Do starych znajomych: cieszę się, że Was widzę, choć CZEMU WAS TAK MAŁO??? (to jest pytanie retoryczne, proszę na nie nie odpowiadać; poczytałam forum...)
Do nowych znajomych: cieszę się, że Was widzę ;) Was też WŻ wciągnęło?
Jestem z powrotem, ponieważ donosiłam, co było do donoszenia, urodziłam, gdy przyszedł czas, a teraz karmię, bo się tego domaga. I w związku z tem jestem na debilnej diecie - UWAGA: BĘDĘ ZRZĘDZIĆ Z TEGO POWODU. Niestety nie mogę być tu jeszcze tak często, jakbym tego chciała, ale będę nad tym pracować.
Witaj serdecznie ponownie. Współczuję diety - byłam na takowej prawie 12 miesięcy :). Masz moje pełne zrozumienie i zrzędź do oporu - ja zniosę. Nie wiem jak inni ;).
Hejo ( ja z tych nowych już uzależnionych od WŻ) witam serdecznie. Tym bardziej że sama od 3 miesięcy jestem na takiej przymusowej diecie , ale czego się nie robi dla naszych kochanych szkrabów. Ponieważ na diecie jestem tylko ja to odwiedzam WŻ dość często i piekę ,gotuję pyszności które tutaj znajduję.Pozdrawiam.
No i wyszło, że muszę się jeszcze raz przywitać. Ledwo sie zalogowałam,a wysiadł mi internet. Ech, ta technika... Ale teraz, póki co, działa, więc jeszcze raz HEJ!!! i zabieram się do roboty. Na początek idę wam polecić pewną knajpę...
Do starych znajomych: cieszę się, że Was widzę, choć CZEMU WAS TAK MAŁO??? (to jest pytanie retoryczne, proszę na nie nie odpowiadać; poczytałam forum...)
Do nowych znajomych: cieszę się, że Was widzę ;) Was też WŻ wciągnęło?
Jestem z powrotem, ponieważ donosiłam, co było do donoszenia, urodziłam, gdy przyszedł czas, a teraz karmię, bo się tego domaga. I w związku z tem jestem na debilnej diecie - UWAGA: BĘDĘ ZRZĘDZIĆ Z TEGO POWODU. Niestety nie mogę być tu jeszcze tak często, jakbym tego chciała, ale będę nad tym pracować.
No. Do zobaczenia w innych działach!
Hej, gratulacje! A jak ma na imię twoj domagajacy/a się karmienia?
Dziękujemy :)
Ula :)
hej, wszystkiego dobrego i uściski dla Uli
witaj na nowo. Ciesz sie macierzyństwem i bywaj wśród nas.
Witaj serdecznie ponownie. Współczuję diety - byłam na takowej prawie 12 miesięcy :). Masz moje pełne zrozumienie i zrzędź do oporu - ja zniosę. Nie wiem jak inni ;).
Hejo ( ja z tych nowych już uzależnionych od WŻ) witam serdecznie. Tym bardziej że sama od 3 miesięcy jestem na takiej przymusowej diecie , ale czego się nie robi dla naszych kochanych szkrabów. Ponieważ na diecie jestem tylko ja to odwiedzam WŻ dość często i piekę ,gotuję pyszności które tutaj znajduję.Pozdrawiam.
Czesc! Ja tez z tych "swiezo wciagnietych" ;) Usciski dla malutkiej!
Witaj Anomozjo.
Moje gratulacje !!!!!!!!!!
Gratulacje!
Ciekawe czy nie znamy się z innego forum/
pozdrawiam Ciebie i malucha :)
A i ja do życzeń i gratulacji się dołączam- jak również witam !!
ja również gratuluję i serdecznie witam
oraz pozdrawiam
Bardzo się cieszę, że wróciłaś...gratulacje potomstwa...bywaj tu jak najczęściej...jesteś tu zawsze mile widziana
Bahus
Witaj animozjo -gratulacje -
irenka
Witaj Animozja ! Nie ma to jak byc matką karmiącą ...
Ja również Cię witam i zasilam grono matek karmiących, ale już bez diety. Hihihihihi. (5m-c)
Witam serdecznie i gorące pozdrowienia dla mamy i dzidziusia
Witam i życzę wiele radości z
!!!
Witaj,gratulajce.karm maluszka jak najdłużej.
.
No i wyszło, że muszę się jeszcze raz przywitać. Ledwo sie zalogowałam,a wysiadł mi internet. Ech, ta technika... Ale teraz, póki co, działa, więc jeszcze raz HEJ!!! i zabieram się do roboty. Na początek idę wam polecić pewną knajpę...
Tylko nie odejdź znowu za daleko....
witaj nam, gratuluje pociechy i zycze wytrwalosci w w/w diecie!