ten koszyczek był na forum, a tam nie są usuwane posty.
ja też bardzo bym prosiła o przesłanie
magdalenka_012@buziaczek.pl
Zgóry serdecznie dziękuje!!!
jesli ci to pomoze http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=18055&post=18055
pozdrawiam , ja niestety nie dam rady go zrobic - brak czasu:(:(:(
W związku z tym, że niewinne pytanie o koszyczek wielkanocny zaczyna być znowu przyczyną do kolejnej awantury wątek zamykam.
Kurakowa i Borgia - możecie mieć o to do mnie żal - ale trudno...