Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Tak mi smutno

• Autor: bea39 Data: 2006-04-13 14:35:15

Może dlatego, że za oknem ponuro, że taki nastrój dnia dzisiejszego? Łzy same kręcą się w oku. A tu skończe pracę, wrócę do pustego domu.Nawet bez chęci na przygotowanie świąt.

• Autor: olusia1 Data: 2006-04-13 14:39:47

nie smuć się :) głowa do góry , jutro pewnie będzie lepiej :)

• Autor: Kotlinka Data: 2006-04-13 14:48:36

Pomysl, że za chmurami świeci słońce i na pewno niedługo wyjdzie...a smuteczki-precz!

• Autor: bietkaa Data: 2006-04-13 14:50:14

Myślę,ze to tylko chwilka takiego nastroju ,zobaczysz,że szybko minie popatrz jak pękają pąki bzu /uwielbiam bzy mam przed domem ogromny krzew bzu/ jak wszystko zaczyna się zielenić , to wiosna i nadzieja ,że wszystko będzie lepsze . Niestety nie zawsze wszystko jest tak jak byśmy chcieli kiedyś przeczytałam takie zdanko " W życiu najlepiej kiedy jest nam dobrze i żle,kiedy jest nam tylko dobrze-to nie dobrze". Moze coś w tym jest .Więc głowa do góry uśmiechnij się , cieplutko Cię pozdrawiam. bietkaa

• Autor: bea39 Data: 2006-04-13 14:55:00

dziękuję Wam wszyskim od razu lepiej!!

• Autor: kamilka Data: 2006-04-13 15:14:21

nie smuc sie kazdy z nas ma czasem takie dnii glowa do gory lato sie zblizaserdecznie pozdrawiam!!

• Autor: kucharkalitewska Data: 2006-04-13 15:38:27

Droga Beo nie znam Twojej sytuacji,ale jesli nie chcesz wracać do pustego domu zaproś do niego choćby jakiegoś zwierzaczka,na poprawę nastroju świetnie robi np. śpiew kanarka.Pozdrawiam.

• Autor: Kika2 Data: 2006-04-13 16:15:12

A ja myślałam ze to tylko mnie to dopadło.Smutek zalewa mnie całą,nawet iskierki chęci nie mam do niczego a co dopiero powiedzieć o przygotowaniach do świąt-oj daleko one od mnie.Tylko bym spała-widzę że takim nastrojem zarażam też swoją połowę.Bronię się przed tym jak mogę- nawet tabletkami i nic nastrój wisielczy.Także rozumiem Ciebie i łączę się z Tobą i myślę że WŻ-towcy coś podpowiedzą.

• Autor: kawka Data: 2006-04-13 18:21:57

Pozdrawiam wszystkich smutasów, którzy tak jak ja nie mają niestety świątecznego nastroju- oby jednak z nadzieją spojrzeli na przyszłe dni. Życzę dużo dobrego, pozdrawiam

• Autor: katya Data: 2006-04-13 22:49:22

ja tez zupełnie nie czuję nastroju świątecznego, nie będę mogła spędzic swiąt tak jak bym chciała i z ludźmi, z którymi bym chciała, nie cierpię czasem tych wszystkich konwenansów i przykazań rodzinnych, zwłaszcza "miłuj rodzinę męża swego jak swoją własną".wrrrrr..

Przejdź do pełnej wersji serwisu