Wszystkim Wam zycze wesolych i spokojnych Swiat Wielkanocnych. Oby wszystkie ciasta i zarelka sie wam udaly! A rodzinka i bliscy po Smingusie (podlug starej Tradycji) Caly rok zdrowi byli, by pieniazkow i usmiechu oraz zyczliwosci wam nigdy nie zabraklo... Buziaki dla wszystkich Dorota zza plota
Ja rowniez chcialabym zlozyc najserdeczniejsze zyczenia: zdrowych, pogodnych, rodzinnych Swiat w gronie najblizszych! :) Dla tych co w Polsce i dla tych co na obczyznie! Goraco pozdrawiam
Pomaleńku przez podwórze idą dzieci kurze W kropki w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki :) Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych..... i oby nikogo brzuszek nie bolal od obfitości żarełka a i główka od obfitego pićka/kompociku oczywiście/ a tak w ogóle to zdrówka, dużo radości i ciepełka Rodzinnego.. życzy Barbara
Wszystkim Wam zycze wesolych i spokojnych Swiat Wielkanocnych. Oby wszystkie ciasta i zarelka sie wam udaly! A rodzinka i bliscy po Smingusie (podlug starej Tradycji) Caly rok zdrowi byli, by pieniazkow i usmiechu oraz zyczliwosci wam nigdy nie zabraklo...
Buziaki dla wszystkich
Dorota zza plota
Dorotko Tobie również życzę wszystkiego dobrego, spokojnych i radosnych Świąt
Monika
Ja rowniez chcialabym zlozyc najserdeczniejsze zyczenia: zdrowych, pogodnych, rodzinnych Swiat w gronie najblizszych! :) Dla tych co w Polsce i dla tych co na obczyznie! Goraco pozdrawiam
Wszystkiego najlepszego na te świeta duzo zdrowia pomyslmosci i usmiechu na twarzy , zyczy anna65.
Dziękuję za życzenia.
I ode mnie życzę radości wiosennej, rodzinnego ciepła i smakołyków na stole.
Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych, spędzonych w miłej atmosferze Świąt Wielkanocnych
Pomaleńku przez podwórze idą dzieci kurze W kropki w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki :)
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych..... i oby nikogo brzuszek nie bolal od obfitości żarełka a i główka od obfitego pićka/kompociku oczywiście/
a tak w ogóle to zdrówka, dużo radości i ciepełka Rodzinnego..
życzy Barbara